menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Aký je najlepší čas čakať medzi súbormi pri zdvíhaní závažia?

Reply

Thread Tools
Old 20 marca 2007, 18:18
Nový člen skupiny

Aký je najlepší čas čakať medzi súbormi pri zdvíhaní závažia?
Old 21 marca 2007, 04:43
Nový člen skupiny

všetko záleží na vašich cieľov. Ak používate vyššie ťažké váhy (ten, ktorý si môžete urobiť iba obchodní zástupcovia 6-8 s), potom by ste mali na oddych medzi jednou a zastavil na dve minúty medzi sety. Ak používate ľahšiu váhu potom môžete zvyšok asi 1 minútu. Avšak existujú rôzne techniky. Napríklad ak máte obvod prípravy, čo znamená, robiť jeden výkon za časť tela, a potom robí jednu pre inú časť tela bez akéhokoľvek odpočinku, potom by sa všetky cvičenia v obvode a potom trvá asi 1 minútu odpočinúť. S týmto druhom cvičení by ste sa zvyčajne používajú hmotnosť, ktorú by ste mohli robiť approximatly 10-15 obchodní zástupcovia sa. Toto cvičenie sa trochu odpočinku medzi dostanete akési kardiovaskulárne účinky, ktoré môžu nahradiť pomocou robota, keď si to dosť dlho. Kľúčom tu aj so všetkými rôznymi technikami, je uistiť sa, že budete mať dosť času, aby sa zabránilo sa z poškodenej. Ak ste práve začína potom by ste nemali príliš starať o presné načasovanie a iné také veci. Bude len robiť veci zložitejšie. Užite si workouts a nakoniec budete vyvíjať správnym systému. Ak potrebujete viac rad potom mi pošlite e-mailom.
Old 21 marca 2007, 05:01
Nový člen skupiny

Záleží na vašich cieľov. Ľudia výťah závažia z rôznych dôvodov. Na olympijských vzpěrač bude výťah, aby získali moc a silu. Ak to je váš cieľ by ste chceli mať veľa času medzi súbormi (kdekoľvek medzi 2-4 minút). To je preto, aby získali moc musíte použiť ťažké závažia a nízke obchodní zástupcovia. Avšak, bez dostatočného odpočinku vám nebude schopný obnoviť medzi súbormi, a tým svoj cieľ by lost.If je vaším cieľom postaviť hmotnosť bych sa zameria na 1 1/2-2 minúty medzi sety. Hmotnosť je budova získala vďaka využitie nízkej až strednej obchodní zástupcovia, s pomerne ťažké weight.Lastly ak váš cieľ je dostať tónovaný a spáliť tuk zachovať zvyšok na minimum (v niektorých prípadoch len 30 sekúnd-1 minútu). V obživen tempa vám pomôže spáliť viac kalórií a udržiavať váš metabolizmus oživil vysoká. Ešte lepšie môžeš skúsiť supersets, ktoré sú v podstate pracujú dve protichodné svalové skupiny back-to-back bezo zvyšku. Napríklad by ste mohli urobiť jednu sadu lavicového lisy a jeden súbor z lat potiahnite nadol back-to-back pracovať ako hrudníka a späť s minimálnym odpočinku medzi sety. Odpoveď na túto otázku spočíva v tom, čo sú vaše ciele.
Old 21 marca 2007, 05:13
Nový člen skupiny

Osobne som počkať cca 2 minúty. Ale to naozaj záleží všetko na svojom tele, nikto iný nemôže povedať, čo vaše telo bude reagovať na najlepšie. A tréner v posilňovni bude schopný dať vám nejaký náznak, ale naozaj je záležitosť experimentovania nájsť to, čo je najlepšie pre vaše. Nezabudnite mať deň odpočinku medzi pracovné každej skupiny svalov. Ak chcete, aby zrušila kaľdodenní, rozdelenej do tela školenia.
Old 21 marca 2007, 06:25
Nový člen skupiny

Väčšina klientov, že som sa na časový limit, takže som vlak im práce svalové skupiny, z hornej časti tela, a keď ste čakal na prácu svalové skupiny z nižšej tela. Sám, nepáči sa mi veľa "čakacia doba", takže som im niečo robiť pořád. Príliš veľa sedí medzi súbormi ťa v telocvični na príliš dlho. Existuje mnoho rôznych spôsobov, ako hmotnosť vlaku. Čakanie medzi súbormi je v poriadku, ak vaša sústrediť sa len na hornej časti tela napríklad Asi to je dôvod, prečo mám najradšej tréning celého tela pre úplné telesné cvičenie. Nasledujúci deň sa zvyškom pre obnovu a prichádzajú a do ich srdca. Ale ..... existuje veľa spôsobov, ako na to! Já také pokročilé manipulátory, že to "telo na celý život" bežných, a nie je tam ani zvyšku, odhad je to otázka preferencií, já jen nemám rád moc "dole" čas .......
Old 21 marca 2007, 06:44
Nový člen skupiny

Olympijské silu a klimatizácia trénera Karla Poliquin je zástancom supersets a objem prípravy. Odporúča kdekoľvek od 0 sekúnd (v podstate chôdzu na budúci výťah) do 1:30, ak doba medzi vleky. Powerlifters bude zrejme trvať dlhšie ako novice manipulátory. Ak stratí tuk a zároveň získavajú hmotnosť je spôsob, ako ste chcel ísť, zistili, že najkratšia doba, ktorú ste telo môžete vziať, bez obetovania silu. Budete nielen silu, aby zisky, bude horieť oveľa viac kalórií a tuku stráca. Kratšie prestávky boli skvelé pre mňa. I napriek tomu môžu dostať 12-15 súpravy za bodypart (2 diely za deň) na 45 minút až jednu hodinu cvičenia. Veľa šťastia!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.