по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Какво е най-добрият период от време да се чака между определя при вдигане на тежести?

Reply

Нишка Инструменти
Old 20 март 2007, 18:18
Новите държави Група

Default Какво е най-добрият период от време да се чака между определя при вдигане на тежести?

Какво е най-добрият период от време да се чака между определя при вдигане на тежести?
Old 21-ви март 2007 година, 04:43
Новите държави Група

Default Какво е най-добрият период от време да се чака между определя при вдигане на тежести?

всичко зависи от вашите цели. Ако използвате тежки размер на тегло (по един, който може само да направя 6/8 оператори със) можеш да почиваш между една и спиране на две минути между апарата. Ако използвате по-светъл тегло можеш да почивка около 1 минута. Все пак има различни техники. Например, ако сте цикъл обучение, което означава един упражнение за тялото част и след това правите един за друг орган част без почивка, след което ще направят всичко за упражнения по веригата и да отнеме около 1 минута почивка. С този вид тренировка, която обикновено се използва теглото, че бихте могли да направите approximatly 10-15 оператори с. Като правите упражненията с малка почивка между тях получавате сортиране на сърдечно-съдовите ефекта, който може да се замени с помощта на монотонна работа, ако го направи за достатъчно дълго. Ключът тук, както и с всички различни техники е да се увери, че вие приемате достатъчно време, за да се предотврати себе си не са ранени. Ако са само началото тогава не трябва да се тревожи твърде много за точното време и други такива неща. Това само ще направи нещата сложни. Насладете се на workouts и евентуално ще се развие системата на правото. Ако имате нужда от повече консултации след това да ми изпратите имейл.
Old 21-ви март 2007 година, 05:01
Новите държави Група

Това зависи от вашите цели. Хората лифт тегла по различни причини. Една олимпийски щангист ще вдигне да получат власт и сила. Ако това е вашата цел, която искаш да се вземат много време между комплекти (някъде между 2/4 минути). Това е, защото, за да получат власт трябва да използвате тежки тежести и ниска оператори. Въпреки това, без достатъчна почивка, която не е в състояние да възстановят между определя и по този начин целта ви ще бъде lost.If вашата цел е да се изгради маса ще се стреми към 1 1/2-2 минути между апарата. Маса сграда е придобит чрез използването на ниски и средни оператори, с доста тежки weight.Lastly ако целта ви е да пристоен и горят мазнини водят останалите до минимум (в някои случаи само 30 секунди-1 минута). В quickened темпо ще ви помогне да изгори повече калории и си метаболизъм повиши високи. По-добро все още можете да опитате supersets, които по същество са работни две противоположни мускулни групи гръб-към-гръб, без почивка. Например, бихте могли да направите един набор от пейката преси и една серия от спадове Lat издърпайте назад към облегалката да работят и двете ви гърдите и гърба с минимална почивка между апарата. Отговорът на този въпрос се крие в това, което ви цели.
Old 21-ви март 2007 година, 05:13
Новите държави Група

Лично аз изчакайте около 2 минути. Но това наистина всичко зависи от вашето тяло, никой друг не може да ти кажа това, което тялото ви ще отговори на най-добрите. А треньор по спортна зала ще бъде в състояние да ви даде някаква индикация, но тя ще бъде наистина е въпрос на експериментиране, за да намерите това, което работи най-добре за вашата. Да не забравите да има почивен ден между всяка работна група от мускули. Ако искате да се вдигне всекидневието, да разделим тялото обучение.
Old 21-ви март 2007 година, 06:25
Новите държави Група

По-голямата част от клиентите, които са в срок, така че аз ги обучават да работят мускул група от горната част на тялото и, докато чакаме да работи мускул група от по-ниско тяло. Себе си, аз не обичам много от "времето за изчакване", така че аз ги правя нещо през цялото време. Твърде много заседание около между комплекти поставя ли в салона за прекалено дълго. Има много различни начини да тегло влак. Чакащи между комплекти е глобата, ако ви се фокусира само върху горната част на тялото, например, предполагам това е защо предпочитат обучение на цялото тяло за цялото тяло тренировка. На следващия ден те имат почивка за възстановяване и те идват и си правя кардио. Но ..... има много начини да го направиш! Аз също имат напреднал повдигачи, които вършат "орган за живот" рутинна и няма нито почивка там, предполагам, това е въпрос на предпочитание, аз просто не ми харесва много "надолу" време .......
Old 21-ви март 2007 година, 06:44
Новите държави Група

Олимпийските дозировъчна и климатизация треньор Чарлз Poliquin е проповедник на supersets и обема обучение. Той препоръчва навсякъде от 0 секунди (основно пеша до следващата лифт) до 1:30 като време за почивка между асансьори. Powerlifters очевидно ще отнеме повече време, отколкото новак повдигачи. Ако губят мазнини, докато печелят маса е начинът, който иска да отиде; разбера най-краткия период на почивка, която позволява на тялото ви да се вземе, без да бъдат пожертвани здравина. Вие не само ще направят дозировъчна печалби, ще горят много повече калории и губят мазнини. Кратки паузи са много за мен. Аз все още може да получи 12-15 комплекти за bodypart (2 части на ден) в 45 минути до един час тренировка. Успех!
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Упражнения без използване Всяко Теглилките robina80 Изключено Тема Дискусия 10 19 май 2009 г. 04:53
Жена определя себе си за пожар в църквата ........ отново! evilfantasy Изключено Тема Дискусия 9 16-то Jan 2009 13:04
Удостоверяване безкраен период от време Черна магия PC & конзолата Gaming 3 20 Октомври, 2008 07:27
За да изчакате, или не да чакаме? помощ???? НЦФ Speed Общи Хардуер Чат 9 13 Feb 2008 21:21
Как мога да настройка на две различни групи от високоговорителите върху един компютър? mailman65 Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 3 11 Юли 2007 23:31
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc