![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hey all.
Csak kíváncsi, hogy a származási emberek felhasználóneve az oldalon. Az enyém az én középső neve. Te?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Saját keresztnév és az első része a vállalkozás neve.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Miután az én kutya, aki halott volt, amikor egy újszülött vakond és a farkas, amikor idősebb.
|
|||
|
|||
|
Push mert szeretem, hogy álljon el a korlátokat.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nos nőstények jól nyomja meg a határig Push különösen a 16, tudom, hogy mikor a lányom 16-ben volt egy kurva kerekeken, õ most 30 és semmi sok minden megváltozott. :)
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Csak az enyémet, én is ugyanaz volt alias a sok fórum és ez egy kicsit régi tehát úgy döntött, hogy hívom magam SW után, hogy a
|
|||
|
|||
|
Idézet:
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I've been hAvAAck az uh .. 10 éve. Ez csak egy elképzelés volt az én Quake TF nevét. Ahogy az a nagybetűs, mivel a rengés voltak narancssárga és minden más fehér volt.
|
|||
|
|||
|
Én csak Googled a nevét, van valami furcsa hozzászólások odakinn lol
|
|
|
|||
|
|||