![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| מהו משך הזמן הכי טוב שיש להמתין בין ערכות כאשר מרימים משקולות? |
|
| |||
| |||
| הכל תלוי את מטרותיך. אם אתה משתמש כבד סכום של משקל (אחד שאתה יכול לעשות רק עם 6-8 reps) אז אתה צריך לנוח בין אחד לשני או לעצור דקות בין קובע. אם אתה משתמש קל יותר משקל אז אתה יכול לנוח בערך 1 דקה. אולם ישנן טכניקות שונות. לדוגמה, אם אתה במעגל אימון, כלומר עושה תרגיל אחד של חלק הגוף ואז אחד עושה עוד גוף חלק ללא כל השאר, אז אתה תעשה את כל התרגילים של מעגל ולאחר מכן לקחת בערך 1 דקה מנוחה. עם סוג זה של אמון הייתם משתמשים בדרך כלל משקל שאתה יכול לעשות עם approximatly 10-15 reps. מאת עושה תרגילים עם מעט בין השאר אתה מקבל סוג של אפקט cardiovascular שיכולים להחליף באמצעות מכשיר דישה אם תעשה את זה מספיק זמן. המפתח כאן, עם כל טכניקה אחרת היא על מנת לוודא כי אתה לוקח מספיק זמן כדי למנוע את עצמך מלהיות נפגע. אם אתה רק מתחיל אז אתה לא צריך לדאוג יותר מדי לגבי משך הזמן המדויק ושאר דברים כאלה. זה רק לעשות דברים מסובכים. תיהנה workouts ואתה תהיה בסופו של דבר את הזכות לפתח מערכת. אם אתה צריך עוד ייעוץ לאחר מכן שלח לי דוא"ל. |
|
| |||
| |||
| זה תלוי את מטרותיך. אנשים להרים משקולות מסיבות שונות. An האולימפיים להרים משקל lifter יהיה לצבור כוח וכוח. אם המטרה שלך היא כי אתה רוצה לקחת הרבה זמן בין ערכות (בכל מקום בין 2-4 דקות). הסיבה לכך היא כי על מנת לצבור כוח עליך להשתמש משקולות כבדים נמוכה reps. עם זאת בלי מספיק לנוח אתה לא יוכל לשחזר בין ובכך קובע את המטרה תהיה lost.If המטרה שלך היא לבנות מסה הייתי המטרה של 1 1/2-2 דקות בין קובע. Mass הבניין שנרכשו באמצעות reps נמוך עד בינוני, עם כבד למדי weight.Lastly אם המטרה שלך היא לקבל toned לשרוף שומן ואת השאר כדי לשמור על מינימום (במקרים מסוימים רק 30 שניות-1 דקה). Quickened את הקצב יעזור לך לשרוף יותר קלוריות ולשמור את boosted מטבוליזם גבוה. יותר טוב אתה יכול לנסות supersets, שהם למעשה שני פועלים נגד קבוצות שרירים גב אל גב, ללא מנוחה. לדוגמה, אתה יכול לעשות סט אחד של הספסל presses וכן סט אחד של Lat למשוך downs גב אל גב לעבודה הן את החזה והגב עם מינימלי בין השאר קובע. התשובה לשאלה זו טמונה מה הן המטרות שלך. |
|
| |||
| |||
| אני אישית להמתין כ 2 דקות. אבל זה באמת תלוי על כל הגוף שלך, אף אחד אחר יכול להגיד לך מה את גופך נגיב באופן הטוב ביותר. א מאמן כושר בבית יוכל לתת לך קצת סוג של אינדיקציה, אבל זה באמת להיות עניין של ניסויים על מנת לגלות מה עובד הכי טוב שלך. אל תשכח שיש היום בין השאר עובד כל קבוצה של השרירים. אם אתה רוצה להרים כל יום, לעשות ספליט הגוף אימון. |
|
| |||
| |||
| רוב הלקוחות שיש לי הם על מגבלת הזמן, כך אני הרכבת להם לעבוד על השרירים קבוצה העליון גוף בזמן ההמתנה לעבוד על השרירים קבוצה הגוף התחתון. את עצמי, אני לא אוהב הרבה "זמן המתנה" אז אני צריך לעשות להם משהו כל הזמן. יותר מדי ישיבה מסביב בין ערכות מעביר לך את חדר כושר עבור דרך ארוכה מדי. ישנן דרכים רבות ושונות כדי משקל הרכבת. ממתין בין ערכות בסדר אם המיקוד שלך הוא רק על הגוף העליון למשל, אני מניח שזה למה אני מעדיף את כל הגוף אימון מלא של הגוף אמון. למחרת יש להם לנוח התאוששות והם באים ועושים את cardio. ..... אבל יש הרבה דרכים לעשות את זה! אני גם צריך לעשות את זה מתקדם lifters את "הגוף לכל החיים" שבשגרה, ואין השאר גם שם, מניח שזה עניין של העדפה, אני פשוט לא אוהב הרבה יותר "מטה" הזמן ....... |
|
| |||
| |||
| אולימפי כוח ו התניה מאמן צ 'רלס Poliquin הוא תומך supersets ואמצעי אחסון של אימונים. הוא ממליץ על מקום בין 0 שניות (בעצם ללכת למקום הבא להרים) עד 1:30 כמו שאר התקופה בין lifts. Powerlifters יהיה כמובן להימשך זמן רב יותר מאשר טירון lifters. אם לאבד שומן תוך השגת המונית היא הדרך בה אתה המבקשים לעבור; לפענח את שאר התקופה הקצרה שאתה הגוף מאפשר לך לקחת מבלי להקריב כוח. תוכל לא רק ליצור כוח יחוור, תוכל לשרוף הרבה יותר קלוריות ולאבד שומן. Shorter פורץ כבר גדול בשבילי. אני עדיין יכול לקבל 12-15 קובע לכל bodypart (2 חלקים ליום) בתוך 45 דקות עד שעה אמון. בהצלחה! |