![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здрасти на всички. Просто любопитни по отношение на произхода на име на хората на сайта. Мина ми име. А ти?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моето първо име и първата част на моята фирма.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| След мъртво куче, което ми беше, когато един мол кученце и вълк, когато по-големи.
| |||
| |||
| Натиснете, защото ми харесва да го тласък на граници. |
|
| |||
| |||
| Ами жени са добри в това бутане на ограниченията Push особено на 16, знам, че когато дъщеря ми беше 16, тя е кучка на колела, тя е вече 30 и нищо не се е променило много. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто прави мина горе, аз имах същия известен на много форуми и да е малко стар, така реши да се наричам SW след това
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз бях hAvAAck за ъ-ъ .. Вече 10 години. Това е просто визия имах за Quake TF ми име. В Като се капитализират, защото в земетресението са оранжеви и всичко останало е бял.
| |||
| |||
| Току-що Googled името си, имаш ли някаква странна постове там LOL |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Не, ако не действително автора им <. < |