![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cześć wszystkim. Po prostu ciekawi, co do pochodzenia nazwy użytkownika ludzi na miejscu. Kopalnia moje drugie imię. You?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moje imię i pierwszą część mojego imienia firmy.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po mojej śmierci psa, który był kret, gdy szczeniak i wilk, gdy w starszym wieku.
| |||
| |||
| Push ponieważ lubię wsuń go do granic. |
|
| |||
| |||
| Dobrze samice są dobrzy, dociskając ją do granic Push zwłaszcza na 16, wiem, kiedy moja córka miała 16 lat była suka na kołach, she's teraz 30 i niewiele się zmieniła. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wystarczy się do kopalni, miałem z tym samym aliasem na wielu forach i to get a bit old tak postanowił nazwać oprogramowanie po
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I've been hAvAAck dla uh .. 10 lat obecnie. To tylko wizja miałem mojego Quake TF nazwą. Ponieważ jest wielką literą, ze względu na trzęsienia były pomarańczowe i wszystko było białe.
| |||
| |||
| Właśnie Googled imię i nazwisko, masz jakieś dziwne posty tam lol |
|
| |||
| |||
| Cytat:
nie, jeśli nie w rzeczywistości autor tych <. < |