![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teraz máme "Čo" Už Thread Myslel som, že by sme mohli robiť zbytočné fakty vlákno plný vecí, mali by ste `nt viem, že sú pravdivé, ale úplne usless, Mať rád Slovo "fronta" je len slovo v anglickom jazyku, ktorý je stále zreteľnejšiu rovnakým spôsobom, keď posledné štyri písmená sú odstránené. alebo Zem je jediná planéta nie je pomenovaný po bohu. alebo dokonca tieto hlúpe veci Je to v rozpore so zákonmi na říhnutí, kýchanie alebo v kostole v Nebraska, USA. Slon je jediný cicavec, ktorý nemôže skočiť! alebo Sovy sú jediný vtáky, ktorí vidia modrú farbu. tak máš asi zbytočná fakty vozový v mozgu, že vaša?
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na padáku bol vynašiel Leonardo da Vinci v 1515.
| |||
| |||
| Klokany sa 3 .. womens genitálií. 1 z nich nevieme, čo je pre. Delfíny sú len iné zviera, ktoré má sex pre potešenie. Najväčší počet stále používa v matematike rovnice sa nazýva Grahams číslo. Toto číslo je tak veľký, že keď celý svet bol urobený v písomné materiály, je ešte nemohlo byť napísané. |
|
| |||
| |||
| Tak bol vrtuľník a já si myslím, že lietadlo rovnako ......... |
|
| |||
| |||
| Včely nemôžu lietať na všetko vieme o aerodynamike, ale robia ......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A kačacie kvákání does'nt ozvenu a nikto nevie prečo
| |||
| |||
| Každý občan Kentucky je požadované zákonom, aby sa vykúpať najmenej raz za rok |
|
| |||
| |||
| Citácia:
.... je to, či je potrebné, alebo nie? |
|
| |||
| |||
| Nie slová v anglickom jazyku rýmu s "Mesiac".
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Nemám potuchy! chorých vašu predstavivosť rozhodnúť:-P |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Can't get Epson Stylus SX600FW tlačiť na HP Compaq nc4400-Obe Asistenčný Useless! | LouG | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 3. mája 2009 05:59 |
| Ďalšie fakty! | KanoakaVirus | Vypnúť Téma diskusie | 8 | 8. novembra 2008 17:49 |
| 10 Fakty You Didn't Know O spoločnosti Microsoft | Hybr! D | Operačné systémy Windows | 11 | 3. november 2008 11:51 |
| Zaujímavé fakty o Spybot to imunizovat Feature | evilfantasy | Virus, spyware a bezpečnosť | 9 | 6. mája 2008 13:41 |
| Uzavreté vlákno ... | ghn22 | Spoločenstva Novinky a chat | 6 | 18. január 2008 18:23 |
| Thread Tools | |
| |