![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dabar mes turime "Kas" Ever Thread I was wondering, jei galėtume daryti nereikalingus faktus thread pilnas ko jums reikia "Windows NT žinoti, kad yra teisinga, tačiau visiškai usless, Mėgti Žodis "eilėje" yra tik žodis anglų kalba, kad vis dar yra tariama taip pat, kai paskutinių ketverių raidės yra pašalinamas. arba Žemė yra vienintelė planeta ne jiems Dievas. ar net šių kvailų dalykų Tai prieš įstatymą BURP, ar čiaudėti ir iš Nebraskos, JAV bažnyčia. Dramblys yra vienintelis žinduolis, kuris negali šokinėti! arba Pelėdos yra tik paukščių, kurie gali rodyti mėlyna spalva. todėl turite nereikalingų faktų sukti aplink, kad jūsų smegenys?
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Parašiutas išrado Leonardo da Vinci 1515.
| |||
| |||
| Kangaroos turi 3 .. Moterų genitalijų. 1 iš kurios mes nežinome, kas yra už. Delfinai yra tik kitų gyvūnų, kad yra sekso malonumą. Daugiausia kada naudojamas matematikos lygtis vadinama Grahams numerį. Šis skaičius yra toks didelis, kad jei visa Visata buvo į raštu medžiaga, ji vis dar negali būti nurašytos. |
|
| |||
| |||
| Tad buvo sraigtasparnis ir manau, kad lėktuvas, taip pat ......... |
|
| |||
| |||
| Bitės negali skraidyti pagal ką mes žinome apie aerodinamiką, tačiau jie ......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Antinis krykimas does'nt aido ir niekas nežino kodėl
| |||
| |||
| Kiekvienas Kentukis pilietis pagal įstatymą privalo imtis vonia bent kartą per metus |
|
| |||
| |||
| Citata:
.... yra tai, ar jos reikia ar ne? |
|
| |||
| |||
| Nėra anglų kalbos žodis rimuojasi su "mėnuo".
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Aš ne idėja! blogai tegul jūsų vaizduotė nusprendžia:-P |