![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Most már van egy A "mi" Soha Thread Csodálkoztam volna, ha nem egy használhatatlan tények teljes szál dolgok akkor "nt tudom, hogy igaz, de teljesen usless, Mint A "sort" az egyetlen szó az angol nyelvben, hogy még hangsúlyosabb Ugyanígy, ha az utolsó négy betű távolítani. vagy Föld bolygó nem csak a nevét egy isten. sőt ezek a hülye dolgokat Ez ellen a törvény, hogy böfög, tüsszentés, vagy egy templom Nebraska, USA. Az elefánt az egyetlen emlős, hogy nem tud ugrani! vagy Baglyok az egyedüli madarak, akik a színe kék. így van használhatatlan tények gördülő körül, hogy az agy a tiéd?
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az ejtőernyős volt feltalálta a Leonardo da Vinci a 1515.
| |||
| |||
| Kenguruk Jelenleg 3 .. női nemi szervek. 1, amely nem tudjuk, mi van. Delfinek az egyetlen más állat, amelyet a szex élvezet. A legtöbb soha használják a matematikai egyenlet nevezzük Grahams száma. Ez a szám olyan nagy, hogy ha az egész világegyetem készült írásos anyag, de még mindig nem írják le. |
|
| |||
| |||
| Így volt a helikopter, és úgy gondolom, hogy a repülőgép is ......... |
|
| |||
| |||
| Méhek nem repülnek szerint mindent tudunk aerodinamika, de mégis ......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A kacsa a háp does'nt echo és senki nem tudja, miért
| |||
| |||
| Minden polgár, Kentucky törvény által megkövetelt fürödni, de legalább évente egyszer |
|
| |||
| |||
| Idézet:
.... az, hogy szükség van-e, vagy sem? |
|
| |||
| |||
| Nincs szó az angol nyelvben rímel a "hónap".
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| Fogalmam sincs! rossz let a fantáziádat dönteni:-P |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Can't Get Epson Stylus SX600FW a nyomtatás a HP-Compaq Nc4400 Mindkét Segítségnyújtás Mihaszna! | LouG | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 3. május 2009 05:59 |
| További tények! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 8 | 8. november 2008 17:49 |
| 10 A tényállás, hogy nem tudja a Microsoft | Hybr! D | A Windows operációs rendszerek | 11 | 3. november 2008 11:51 |
| Érdekes Tények Spybot a védőoltással Feature | evilfantasy | Vírus, kémprogram és biztonság | 9 | 6. május 2008 13:41 |
| Zárt téma ... | ghn22 | Közösségi Hírek & Chat | 6 | 18. január 2008 18:23 |
| Téma eszközök | |
| |