![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Salut tuturor. Doar curios ca la originea oamenilor de utilizator pe site-ul. A mea e numele meu mic. Tu?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prima mea numele şi prima parte a numelui meu de afaceri.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| După ce-mi câine mort, care a fost o cârtiţă când un căţel şi un lup, atunci când mai în vârstă.
| |||
| |||
| Apasă pentru că îmi place să-l împinge să se încadreze în limitele. |
|
| |||
| |||
| Ei bine femeile sunt bune la împingându-l să se încadreze în limitele Apasă în special la 16, ştiu că atunci când fiica mea a fost de 16 ea a fost o curva pe roţi, ea este acum 30 si nimic nu a modificat mult. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doar a mea a făcut treaba, am avut aceeaşi alias pe o gramada de forumuri si a fost un pic cam vechi obţine astfel a luat decizia de mine SW, după care
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am fost hAvAAck pentru uh .. 10 ani acum. E doar o viziune am avut de-mi Quake TF nume. La fel cum sunt valorificate în Quake deoarece acestea au fost de culoare portocalie şi orice altceva a fost alb.
| |||
| |||
| Tocmai am Googled numele tău, ai ceva ciudat posturi acolo lol |
|
| |||
| |||
| Citat:
nu, dacă nu am de fapt, autorul ei <. < |