![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tagad mums ir "Ko" Ever Thread Man bija jautājums, ja mēs varētu darīt bezjēdzīgi fakti pavediens pilns ar lietām, ko vajadzētu "nt zināt, ka ir taisnība, bet pilnīgi usless, Kā Vārdu "rinda" ir tikai vārds angļu valodā, ka joprojām ir izrunāts tāpat, kad pēdējā četri burti ir novērsti. vai Zeme ir vienīgā planēta nav nosaukta god. vai pat šie stulba lietas Tas ir pret likumu burp vai šķaudīt ar baznīcu, Nebraska, USA. Zilonis ir vienīgais zīdītājs, kas nevar lēkt! vai Pūces ir tikai putniem, kas var redzēt krāsa zila. lai jums ir bezjēdzīgi fakti ritošais apkārt, ka smadzeņu yours?
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izpletnis izgudroja Leonardo da Vinci in 1515.
| |||
| |||
| Ķenguri ir 3 .. sieviešu dzimumorgāniem. 1, ko mēs nezinām, kas ir. Delfīni būtu vienīgais dzīvnieks, kas ir dzimuma baudu. Lielākais skaits arvien lieto matemātikas vienādojumu sauc Grahams numurs. Šis skaits ir tik liels, ka, ja viss visums tika vērā rakstveida materiālus, joprojām nevar noraksta. |
|
| |||
| |||
| Tā bija helikopters, un es domāju, ka lidmašīna, kā arī ......... |
|
| |||
| |||
| Bites nevar lidot pēc viss, ko mēs zinām par aerodinamiku, taču tie ......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pīle's pēkšķēt does'nt atbalsi un neviens nezina, kāpēc
| |||
| |||
| Ikviens iedzīvotājs Kentuki ir noteikts ar likumu, lai ņemtu vannā vismaz vienu reizi gadā |
|
| |||
| |||
| Quote:
.... ir tā, vai viņiem tā ir vajadzīga vai nē? |
|
| |||
| |||
| Neviens angļu valodā vārds Rhymes ar "mēneša".
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Man nav ideju! slikti let Jūsu fantāzijai lēmumu:-P |
![]() |
|
| Bookmarks |