![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zdravo svima. Dovoljno je znatiželjan kao i na porijeklo ljudi, korisničko ime na stranici. Mine je moje srednje ime. Vi?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moje ime i prvi dio moje naziv tvrtke.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nakon što je moj mrtav pas koji je bio krtica kada štene i vuk kad stariji.
| |||
| |||
| Push jer ja bih to gurati do krajnjih granica. |
|
| |||
| |||
| Pa ženke su dobri u tome gura na granice Push posebno na 16, ja znam kad je moja kćer je bilo 16 ona je kuja na kotačima, ona je sada 30, a ništa puno je promijenjen. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samo je moje gore, ja sam imao isti pseudonim na puno foruma i to je bio dobiti malo stara, tako odlučili nazvati sebe SW nakon toga
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive 'bio hAvAAck za uh .. 10 godina. To je samo vizija sam imao za moje Quake TF ime. Kao što se kapitaliziraju u potresu, jer su naranče i sve ostalo je bila bijela.
| |||
| |||
| Ja samo Googled svoje ime, imaš neke čudne postove tamo lol |
|
| |||
| |||
| Quote:
nije ako nisam zapravo autor ih <. < |