![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сада имамо У "оно" икад Тхреад Био сам задивљен, ако бисмо могли направити бескорисних чињеница тхреад пун ствари које би требало да зна `нт, да су истините, али потпуно услесс, Као Реч "стати у ред" је једина реч на енглеском језику, који је још увек изражен на исти начин када се последња четири слова су уклоњена. или Земља је једини планет није названо по Богу. или чак ове глупе ствари То је против закона да подригивање, кијање или у цркви у Небраска, САД. Тхе слон је једини сисаваца који не може скок! или Оулс једини су птице која може видети плаве боје. тако да је добио око бескорисних чињеница ваљања у том ваш мозак?
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Падобран је изумео бы Леонардо да Винци у 1515.
| |||
| |||
| Кангароос 3 .. Уоменс гениталије. 1 од које смо не знам шта је. Дупин су једини остали животињског секса која има за задовољство. Је највећи број икада математика користи у једначина је позвао Грахамс број. Овај број је толико велика да би цео свемир је у писаном облику материјала, он још увек није могао бити написан доле. |
|
| |||
| |||
| Тако је хеликоптер и мислим да је авион, али ......... |
|
| |||
| |||
| Пчеле се не могу летјети према све што знамо о аеродинамика, али они то ......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А пачиј гакање доес'нт одјек и нико не зна зашто
| |||
| |||
| Сваки грађанин Кентуцкы је по закону морају узети каду најмање једном годишње |
|
| |||
| |||
| Куоте:
.... је да, без обзира да ли им је потребно или не? |
|
| |||
| |||
| Ниједан ријеч на енглеском језику рхымес са "МОНТХ".
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| ја немам појма! болестан нека вашу машту да одлучи:-П |