![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj všetkým. Som len zvedavý, ako na pôvod ľudí mená na internetových stránkach. Baňa je moje druhé meno. Vy?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moje krstné meno a prvá časť svojho obchodného mena.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po mojom mŕtvy pes, ktorý bol mol keď šteňa a vlk, keď staršie.
| |||
| |||
| Push pretože mám rád, aby sa zasadila o to, aby limity. |
|
| |||
| |||
| I ženy sú dobré v tlačí na limity Push to najmä na 16, já vím, keď mojej dcére bolo 16 bola fena na bicykloch, je to hned 30, a nič moc sa nezmení. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Len sa hore dolu, já mal rovnaký alias na mnohých fórach a bolo dostať trochu stará tak som sa rozhodla zavolať SW po tomto
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bol som hAvAAck pre ehm .. 10 rokov. Je to vízia, som pre moju Quake TF meno. Ako sú na kapitalizovaný dôsledku zemetrasenia, ktoré boli v oranžovej a všetko ostatné bolo biele.
| |||
| |||
| Len som googled vaše meno, máš nejaké divné miest tam lol |
|
| |||
| |||
| >.> není-li som skutočne autorom je <. < |