![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acum avem o "Ce" De Thread Mă întrebam dacă am putea face un thread inutil fapte pline de lucruri pe care ar trebui să `nt ştiu, că sunt adevărate, dar total usless, Plăcea Cuvântul "coadă" este singurul cuvânt în limba engleză, care este mai pronunţată în acelaşi fel în cazul în care ultimele patru litere sunt eliminate. sau Pamantul este singura planeta nu numit dupa un zeu. sau chiar de prost aceste lucruri E împotriva legii să burp, strănut sau într-o biserica din Nebraska, Statele Unite ale Americii. De elefant este singurul mamifer care nu pot sari! sau Owls sunt singurele care se pot vedea păsări de culoare albastră. Deci te-ai inutil fapte rulare jurul creierului în care de-al tau?
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De paraşuta a fost inventat de Leonardo da Vinci in 1515.
| |||
| |||
| Kangaroos au 3 .. femei organelor genitale. 1 din care nu ştim ce este pentru. Delfinii sunt singurul care a altor animale de sex pentru placere. Cel mai mare număr de utilizat vreodată într-o ecuatie matematica este numit Grahams număr. Acest număr este atât de mare că, dacă întregul univers a fost făcută în scris, material, acesta încă nu a putut fi scris. |
|
| |||
| |||
| Deci a fost un elicopter si cred ca de avion, de asemenea ......... |
|
| |||
| |||
| Albinele nu pot zbura în conformitate cu tot ce ştim despre aerodinamica, încă o fac ......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| O raţă a fi un impostor does'nt ecou si nimeni nu stie de ce
| |||
| |||
| Orice cetăţean al Kentucky este cerut de lege pentru a face o baie de cel puţin o dată pe an |
|
| |||
| |||
| Citat:
.... este că, dacă ei au nevoie de ea sau nu? |
|
| |||
| |||
| Nici un cuvânt în limba engleză rimează cu "luna".
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| Nu am nici o idee! prost să-ţi imaginaţia decide:-P |