![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ne zaman setleri arasında beklemek en iyi miktar olduğu ağırlık kaldırma? |
|
| |||
| |||
| tüm hedeflerinize bağlıdır. Eğer sadece 6-8 fitilli kumaş yapabilirsiniz) sonra sizin aranızda bir ve durdurmak için setleri arasında iki dakika dinlenme gerekir ağırlığı (biri ağır bir miktar kullanıyorsunuz. Eğer, 1 dakika ile ilgili geri kalan bir hafif ağırlık kullanıyorsunuz. Ancak farklı teknikler bulunmaktadır. Örneğin eğer bir vücut parçası için bir egzersiz yapmanın anlamı sonra dinlenme olmadan başka bir vücut parçası için yapıyorum devre eğitim, daha sonra tüm devrede alıştırma yapmak ve sonra yaklaşık 1 dakika dinlenmek. Genellikle size approximatly ile 10/15 fitilli kumaş yapabileceği bir ağırlık kullanacağınız egzersiz türünü grubu. Az ile egzersiz yaparak, daha sonra eğer yeterince için ne tür bir ayak kullanarak değiştirebilirsiniz kardiyovasküler etkisi bir tür alın. Anahtar burada ve tüm farklı teknikler ile bu yaralı olarak kendinizi önlemek için yeteri kadar zaman alır emin olmaktır. Eğer, sadece çok fazla olduğu gibi tam zamanlama ve diğer endişe gerekir başlıyoruz. Sadece şey karmaşık hale getirecek. Bu çözümleri Enjoy ve sonunda doğru sistemi geliştirecektir. Eğer bana bir e-posta göndererek daha fazla tavsiye gerekir. |
|
| |||
| |||
| Bu hedeflerinize bağlıdır. İnsanlar çeşitli nedenlerle ağırlıklar kaldırın. Bir Olimpiyat halterci güç ve gücü elde etmek için asansör olacak. Eğer bu 2-4 dakika (her yerde) arasında setleri arasında zaman bol almak isteyeyim hedefiniz. Çünkü ağır ağırlık ve düşük fitilli kumaş kullanmalısınız güç kazanmak için bu. Yeterli dinlenme Ancak size bunu ayarlar ve böylece hedef arasında kurtarmak için hedef lost.If olacağını mümkün olmaz Ben setleri arasında 1 1/2-2 dakika amacı da kitle oluşturmak. Kütle binanın aracılığıyla elde orta fitilli kumaş için, hedefiniz toned almak ve en az bazı durumlarda sadece 30 saniye-1 dakika () ve geri kalan tutmak yağ yakmak oldukça weight.Lastly ağır düşük. Bu quickened hızı daha fazla kalori yakmak ve metabolizması yüksek artırdığını tutmak yardımcı olacaktır. Daha henüz hangi temelde geri kalan için geri iki karşıt kas grupları çalışıyor supersets, deneyebilirsiniz. Örneğin, iş setleri arasında minimum ile iki Göğsünü ve tezgah presler ve Lat çekmek kötü bir geri ayarlamak için geri bir ayarlamak da yapabilir. Bu sorunun cevabı hedeflerinize ne yatıyor. |
|
| |||
| |||
| Şahsen ben yaklaşık 2 dakika bekleyin. Ama bu gerçekten bedenin, hiç kimse vücudunuzun en iyi ne cevap verecektir size tüm bağlıdır. Spor Bir eğitmen bir gösterge bir tür vermek mümkün olacaktır, ama gerçekten deney ne için en iyi olanı bulmak için bir önemi olur. Olarak kasların her grup çalışan arasında bir tatil günü var unutmayın. Eğer günlük kaldırmak gibi beden eğitimi bölme yapmak. |
|
| |||
| |||
| Bu var müşteriler çoğu bir süre üzerine, bu süre de alt vücut bir kas grup çalışması bekliyoruz Ben üst vücut bir kas grup çalışması ve bu tren vardır. Kendim, I don't "Timne bekleyen" bir çok gibi onlara her zaman bir şeyler yapıyor olması. Çok fazla setleri arasında etrafında otururken yolu için spor at çok uzun sizde olmasını sağlar. Burada ağırlık tren için birçok farklı yolu vardır. Eğer odak Örneğin üst vücut sadece on setleri arasında iyi bekliyor, bu yüzden tam bir vücut egzersiz için vücut eğitimi tercih olduğunu tahmin. Bunlar kurtarma için dinlenme ve onlar gelir ve kardiyo yapmak Ertesi gün. Ama ..... var birçok yol yapmak! Ayrıca, ve bu hayat için "rutin bir" organ yapmak gelişmiş lifters var hiçbir dinlenme var ya, bu tercih meselesi tahmin, sadece "" Timne ....... aşağı kadar sevmiyorum |
|
| |||
| |||
| Olimpiyat gücü ve Klima eğitmenliği Charles Poliquin supersets ve ses eğitimi bir teklif olduğunu. O yere 0 saniyeden (temelde sonraki kaldırmak için) 1:30 için kaldırdı arasında bir dinlenme süresi olarak yürüyüş önerir. Powerlifters açıkçası yeni lifters daha uzun sürer. Süre kazanıyor kitle gitmek isteyen ettiğiniz şekilde olursa yağlı kaybetme; size vücut olduğunuz kısa dinlenme süresi çözmek için güç ödün vermeden yararlanabilirsiniz. Sadece, daha fazla kalori ve yağ kaybetmek çok yanık olacak gücü kazanır yapmaz edeceğiz. Kısa tatili bana büyük var. Hala bir saat egzersiz için bir 45 dakika içinde günde bodypart (2 parça başı 12-15 setleri) elde edebilirsiniz. Iyi şanslar! |
![]() |
|
| Bookmarks |