![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всім привіт. Просто цікаво, походження Ім'я користувача людей на сайті. Mine моє друге ім'я. Ти?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мої ім'я та перша частина мого фірмового найменування.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Після мого мертвого пса, який був мовляв, коли щеням і вовка, коли дорослі.
| |||
| |||
| Push, тому що я хотів провести його до межі. |
|
| |||
| |||
| Ну жінки вміють натискати його до меж Натисніть особливо на 16, я знаю, коли моя дочка була 16 вона була сукою на колесах, вона зараз 30, і мало що змінилося. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тільки що зробив мій, я вже мають той же прізвисько на багатьох форумах і було отримати трохи старі тому вирішив назвати себе SW після цього
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я був hAvAAck для Uh .. 10 років. Просто я мав бачення моєї Quake TF ім'я. Як капіталізуються, тому що в Quake вони були помаранчеві і все інше було білим.
| |||
| |||
| Я просто Googled ваше ім'я, ви отримали якісь дивні посади там LOL |
|
| |||
| |||
| Цитата:
ні, якщо я насправді не їх автора <. < |