![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mi a legjobb az idő, hogy várjon meg, ha a súlyok emelésére? |
|
| |||
| |||
| Attól függ, a célok eléréséhez. Ha egy nehéz összege tömeg (az egyik, hogy azt csak akkor tudjuk csinálni 6-8 Reps együtt), majd meg kell pihenni egy-két percre megáll között meghatározza. Ha a könnyebb súly akkor pihenni kb 1 perc. Vannak azonban más technikák. Például, ha a képzés áramkör, ami azt jelenti, hogy az egyik feladat a szervezet részéről, majd ezt egy másik test többi része nélkül, akkor is mindent megtesz a él a kör, majd körülbelül 1 perc pihenő. Az ilyen típusú edzés, amit általában használni súly, amit tehetünk, approximatly 10-15 Reps be. Ezzel él a kis pihenő között lesz valami, hogy a szív-és érrendszeri helyettesítheti a mókuskerékből, ha ezt az elég hosszú. A kulcs itt van, és a különböző technikák, hogy győződjön meg arról, hogy elég időt veszi magát, hogy megakadályozza, hogy a károsult. Ha Ön most kezd, akkor ne aggódj túl sokat a pontos időzítés és az egyéb ilyen dolgokat. Csak a dolgok bonyolultak. Élvezze a program, és akkor végül fejlesztése a jobb rendszer. Ha további tanácsokat, akkor küldjön nekem egy e-mailt. |
|
| |||
| |||
| Attól függ, hogy a célok eléréséhez. Emberek felvonó súlyokat különböző okokból. Az olimpiai súlyemelő majd emeljük nyerhet hatalmat és erõt. Ha ez a cél, amit szeretnénk, hogy sok idő között meg (bárhol között 2-4 perc). Ez azért van, mert a nyereség teljesítmény kell használni nehéz súlyok és az alacsony Reps. Azonban nem elegendő pihenés, amit nem lehet visszaállítani a készletek, és így a cél, hogy lost.If a cél az, hogy tömeg azt célja 1 1/2-2 perc között határozza meg. Mass épület nyert segítségével az alacsony és közepes Reps, és meglehetősen nehéz weight.Lastly, ha a cél az, hogy finom és zsírt éget, hogy a többit a lehető legkisebb (egyes esetekben csak 30 másodperc-1 perc). A gyorsított ütemű segítségével több kalóriát éget, és tartsa be metabolizmusában fellendítették magas. Még jobb Megpróbálhatja supersets, amely lényegében munka két ütköző izomcsoport back-to-back nélkül pihenni. Például, akkor tegye meg, és egy padon sajtolására meg lat húzza le oda-vissza, hogy mind a mellkas és vissza, minimális pihenőidő között határozza meg. A válasz abban rejlik, milyen céljai vannak. |
|
| |||
| |||
| Személy szerint én várni kb 2 perc. De ez tényleg minden függ a testén, azt senki nem tudja elmondani, amit a szervezet reagál a legjobban. A tréner a tornaterem is, hogy az Ön számára egyfajta jelzés, de ez tényleg olyan kérdés, a kísérletezés, hogy mi működik a legjobban. Ne felejtsük el, hogy a többi napon a munka minden egyes izmokat. Ha úgy tetszik, hogy szüntesse meg a mindennapi, nem osztott szervezet képzésben. |
|
| |||
| |||
| Most az ügyfeleket, hogy én is az a határidő, így a vonat őket, hogy egy izom csoportot a test felső és míg ők várnak, hogy egy izom csoportot a Alsótest. Én nem szeretem a sok "várakozási idő" szóval azokat csinál valamit mindig. Túl sok ülés között mintegy hozza meg Önt a tornaterem az út túl hosszú. Sok különböző módon tömeg vonatot. Várakozás között meghatározza a bírság, ha a fókusz csak a felső test például, azt hiszem ez az oka annak, hogy a képzés inkább az egész test egy teljes testet megmozgató. A következő napon, hogy a hasznosítás és a többi jönnek, és nem a szív. De ..... sok módon lehet csinálni! Én is fejlett emelőberendezések, hogy nem a "test for life" rutin, és nincs pihenés ott sem, hiszem, hogy ez egy kérdés előnyben, csak nem szeretem a sok "meg" idő ....... |
|
| |||
| |||
| Olimpiai ereje és légkondicionáló oktató Charles Poliquin egy indítványozója supersets és mennyisége képzés. Azt javasolja, bárhol a 0 másodperc (alapvetően séta a következő lift), hogy 1:30 a pihenőidő között lifts. Powerlifters természetesen hosszabb időt vesz igénybe, mint a kezdő emelőberendezések. Ha veszít zsírt, miközben egyre tömeg, ahogy ön akar menni, kitalálni a legrövidebb pihenőidő you're szervezet lehetővé teszi, hogy a feláldozásával ereje. Itt nem csak ereje nyereséget, akkor a kiégés, és sokkal több kalóriát veszít zsír. Rövidebb szünetek már nagy nekem. Én is kaphat 12-15 meg egy bodypart (2 per nap), egy 45 perces egy óra edzés. Sok szerencsét! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Gyakorlatok használata nélkül Súlyok | robina80 | Off Topic Discussion | 10 | 19. május 2009 04:53 |
| Nő meg magát a tűz a templomban ........ újra! | evilfantasy | Off Topic Discussion | 9 | 16. január 2009 13:04 |
| Hitelesítés végtelen idő | Black Magic | PC és konzol játékok | 3 | 20. október 2008 07:27 |
| Várni vagy nem várni? segít???? | Ncc Speed | Általános fémáru Chat | 9 | 13. február 2008 21:21 |
| How do I setup két különböző hangfalak fel egy számítógép? | mailman65 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 3 | 11. július 2007 23:31 |
| Téma eszközök | |
| |