mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Koks yra geriausias laiko laukti tarp daugelio, kai kėlimo svoris?

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 20, 2007, 18:18
Naujas Narys

Default Koks yra geriausias laiko laukti tarp daugelio, kai kėlimo svoris?

Koks yra geriausias laiko laukti tarp daugelio, kai kėlimo svoris?
Old Kovas 21, 2007, 04:43
Naujas Narys

viskas priklauso nuo jūsų tikslų. Jei naudojate sunkiųjų kiek svorio (viena, kad galite padaryti tik 6-8 pakartojimus su), tada jums reikia poilsio tarp vienos ir sustabdyti dviejų minučių tarp daugelio. Jei naudojate lengvesnis svoris tada galėsite pailsėti apie 1 minutę. Tačiau yra įvairių būdų. Pavyzdžiui, jei esate grandinės mokymą, kuris tai daro viena vykdyti kūno dalį, tada daro viena į kitą kūno dalį be jokių poilsio, tada jums padarys visus į grandinę pratimus, tada suvalgykite 1 minutė poilsio. Su kad treniruotės jūs paprastai naudojate svorį, kad galėtumėte padaryti approximatly 10-15 pakartojimų tipo. Darydami pratimus su šiek tiek pailsėti nuo gaunate iš širdies, kad galima pakeisti naudojant Kierat jei jis pakankamai ilgai rūšiuoti. Raktas čia ir visi skirtingi metodai yra įsitikinti, kad jūs per mažai laiko užkirsti kelią pačiam nebūtų sužeistas. Jei jūs tik pradedate tada jums nereikėtų jaudintis per daug apie tikslų laiką ir kitus dalykus, pavyzdžiui, kad. Jis tik kad viskas sudėtinga. Mėgaukitės treniruotes ir jums bus galiausiai parengti teisės sistema. Jei jums reikia daugiau patarimų, tada siųskite man el.
Old Kovas 21, 2007, 05:01
Naujas Narys

Tai priklauso nuo jūsų tikslų. Žmonės liftas svorio dėl įvairių priežasčių. Olimpinių svoris Lifter pakels įgyti galios ir jėgos. Jei tai yra jūsų tikslas, kad jūs norėtumėte imtis daug laiko tarp rinkiniai (kažkur tarp 2-4 minutes). Taip yra todėl, kad įgyti galią turite naudoti sunkiojo svorio ir mažo pakartojimų. Tačiau be pakankamas poilsis Jums negalės atgauti tarp daugelio, todėl savo tikslo būtų lost.If jūsų tikslas yra sukurti masinio norėčiau siekti 1 1/2-2 minučių tarp daugelio. Mišios pastatas, įgytą naudojant mažo iki vidutinio pakartojimus, pakankamai gausūs weight.Lastly jei jūsų tikslas yra gauti atspalvių ir riebalų deginimas išlaikyti ramybę mažiausias (kartais tik po 30 sekundžių-1 minutę). Greitasis tempą padės jums sudeginti daugiau kalorijų ir jūsų metabolizmą sustiprintu aukštas. Geriau dar galite pabandyti supersets, kurie iš esmės dirba dvi priešingos raumenų grupės atgal-atgal be poilsio. Pavyzdžiui, galite padaryti vienas komplektas stendo presai ir vieną rinkinį lat pull nesėkmės grįžti-atgal į darbą ir jūsų krūtinės ir nugaros su minimaliomis poilsio tarp daugelio. Atsakymas į šį klausimą slypi ką jūsų tikslai.
Old Kovas 21, 2007, 05:13
Naujas Narys

Asmeniškai aš laukiu apie 2 min. Bet tai tikrai priklauso nuo visų jūsų kūno, niekas negali pasakyti, kas Jūsų organizmas reaguoja geriausiai. Ne sporto treneris galės suteikti jums kai nuoroda rūšiuoti, bet jis tikrai eksperimentų klausimas rasti, kas geriausiai tinka jūsų. Nepamirškite, kad poilsio dienos tarp darbo kiekvienai raumenų grupei. Jei norite panaikinti kasdien, padaryti Split mokymo įstaiga.
Old Kovas 21, 2007, 06:25
Naujas Narys

Daugelis klientų, kad turiu yra apie laiką, todėl aš juos išmokyti dirbti raumenų grupę iš viršutinės kūno dalies ir tol, kol jie laukia darbo raumenų grupė apatinę kūno dalį. Aš, man nepatinka iš "laukimo laiko" partija, kad aš juos kažką daro visą laiką. Per daug sėdi tarp daugelio daro jums už kelias prieiga per ilgas. Yra daug įvairių būdų, kaip svoris traukinio. Laukiama tarp rinkinių galima būtų puiku, jei jūsų dėmesį tik į viršutinė kūno dalis, pavyzdžiui, manau, tai kodėl aš norėčiau, mokymas visą kūną viso kūno treniruotę. Kitą dieną jie poilsio panaudojimo ir jos ateiti ir padaryti savo širdies. Bet ..... Yra daug būdų tai daryti! Aš taip pat turiu Išplėstinė apdaila, kad tai "body for Life" ritmas, ir nėra ten nei poilsio, Guess it's lengvatų klausimas, aš tiesiog nemėgstu daug "žemyn" laiko .......
Old Kovas 21, 2007, 06:44
Naujas Narys

Olimpinių stiprumas ir kondicionavimas treneris Charles Poliquin yra supersets ir apimties mokymų šalininkas. Jis rekomenduoja, bet nuo 0 sekundžių (daugiausia pėsčiomis šalia liftas) iki 1:30, kaip poilsio laikotarpį tarp liftai. Powerlifters be abejo užtruks ilgiau nei pradedantysis apdaila. Jei netekti riebalų, o vis masė way you're nori eiti; išsiaiškinti trumpiausią poilsio laiką jūs institucija leidžia atlikti neprarandant stiprumą. Jūs ne tik kad koncentracija prieaugio, jums sudeginti daug kalorijų ir praranda riebalų. Trumpesnis pertraukos buvo didelis man. Aš vis dar galite gauti 12-15 rinkinius už bodypart (2 dalys per dieną) ir 45 minučių iki valandos treniruotę. Sėkmės!
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.