![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Care este cea mai bună perioadă de timp să aştepte între seturi de ridicare greutăţi atunci când? |
|
| |||
| |||
| Totul depinde de dvs. obiective. Dacă folosiţi un mare cantitate de greutate (una pe care o puteţi face doar cu 6-8 rips) atunci ar trebui să intre de odihnă pentru un popas şi la două minute între seturi. Dacă utilizaţi o brichetă în greutate, atunci puteti sa va odihniti aproximativ 1 minut. Cu toate acestea, există diferite tehnici. De exemplu, dacă sunteţi de circuit de formare, ceea ce înseamnă a face un exerciţiu pentru un organism de o parte şi apoi pentru a face un alt organism de o parte, fără nici o pauză, apoi te-ar face tot de la exerciţii în circuit şi apoi să ia aproximativ 1 minute de odihnă. Cu acest tip de antrenament ar trebui să utilizaţi de obicei o greutate pe care le-aţi putea face approximatly rips cu 10-15. Prin faci exercitii cu o mică pauză în între aveţi un fel de efect cardiovascular, care pot înlocui cu ajutorul treadmill dacă ai face-o pentru destul de mult. Cheia aici şi cu toate diferite tehnici este să vă asiguraţi că aţi avea suficient timp pentru a preveni-te de la a fi rănit. Dacă sunt doar începutul atunci ar trebui să nu vă faceţi griji prea mult despre exact calendarul şi alte lucruri de genul asta. Aceasta se va face numai lucruri complicate. Bucuraţi-vă de antrenamente şi va dezvolta în cele din dreptul de sistem. Dacă aveţi nevoie de mai multe sfaturi atunci trimite-mi un e-mail. |
|
| |||
| |||
| Aceasta depinde de obiective. Oamenii ridica greutăţi din diferite motive. O greutate lifter Olimpice va ridica pentru a obţine putere şi rezistenţă. În cazul în care este obiectivul dvs. v-ar dori să ia o gramada de timp între seturi (oriunde între 2-4 minute). Aceasta se datorează faptului că pentru a obţine puterea, trebuie să utilizaţi grele şi greutăţi mici rips. Cu toate acestea, fără odihnă adecvate ar trebui să nu fie în stare să-şi revină între seturi şi, astfel, obiectivul dvs. ar fi lost.If obiectivul dvs. este de a construi masa Aş scopul de 1 1/2-2 minute între seturi. Mass clădire este dobândită prin utilizarea de scăzut spre mediu rips, cu destul de grele weight.Lastly Dacă obiectivul dvs. este de a lua toned şi arda grasimi păstrează restul la un minim (în unele cazuri, doar 30 de secunde-1 minut). De quickened ritmul va va ajuta sa arda mai multe calorii şi a vă menţine metabolismul amplificat de mare. Mai bine aţi putea încerca supersets, care sunt în mod esenţial de lucru două grupe musculare back-to-back, fără odihnă. De exemplu, aţi putea face un set de banc de prese şi un singur set de lat trage coborâşuri back-to-back pentru a lucra atât piept şi spate, cu minime de odihnă în între seturi. Răspunsul la această întrebare se află în ceea ce sunt obiectivele. |
|
| |||
| |||
| Personal am aşteptaţi circa 2 min. Dar acest lucru depinde de fapt tot pe corpul dumneavoastră, nimeni nu poate spune ce corpul tau se va răspunde la cele mai bune. Un antrenor la sala de sport vor putea sa-ti dau un fel de indicaţie, dar va fi cu adevărat o chestiune de experimentare, pentru a descoperi ce funcţionează cel mai bine pentru dumneavoastră. Nu uitaţi să aibă o zi de odihnă între lucru în fiecare grup de muschi. Dacă vă place să ridice de zi cu zi, nu-split organismul de formare. |
|
| |||
| |||
| Cea mai mare parte a clienţilor pe care le-am sunt pe o limită de timp, aşa că trenul ei să lucreze un muşchi de grup de la partea superioară a corpului şi în timp ce acestea sunt în aşteptare pentru a funcţiona un muşchi grup mai mic de la corp. Eu, nu îmi place o mulţime de "timpul de aşteptare", aşa că am să-i faci ceva, tot timpul. Prea mult şedinţei în jurul între seturi de ai pune la sala de sport pentru prea mult timp. Există multe moduri diferite de a greutate tren. În aşteptare între seturi este bine dacă-ţi se concentrează doar pe partea superioară a corpului, de exemplu, cred ca asta este ce-mi place de formare a întregului corp pentru un organism de antrenament. A doua zi pe care le-au odihnă pentru recuperare şi ei vin şi îşi fac cardio. Dar ..... exista mai multe moduri de a face! Am de asemenea, au avansat lifters care face "corp de viaţă" de rutină, şi nu există nici restul fie acolo, ghici este o chestiune de preferinţă, doar ca nu le place mult "jos" timp ....... |
|
| |||
| |||
| Olimpice de concentraţie şi condiţionat antrenor Charles Poliquin este un proponent de supersets şi volumul de formare. El recomandă, de oriunde de la 0 secunde (practic de mers pe jos de lângă lift) la 1:30 ca o perioadă de repaus între lifts. Powerlifters în mod evident, va dura mai mult decât novice lifters. Dacă pierderea de grăsime în timp ce câştigă în masă este calea pe care îl doresc să merg; seama cel mai scurt perioada de repaus pe care îl organism vă permite să ia, fără a sacrifica rezistenta. Nu numai că veţi face puterea câştiguri, veţi arde mai multe calorii şi grăsimi pierde. Scurte pauze au fost mare pentru mine. Nu pot obţine încă 12-15 seturi pe bodypart (2 piese pe zi) într-o 45 minute la o oră antrenament. Succes! |
![]() |
|
| Marcaje |