мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Офф Топиц Дисцуссион

Register

Које је најбоље време приправности између одређује када лифтинг тежине?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. Јан 2007, 18:18
Нови члан групе

Default Које је најбоље време приправности између одређује када лифтинг тежине?

Које је најбоље време приправности између одређује када лифтинг тежине?
Old 21. Јан 2007, 04:43
Нови члан групе

све то зависи од ваших циљева. Ако користите тешке телесне износ (онај који једино можете да урадите са 6-8 понављања), онда би требало да одморим између једног и заустављање два минута измедју серија. Ако користите лакше тежине онда можете остало око 1 минут. Међутим, постоје разне технике. На пример, ако сте Кружни тренинг, што значи да радиш вежбе за један део тела, а затим радите једну за другом делу тела без остатка, онда ће учинити све вежбе у круг, а затим се око 1 минут одмора. Уз ту врсту вежбања да би се обично користе тежине које можете аппроксиматлы урадите 10-15 понављања са. Радећи вежбе са мало одмора између добијате неку врсту кардио ефекат који могу да замене помоћу траци ако то довољно дуго. Тастер овде и са свим различитим техникама је да проверите да ли се довољно времена да се спрече повреде. Ако сте управо тада почиње не треба да брину превише о тачно време и друге ствари. Само ће ствари компликовано. Уживајте тренинга и да ће се на крају развије систем права. Ако вам је потребно више савета а затим послати мене е-маил.
Old 21. Јан 2007, 05:01
Нови члан групе

То зависи од ваших циљева. Људи дизање тегова из различитих разлога. Олимпијски тежина подизање ће подићи да стекну моћ и снагу. Ако је то ваш циљ који желите да довољно времена измедју серија (било где између 2-4 минута). То је због тога да добије власт морате да користите тешких терета и низак број понављања. Међутим, без адекватног одмора не би могао да се опорави измедју сетова и тако је ваш циљ ће бити лост.Иф Ваш циљ је да изградимо маса бих циљ за 1 1/2-2 минута измедју серија. Маса зграда је стечено кроз коришћење ниско до средње понављања, уз доста тешких уеигхт.Ластлы ако је ваш циљ је добити диван и топите масти задржи остатак на минимум (у неким случајевима само 30 секунди-1 минут). Оживи корак помоћи ће вам спалити више калорија и задржите метаболизам подигла високо. Још боље можете покушати суперсетс, који су у суштини раде две супротне групе мисица назад-а назад без одмора. На пример, можете да поступите на неки скуп клупи пресе и један сет падова Лат повуци назад-а назад на посао и груди и леђа уз минималну одмора између сетова. Одговор на ово питање лежи у ономе што су своје циљеве.
Old 21. Јан 2007, 05:13
Нови члан групе

Лично сам чекати око 2 мин. Али то заиста зависи све на своје тело, нико други не може вам рећи шта ваше тело ће одговорити на најбоље. Тренер у теретани ће бити у стању да вам дају неки показатељ, али то заиста бити ствар експериментисања да пронађете оно што најбоље ради за своје. Не заборавите да је дан одмора између радне сваку групу мишића. Ако желите да укину сваки дан, да поделе тренинга тела.
Old 21. Јан 2007, 06:25
Нови члан групе

Већина клијената које сам се на временско ограничење, тако да сам их возом на посао из групе мишића горњег дела тела и док чекамо да раде групе мисица из доњег дела тела. Ја не, ја не волим много "чекања", тако да сам их нешто раде све време. Превише седе око измедју серија ставља вас у теретани за пут предугачак. Постоји много различитих начина да тежину воза. Чека између скупова је у реду ако је ваш фокус је само на горњем делу тела, на пример, мислим да је ово разлог зашто сам радије тренинг цело тело за тренинг целог тела. Сутрадан су остали за опоравак и они долазе и раде свој кардио. Али ..... постоје многи начини да то урадите! Имам и напредних везбаца који се "телу за живот" рутинске, а ни нема одмора тамо, претпостављам да је ствар преференција, ја једноставно не волим много "доле" време .......
Old 21. Јан 2007, 06:44
Нови члан групе

Олимпијски кондиционим тренером Чарлс Поликуин је заговорник суперсетс и обим тренинга. Он препоручује било од 0 секунди (у основи за шетњу поред лифта) до 1:30 као време одмора измедју лифта. Поуерлифтерс ће очигледно трајати дуже од почетника везбаца. Ако изгубите масти, док маса добија је начин на који сте желели да идем, схвати најкраћем року остали сте тело вам омогућава да без зртвовања снаге. Нећете само да добије снагу, од вас ће спалити много калорија и изгубити маст. Краће паузе су велике за мене. Ја још увек може добити 12-15 сетова по део тела (2 дела дневно) у 45 минута до сат времена вежбања. Срећно!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Вежбе без коришћења Тежине робина80 Офф Топиц Дисцуссион 10 19 мај 2009 04:53
Жена сама поставља на ватру на цркву ........ опет! евилфантасы Офф Топиц Дисцуссион 9 16 јануар 2009 13:04
Провере идентитета бесконачну количину времена Блацк Магиц ПЦ & конзоле Игре 3 20 октобар 2008 07:27
Чекати да чека или не? хелп?? Нцц Спеед Генерал Хардуаре Цхат 9 13 фебруар 2008 21:21
Како постава две различите скупове од говорника на једном рачунару? маилман65 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 3 11. јула 2007 23:31
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц