![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тепер у нас є "Що" Ever Thread Мені було цікаво, якщо ми могли б зробити марними фактами повного потоку речей ви повинні знати `NT, які є щирими, але абсолютно usless, Нравиться Слово "черга" це єдине слово в англійській мові, який все ще вимовляють так само, коли будуть усунені останні чотири літери. або Земля не єдина планета, названа на честь бога. або навіть ці дурниці Це проти закону відрижка або чхають в церкві в штаті Небраска, США. Слон єдиний ссавець, який не може стрибати! або Сова тільки птахів, які можуть побачити синього кольору. так що ви отримали марних фактів катається в мозку, що ваша?
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Парашут був винайдений Леонардо да Вінчі в 1515 році.
| |||
| |||
| Кенгуру мати 3 .. жіночі статеві органи. 1, про які ми не знаємо, що для. Дельфіни є єдиним іншим тваринам, що займається сексом для задоволення. Найбільша кількість постійно використовується в математиці називається рівнянням Грехемс номер. Ця цифра настільки велика, що якщо весь всесвіт була зроблена в письмовому вигляді матеріальної, вона все ще не можуть бути записані. |
|
| |||
| |||
| Так було вертольота, і я думаю, що літак, а ......... |
|
| |||
| |||
| Бджоли не можуть літати по всьому ми знаємо про аеродинаміку, але вони роблять ......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шарлатан does'nt качине луна, і ніхто не знає, чому
| |||
| |||
| Кожен громадянин Кентуккі зобов'язані за законом приймати ванну хоча б раз на рік |
|
| |||
| |||
| Цитата:
.... полягає в тому, чи потребують вони її чи ні? |
|
| |||
| |||
| Немає слів в англійській мові римується зі словом "місяць".
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Я поняття не маю! жорстоке хай ваша уява рішення:-P |