![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Какво е най-добрият период от време да се чака между определя при вдигане на тежести? |
|
| |||
| |||
| всичко зависи от вашите цели. Ако използвате тежки размер на тегло (по един, който може само да направя 6/8 оператори със) можеш да почиваш между една и спиране на две минути между апарата. Ако използвате по-светъл тегло можеш да почивка около 1 минута. Все пак има различни техники. Например, ако сте цикъл обучение, което означава един упражнение за тялото част и след това правите един за друг орган част без почивка, след което ще направят всичко за упражнения по веригата и да отнеме около 1 минута почивка. С този вид тренировка, която обикновено се използва теглото, че бихте могли да направите approximatly 10-15 оператори с. Като правите упражненията с малка почивка между тях получавате сортиране на сърдечно-съдовите ефекта, който може да се замени с помощта на монотонна работа, ако го направи за достатъчно дълго. Ключът тук, както и с всички различни техники е да се увери, че вие приемате достатъчно време, за да се предотврати себе си не са ранени. Ако са само началото тогава не трябва да се тревожи твърде много за точното време и други такива неща. Това само ще направи нещата сложни. Насладете се на workouts и евентуално ще се развие системата на правото. Ако имате нужда от повече консултации след това да ми изпратите имейл. |
|
| |||
| |||
| Това зависи от вашите цели. Хората лифт тегла по различни причини. Една олимпийски щангист ще вдигне да получат власт и сила. Ако това е вашата цел, която искаш да се вземат много време между комплекти (някъде между 2/4 минути). Това е, защото, за да получат власт трябва да използвате тежки тежести и ниска оператори. Въпреки това, без достатъчна почивка, която не е в състояние да възстановят между определя и по този начин целта ви ще бъде lost.If вашата цел е да се изгради маса ще се стреми към 1 1/2-2 минути между апарата. Маса сграда е придобит чрез използването на ниски и средни оператори, с доста тежки weight.Lastly ако целта ви е да пристоен и горят мазнини водят останалите до минимум (в някои случаи само 30 секунди-1 минута). В quickened темпо ще ви помогне да изгори повече калории и си метаболизъм повиши високи. По-добро все още можете да опитате supersets, които по същество са работни две противоположни мускулни групи гръб-към-гръб, без почивка. Например, бихте могли да направите един набор от пейката преси и една серия от спадове Lat издърпайте назад към облегалката да работят и двете ви гърдите и гърба с минимална почивка между апарата. Отговорът на този въпрос се крие в това, което ви цели. |
|
| |||
| |||
| Лично аз изчакайте около 2 минути. Но това наистина всичко зависи от вашето тяло, никой друг не може да ти кажа това, което тялото ви ще отговори на най-добрите. А треньор по спортна зала ще бъде в състояние да ви даде някаква индикация, но тя ще бъде наистина е въпрос на експериментиране, за да намерите това, което работи най-добре за вашата. Да не забравите да има почивен ден между всяка работна група от мускули. Ако искате да се вдигне всекидневието, да разделим тялото обучение. |
|
| |||
| |||
| По-голямата част от клиентите, които са в срок, така че аз ги обучават да работят мускул група от горната част на тялото и, докато чакаме да работи мускул група от по-ниско тяло. Себе си, аз не обичам много от "времето за изчакване", така че аз ги правя нещо през цялото време. Твърде много заседание около между комплекти поставя ли в салона за прекалено дълго. Има много различни начини да тегло влак. Чакащи между комплекти е глобата, ако ви се фокусира само върху горната част на тялото, например, предполагам това е защо предпочитат обучение на цялото тяло за цялото тяло тренировка. На следващия ден те имат почивка за възстановяване и те идват и си правя кардио. Но ..... има много начини да го направиш! Аз също имат напреднал повдигачи, които вършат "орган за живот" рутинна и няма нито почивка там, предполагам, това е въпрос на предпочитание, аз просто не ми харесва много "надолу" време ....... |
|
| |||
| |||
| Олимпийските дозировъчна и климатизация треньор Чарлз Poliquin е проповедник на supersets и обема обучение. Той препоръчва навсякъде от 0 секунди (основно пеша до следващата лифт) до 1:30 като време за почивка между асансьори. Powerlifters очевидно ще отнеме повече време, отколкото новак повдигачи. Ако губят мазнини, докато печелят маса е начинът, който иска да отиде; разбера най-краткия период на почивка, която позволява на тялото ви да се вземе, без да бъдат пожертвани здравина. Вие не само ще направят дозировъчна печалби, ще горят много повече калории и губят мазнини. Кратки паузи са много за мен. Аз все още може да получи 12-15 комплекти за bodypart (2 части на ден) в 45 минути до един час тренировка. Успех! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Упражнения без използване Всяко Теглилките | robina80 | Изключено Тема Дискусия | 10 | 19 май 2009 г. 04:53 |
| Жена определя себе си за пожар в църквата ........ отново! | evilfantasy | Изключено Тема Дискусия | 9 | 16-то Jan 2009 13:04 |
| Удостоверяване безкраен период от време | Черна магия | PC & конзолата Gaming | 3 | 20 Октомври, 2008 07:27 |
| За да изчакате, или не да чакаме? помощ???? | НЦФ Speed | Общи Хардуер Чат | 9 | 13 Feb 2008 21:21 |
| Как мога да настройка на две различни групи от високоговорителите върху един компютър? | mailman65 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 11 Юли 2007 23:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |