kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

Mi a legjobb az idő, hogy várjon meg, ha a súlyok emelésére?

Reply

Téma eszközök
Old Március 20, 2007, 18:18
Új tag Csoport

Default Mi a legjobb az idő, hogy várjon meg, ha a súlyok emelésére?

Mi a legjobb az idő, hogy várjon meg, ha a súlyok emelésére?
Old Március 21, 2007, 04:43
Új tag Csoport

Attól függ, a célok eléréséhez. Ha egy nehéz összege tömeg (az egyik, hogy azt csak akkor tudjuk csinálni 6-8 Reps együtt), majd meg kell pihenni egy-két percre megáll között meghatározza. Ha a könnyebb súly akkor pihenni kb 1 perc. Vannak azonban más technikák. Például, ha a képzés áramkör, ami azt jelenti, hogy az egyik feladat a szervezet részéről, majd ezt egy másik test többi része nélkül, akkor is mindent megtesz a él a kör, majd körülbelül 1 perc pihenő. Az ilyen típusú edzés, amit általában használni súly, amit tehetünk, approximatly 10-15 Reps be. Ezzel él a kis pihenő között lesz valami, hogy a szív-és érrendszeri helyettesítheti a mókuskerékből, ha ezt az elég hosszú. A kulcs itt van, és a különböző technikák, hogy győződjön meg arról, hogy elég időt veszi magát, hogy megakadályozza, hogy a károsult. Ha Ön most kezd, akkor ne aggódj túl sokat a pontos időzítés és az egyéb ilyen dolgokat. Csak a dolgok bonyolultak. Élvezze a program, és akkor végül fejlesztése a jobb rendszer. Ha további tanácsokat, akkor küldjön nekem egy e-mailt.
Old Március 21, 2007, 05:01
Új tag Csoport

Attól függ, hogy a célok eléréséhez. Emberek felvonó súlyokat különböző okokból. Az olimpiai súlyemelő majd emeljük nyerhet hatalmat és erõt. Ha ez a cél, amit szeretnénk, hogy sok idő között meg (bárhol között 2-4 perc). Ez azért van, mert a nyereség teljesítmény kell használni nehéz súlyok és az alacsony Reps. Azonban nem elegendő pihenés, amit nem lehet visszaállítani a készletek, és így a cél, hogy lost.If a cél az, hogy tömeg azt célja 1 1/2-2 perc között határozza meg. Mass épület nyert segítségével az alacsony és közepes Reps, és meglehetősen nehéz weight.Lastly, ha a cél az, hogy finom és zsírt éget, hogy a többit a lehető legkisebb (egyes esetekben csak 30 másodperc-1 perc). A gyorsított ütemű segítségével több kalóriát éget, és tartsa be metabolizmusában fellendítették magas. Még jobb Megpróbálhatja supersets, amely lényegében munka két ütköző izomcsoport back-to-back nélkül pihenni. Például, akkor tegye meg, és egy padon sajtolására meg lat húzza le oda-vissza, hogy mind a mellkas és vissza, minimális pihenőidő között határozza meg. A válasz abban rejlik, milyen céljai vannak.
Old Március 21, 2007, 05:13
Új tag Csoport

Személy szerint én várni kb 2 perc. De ez tényleg minden függ a testén, azt senki nem tudja elmondani, amit a szervezet reagál a legjobban. A tréner a tornaterem is, hogy az Ön számára egyfajta jelzés, de ez tényleg olyan kérdés, a kísérletezés, hogy mi működik a legjobban. Ne felejtsük el, hogy a többi napon a munka minden egyes izmokat. Ha úgy tetszik, hogy szüntesse meg a mindennapi, nem osztott szervezet képzésben.
Old Március 21, 2007, 06:25
Új tag Csoport

Most az ügyfeleket, hogy én is az a határidő, így a vonat őket, hogy egy izom csoportot a test felső és míg ők várnak, hogy egy izom csoportot a Alsótest. Én nem szeretem a sok "várakozási idő" szóval azokat csinál valamit mindig. Túl sok ülés között mintegy hozza meg Önt a tornaterem az út túl hosszú. Sok különböző módon tömeg vonatot. Várakozás között meghatározza a bírság, ha a fókusz csak a felső test például, azt hiszem ez az oka annak, hogy a képzés inkább az egész test egy teljes testet megmozgató. A következő napon, hogy a hasznosítás és a többi jönnek, és nem a szív. De ..... sok módon lehet csinálni! Én is fejlett emelőberendezések, hogy nem a "test for life" rutin, és nincs pihenés ott sem, hiszem, hogy ez egy kérdés előnyben, csak nem szeretem a sok "meg" idő .......
Old Március 21, 2007, 06:44
Új tag Csoport

Olimpiai ereje és légkondicionáló oktató Charles Poliquin egy indítványozója supersets és mennyisége képzés. Azt javasolja, bárhol a 0 másodperc (alapvetően séta a következő lift), hogy 1:30 a pihenőidő között lifts. Powerlifters természetesen hosszabb időt vesz igénybe, mint a kezdő emelőberendezések. Ha veszít zsírt, miközben egyre tömeg, ahogy ön akar menni, kitalálni a legrövidebb pihenőidő you're szervezet lehetővé teszi, hogy a feláldozásával ereje. Itt nem csak ereje nyereséget, akkor a kiégés, és sokkal több kalóriát veszít zsír. Rövidebb szünetek már nagy nekem. Én is kaphat 12-15 meg egy bodypart (2 per nap), egy 45 perces egy óra edzés. Sok szerencsét!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Gyakorlatok használata nélkül Súlyok robina80 Off Topic Discussion 10 19. május 2009 04:53
Nő meg magát a tűz a templomban ........ újra! evilfantasy Off Topic Discussion 9 16. január 2009 13:04
Hitelesítés végtelen idő Black Magic PC és konzol játékok 3 20. október 2008 07:27
Várni vagy nem várni? segít???? Ncc Speed Általános fémáru Chat 9 13. február 2008 21:21
How do I setup két különböző hangfalak fel egy számítógép? mailman65 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 3 11. július 2007 23:31
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.