mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > General Forums > Off Topic Discussion

Register

Kāds ir labākais laika gaidīt starp tiem paceļot svaru?

Reply

Thread Tools
Old Marts 20, 2007, 18:18
New Member Group

Default Kāds ir labākais laika gaidīt starp tiem paceļot svaru?

Kāds ir labākais laika gaidīt starp tiem paceļot svaru?
Old Marts 21, 2007, 04:43
New Member Group

tas viss ir atkarīgs no jūsu mērķiem. Ja jūs izmantojat smags daudzumu svara (viena, ka varat darīt tikai 6-8 REPS ar), tad jums vajadzētu atpūsties starp vienu un tālāku tās divas minūtes starp kopām. Ja jūs izmantojat vieglākas tad jūs varat būt aptuveni 1 minūti. Tomēr pastāv dažādas metodes. Piemēram, ja jūs shēma mācībām, kas nozīmē, veicot vienu pasākumā ķermeņa daļa, un pēc tam veicot vienu citu ķermeņa daļa bez atpūtas, tad jūs varētu darīt visu, kas ķēdes vingrinājumus un tad par 1 minūti atpūtu. Ar šāda veida treniņa Jūs parasti izmanto svērumu, jūs varētu darīt approximatly 10-15 REPS ar. Veicot vingrinājumus ar nedaudz atpūsties no jums veida kardiovaskulāro iedarbību, kas var aizvietot, izmantojot treadmill, ja jūs to pietiekami ilgi. Galvenais šeit un visas dažādas metodes ir pārliecināties, ka esat pietiekami daudz laika, lai nepieļautu sev tiek ievainoti. Ja Jums ir tikai sākums, tad Jums nevajadzētu uztraukties pārāk daudz par precīzu laiku un citām lietām, piemēram, ka. Tas būs tikai sarežģīt lietas. Izbaudiet treniņu un Jums būs iespējams izstrādāt tiesību sistēmai. Ja Jums ir vajadzīgas sīkākas konsultācijas tad sūtīt man e-pastu.
Old Marts 21, 2007, 05:01
New Member Group

Tas ir atkarīgs no jūsu mērķiem. Cilvēki ceļ svaru dažādu iemeslu dēļ. Olympic svars zaglis cels, lai iegūtu spēku un izturību. Ja šī ir jūsu mērķis Jūs vēlaties veikt daudz laika starp komplekti (kaut kur starp 2-4 minūtes). Tas ir tādēļ, lai iegūtu varu jums jāizmanto smago svaru un zemu REPS. Tomēr nav pietiekamu atpūtu jūs nevarēsiet atgūt starp kopām un tādējādi jūsu mērķis būtu lost.If jūsu mērķis ir veidot masu man būtu jātiecas uz 1 1/2-2 minūtes starp kopām. Masa ēka ir iegūta, izmantojot zema līdz vidēja REPS, ar diezgan smagu weight.Lastly ja jūsu mērķis ir iegūt tonēti un sadedzināt taukus paturēt atpūtu minimumu (dažos gadījumos tikai 30 sekundes-1 minūtē). Paātrināta gaita jums palīdzēs sadedzināt vairāk kaloriju un saglabāt savu metabolismu palielinājusi liela. Labāk tomēr jūs varētu mēģināt supersets, kas būtībā darbojas divas pretējas muskuļu grupas back-to-back bez atpūtas. Piemēram, jūs varētu darīt vienu komplektu ar stenda prese un viena lata pull Downs back-to-back strādā gan krūtīs un atpakaļ ar minimāliem atpūtas starp kopām. Atbilde uz šo jautājumu ir kādā jūsu mērķiem ir.
Old Marts 21, 2007, 05:13
New Member Group

Personīgi es gaidu aptuveni 2 min. Bet tas ir atkarīgs no visām ķermeņa, neviens cits nevar pateikt, ko Jūsu organisms reaģēs uz labāko. Pie sporta treneris spēs dot jums kaut kādas norādes, bet tas tiešām ir jautājums, eksperimentējot, lai atrastu to, kas vislabāk atbilst jūsu. Neaizmirstiet ir atpūtas diena starp darba katru muskuļu grupu. Ja vēlaties atcelt ikdienas do sadalīt ķermeņa apmācību.
Old Marts 21, 2007, 06:25
New Member Group

Lielākā daļa no klientiem, ka man ir par laika ierobežojumu, lai varu apmācīt viņus strādāt muskuļu grupu no ķermeņa augšdaļas un, kamēr viņi gaida darba muskuļu grupu mazāku ķermeņa. Es, man nepatīk daudz "gaidīšanas laiks", tāpēc es viņus darīt kaut ko visu laiku. Pārāk daudz sēž starp tiem liek jums zāle pārāk ilgi. Ir daudz dažādu veidu svara vilcienu. Gaida starp tiem ir labi, ja jūsu uzmanība ir tikai uz ķermeņa augšdaļas Piemēram, es domāju, tas ir iemesls, kāpēc es gribētu apmācību visu ķermeni uz pilnu ķermeņa treniņu. Nākamajā dienā viņi atpūtas reģenerācijas un viņi nāk un var dot savu sirds. Bet ..... tur ir daudzi veidi, kā to izdarīt! Man ir arī uzlabotas pacēlāji, kurās "struktūras uz mūžu" rutīnas, un nav atpūtas tur vai nu uzminēt tas ir jautājums par priekšrocību, es tikai nepatīk daudz "down" laika .......
Old Marts 21, 2007, 06:44
New Member Group

Olympic izturība un kondicionēšana treneris Charles Poliquin ir ierosmes par supersets un apjomu apmācību. Viņš iesaka jebkur no 0 sekundes (būtībā iešana uz blakus lifta) līdz 1:30, kā atpūtas laikposmu no liftiem. Powerlifters acīmredzot būs nepieciešams ilgāks laiks, nekā iesācējs pacēlāji. Ja zaudēt taukus, gūstot masa ir veids, kā jūs, kas vēlas aiziet, izrēķināt īsāko atpūtas laiku jūs struktūra ļauj uzņemt, nezaudējot stiprību. Jūs ne tikai padarīs spēku pieaugumu, jūs sadedzināt daudz vairāk kaloriju un zaudēt taukus. Īsāki pārtraukumi ir liels man. Es vēl joprojām var iegūt 12-15 kopas uz bodypart (2 daļām dienā) in 45 minūšu līdz stundu treniņa. Labu veiksmi!
Reply

Register

Bookmarks