![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Artık var "Ne" Asla Konuyu Eğer bir işe yaramaz gerçekler Konuyu size `NT bilmeli şeylerin tam yapabilirim ben merak ediyorum, ama tamamen usless, doğru
Hoşlanmak "Kuyruk" İngilizce olarak hala aynı şekilde zaman son dört harfi kaldırılır belirgin olan tek kelime olan kelime. veya Yeryüzünde tek gezegen bir tanrı adını değil. hatta bu aptal şey Bu geğirmek için yasa veya hapşırma karşı Nebraska, ABD bir kilise var. Fil tek bir sıçrama değil memeli olduğunu! veya Owls olan renk mavi görebilirsiniz sadece kuşlar bulunmaktadır. bu yüzden işe yaramaz gerçekler senin o beyin yaklaşık haddeleme var mı?
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu.
![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu paraşüt Leonardo da Vinci tarafından 1515 yılında icat edilmiştir.
|
|||
|
|||
|
Kangaroos 3 .. var kadın cinsel organlar. 1 olan bizim için bilmiyorum.
Yunuslar da zevk için seks olan tek hayvan bulunmaktadır. En büyük sayı, bir matematik denkleminde Grahams numarası denir kullanılır. Bu sayı ise tüm evrenin yazılı malzeme yapılmaktadır olduğunu, hala yazıyor couldn't be büyük. |
|
|
|||
|
|||
|
Yani helikopter ve uçak Ben de düşünüyorum .........
|
|
|
|||
|
|||
|
Bees biz aerodinamik hakkında bildiğin her şeyi göre, ancak ......... sineği yapmak değil
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bir ördek's yalancı does'nt yankı ve kimse nedenini bilmiyor
|
|||
|
|||
|
Kentucky her vatandaş yasalar tarafından yılda en az bir kez banyo almak gerekiyor
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
.... yani, olsun o da ihtiyaç vardır?
|
|
|
|||
|
|||
|
İngilizce Hayır kelime "ile Rhymes AY".
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hiçbir fikrim yok! kötü hayal gücünüzü karar olsun:-P
|