![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עכשיו יש לנו 'מה "פעם שרשרת תהיתי אם נוכל לעשות את העובדות פתיל חסר תועלת מלאה של דברים שאתה צריך `NT יודע, זה נכון, אבל הם לגמרי usless, כמו המילה "תור" היא רק מילה בשפה האנגלית, כי היא עדיין מבוטא באותה צורה כאשר האחרון ארבעה מכתבים יוסרו. או כדור הארץ הוא כוכב לכת לא רק על שמו של אלוהים. או אפילו דברים אלה טיפש זה נגד החוק לגהק או להתעטש בתוך כנסיית נברסקה, ארה"ב. את פיל הוא רק יונק, כי לא יכול לקפוץ! או Owls הם רק ציפורים מי יכול לראות את צבע כחול. יש לך כל כך חסר תועלת עובדות סביב באותו גלגול של המוח שלך?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הוא המציא את מצנח על ידי ליאונרדו דה וינצ 'י בשנת 1515.
| |||
| |||
| Kangaroos יש 3 .. מבושים נשים. 1 אשר איננו יודע על מה הוא. מכבי הם רק בעלי חיים אחרים, שיש לו מין עבור תענוג. המספר הגדול ביותר אי פעם נעשה שימוש ב מתימטיקה המשוואה נקראת Grahams מספר. מספר זה הוא כל כך גדול, כי אם כל היקום נוצר בתוך החומר בכתב, זה עדיין לא יכול להיות כתוב למטה. |
|
| |||
| |||
| אז היה המסוק ואני חושב מטוס גם ......... |
|
| |||
| |||
| דבורים לא יכול לטוס על פי כל מה שאנחנו יודעים על אוירודינמיקה, עדיין הם עושים ......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ברווז של רמאי does'nt הד ואף אחד לא יודע למה
| |||
| |||
| כל אזרח של קנטאקי נדרש על פי חוק לקחת אמבטיה לפחות פעם בשנה |
|
| |||
| |||
.... זה, בין אם הם צריכים את זה או לא? |
|
| |||
| |||
| אין מילה בשפה האנגלית Rhymes עם "חודש".
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
|
| |||
| |||
| אין לי מושג! חולה נותנים את הדמיון להחליט:-P |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לא ניתן קבל Epson חרט SX600FW להדפיס ב-HP Compaq Nc4400 שניהם חסרי תועלת Helpdesks!! | LouG | Digital Imaging & מדפסות | 1 | 3rd May 2009 05:59 |
| עוד עובדות! | KanoakaVirus | דיון Off topic | 8 | 8 נובמבר 2008 17:49 |
| 10 עובדות שלא לדעת על מיקרוסופט | Hybr! ד | מערכות ההפעלה Windows | 11 | 3rd נובמבר 2008 11:51 |
| עובדות מעניינות על Spybot של התכונה לחסן | evilfantasy | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 9 | 6 מאי 2008 13:41 |
| סגור פתיל ... | ghn22 | קהילה חדשות וצ 'אטים | 6 | 18 ינואר 2008 18:23 |
| שרשרת כלים | |
| |