![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Koje je najbolje vrijeme čekanja između određuje kada lifting težine? |
|
| |||
| |||
| to sve ovisi o Vašim ciljevima. Ako koristite heavy iznos težine (jedan koji možete napraviti samo s 6-8 reps), onda trebate odmoriti za između jedan i zaustaviti na dvije minute između skupova. Ako koristite upaljač težina tada možete odmoriti oko 1 minutu. Međutim postoje različite tehnike. Na primjer ako ste kružni trening, što znači da radiš vježbe za jedan dio tijela, a zatim radite po jedna za drugom dijelu tijela, bez ostatka, onda će učiniti sve ove vježbe u krug, a potom otprilike 1 minutu odmora. Uz taj tip workout bi obično koristite težinu da biste mogli raditi s approximatly 10-15 reps. By radiš vježbe, s malo odmoriti između te dobiti svojevrsno kardiovaskularni učinak koji može zamijeniti koristeći dirinčenje ukoliko to učiniti za dovoljno dugo. Ključ ovdje i sa svim različitim tehnikama je da provjerite da li uzeti dovoljno vremena da se spriječi da se ozlijedio. Ako ste tek početkom onda ne bi trebali previše brinuti o točnim vremenom i druge stvari kao što je to. To će učiniti samo komplicirane stvari. Uživajte u workouts i ti će se razviti u pravom sustavu. Ako trebate više savjet zatim pošaljite mi e-poštu. |
|
| |||
| |||
| To ovisi o Vašim ciljevima. Ljudi lift utezi iz raznih razloga. Olimpijsku weight lift dizalica će da dobije moć i snagu. Ako je Vaš cilj koji biste htjeli uzeti dosta vremena između setovi (nigdje između 2-4 minuta). To je zato da se dobije vlast morate koristiti teški utezi i niskog reps. Međutim, bez adekvatne ostatak vam neće moći oporaviti između setovi i tako vaš cilj će biti lost.If vaš cilj je da izgradimo masa bih je cilj za 1 1/2-2 minuta između skupova. Misa Zgrada je stekao kroz korištenje nisko do srednje reps, s prilično teška weight.Lastly ako je vaš cilj je dobiti divan i sagorijevati masti zadržati ostatak na minimum (u nekim slučajevima samo 30 sekundi-1 minute). The quickened tempo pomoći će vam sagorijevati više kalorija i držati tvoj metabolizam, potaknut visoka. Bolje vam još mogao probati supersets, koji su u suštini dva protivnička radno mišićnih skupina izgib bez odmora. Na primjer, mogli biste napraviti jedan set klupa preše i jedan set Lat vučenje padova suprotni da rade oba tvoj prsnog koša i leđa sa minimalnim ostatkom između skupova. Odgovor na ovo pitanje leži u onome što su svoje ciljeve. |
|
| |||
| |||
| Osobno sam čekati oko 2 min. Ali ovo stvarno sve ovisi o vašem tijelu, nitko drugi ne može ti reći što će vaše tijelo odgovoriti na najbolje. A trener u gym moći će vam dati neke indicije, ali to će zaista biti stvar eksperimentiranja kako biste pronašli ono što je najbolje za vaš. Ne zaboravite da je odmora između radnih dana u svakoj grupi mišića. Želite li lift svakodnevne, to tijelo split trening. |
|
| |||
| |||
| Većina klijenata da sam se na vremensko ograničenje, pa sam vlak njima za rad mišića jedna grupa iz gornje tijelo i dok oni čekaju da rade jedan mišić grupa iz nižih tijela. Ja, ja ne volim puno "vrijeme čekanja" pa sam im nešto radiš cijelo vrijeme. Previše sjede oko između setovi stavlja vas u teretanu za put predugačak. Postoji mnogo različitih načina na težini vlaka. Čeka se između setovi je u redu ako je vaš fokus je na gornjem dijelu tijela samo za primjer, JA pogodak to je razlog zašto sam preferiraju trening cijelog tijela za potpuni body workout. Sutradan su odmora za oporavak i oni dolaze i rade svoj cardio. Ali ..... postoji mnogo načina da to napravite! JA isto tako imati napredne lifters koji je "tijelo za život" rutinske, a ne postoji ni ostala tamo, pretpostavljam da je stvar preference, ja ne volim baš puno "dolje" vrijeme ....... |
|
| |||
| |||
| Olimpijske snaga i kondicioniranje trener Charles Poliquin je predlagač od supersets i volumena treninga. On preporučuje bilo od 0 sekundi (basically hodanje na sljedeći lift) u 1:30 kao ostatak razdoblja između lifta. Powerlifters očito će potrajati duže nego iskušenik lifters. Ako gubite masnoće dok dobije masa je način na koji si žele ići; izračunati najkraći odmor ste tijelo vam omogućuje snimanje bez žrtvovanja snage. Ne samo da ćete napraviti snagu dobitke, od vas će sagorijevati mnogo više kalorija i izgubiti masti. Kraće pauze su veliki za mene. Ja se još uvijek može dobiti 12-15 postavlja po bodypart (2 dijela na dan) u 45 minuta do jednog sata, workout. Sretno! |