![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sada imamo U "ono" ikad Thread Bio sam zadivljen, ako bismo mogli napraviti beskorisnih činjenica thread pun stvari koje bi trebali znati `nt, da su istinite, ali potpuno usless, Kao Riječ "stati u red" je jedina riječ na engleskom jeziku, koji je još uvijek izražen na isti način kada se posljednja četiri slova su uklonjena. ili Zemlja je jedini planet nije nazvano po Bogu. ili čak ove glupe stvari To je protiv zakona da podrigivanje, kihanje ili u crkvi u Nebraska, SAD. The slon je jedini sisavac koji ne može skočiti! ili Owls jedini su ptice koja može vidjeti plave boje. tako da je dobio oko beskorisnih činjenica valjanja u tom vaš mozak?
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Padobran je izumio by Leonardo da Vinci u 1515.
| |||
| |||
| Kangaroos 3 .. Womens genitalije. 1 od koje smo ne znam šta je. Dupini su jedini ostali životinjskog seksa koja ima za zadovoljstvo. Je najveći broj ikada matematika koristi u jednadžbi je pozvao Grahams broj. Ovaj broj je toliko velika da bi cijeli svemir je u pisanom obliku materijala, on još uvijek nije mogao biti napisan dolje. |
|
| |||
| |||
| Tako je helikopter i mislim da je avion, ali ......... |
|
| |||
| |||
| Pčele se ne mogu letjeti prema sve što znamo o aerodinamika, ali oni to ......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A pačij gakanje does'nt odjek i nitko ne zna zašto
| |||
| |||
| Svaki građanin Kentucky je po zakonu moraju uzeti kadu najmanje jednom godišnje |
|
| |||
| |||
| Quote:
.... je da, bez obzira da li im je potrebno ili ne? |
|
| |||
| |||
| Nijedan riječ na engleskom jeziku rhymes sa "MONTH".
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| |||
| |||
| ja nemam pojma! bolestan neka vašu maštu odlučiti:-P |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ne može dobiti Epson gramofonska igla SX600FW ispisati na HP Nc4400 Compaqa-Oba Helpdesks beskoristan! | LouG | Digital Imaging & Pisači | 1 | 3. svibanj 2009 05:59 |
| Više Činjenice! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 8 | 8. studeni 2008 17:49 |
| 10 Facts niste znali o Microsoft | Hybr! D | Windows Operating Systems | 11 | 3. studeni 2008 11:51 |
| Zanimljive činjenice o Spybot cijepiti's Feature | evilfantasy | Virus, Spyware i sigurnost | 9 | 6. svibanj 2008 13:41 |
| Closed thread ... | ghn22 | Community News & Chat | 6 | 18 siječanj 2008 18:23 |
| Thread Tools | |
| |