![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здраво свима. Праведан знатижељан што се тиче поријекла људи корисничко име на страници. Мине ми је миддле наме. Ви?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моје име и први део моје пословне именом.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Након мог мртвог пса који је био кртица када штене и вука када старији.
| |||
| |||
| Пусх јер сам желела гурнути га у границама. |
|
| |||
| |||
| Па женку су добри на гурање га у границама Пусх поготово на 16, ја знам кад је моја кћер 16 била је Куја на точковима, она је сада 30 и ништа баш је измијењен. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Само је моје горе, сам имао исти алиас на пуно форума и било је добити мало старих тако одлучили назвати себе СУ након тога
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Иве 'био хАвААцк за ух .. 10 година сада. То је само визија сам за моје Куаке ТФ именом. Као што су се капитализирају у потрес јер су поморанџе и све остало што је бела.
| |||
| |||
| ЈА праведан Гооглед своје име, имаш неке чудно постс тамо лол |
|
| |||
| |||
| Куоте:
није ако нисам заправо их аутор <. < |