менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Як краще всього часу очікування між множинами при підйомі тяжкості?

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 березня 2007, 18:18
Нові члени групи

Default Як краще всього часу очікування між множинами при підйомі тяжкості?

Як краще всього часу очікування між множинами при підйомі тяжкості?
Old 21 2007 березень, 04:43
Нові члени групи

Це все залежить від ваших цілей. Якщо ви використовуєте важких кількість ваги (один, що ви можете робити лише 6-8 повторень с), то ви повинні відпочивати між одним і зупинити дві хвилини між підходами. Якщо ви використовуєте легку вагу тоді ви зможете відпочити приблизно 1 хвилину. Однак існують різні методи. Наприклад, якщо ви схема підготовки, а це означає робити одну вправу на частини тіла, а потім робити одну за іншою частини тіла без зупинок, то ви могли б зробити всі вправи в ланцюги, а потім займе близько 1 хвилини відпочинку. З цим типом тренування ви зазвичай використовуєте вага, який ви могли б зробити approximatly 10-15 повторень с. Такі вправи з трохи відпочити між вами отримати якесь серцево-судинні ефекту, який може замінити використання біговій доріжці, якщо ви робите це досить довго. Ключовим фактором тут і все це різні методи, щоб переконатися, що ви приймаєте достатньо часу, щоб запобігти себе від травм. Якщо ви тільки починаєте то ви не повинні турбуватися про точні терміни і інші подібні речі. Це тільки зробить складним речам. Насолоджуйтесь тренувань і ви в кінцевому підсумку розробити правильну систему. Якщо вам потрібно більше рад потім відправити мені по електронній пошті.
Old 21 березня 2007, 05:01
Нові члени групи

Це залежить від ваших цілей. Обтяженнями люди з різних причин. Ручка олімпійські ваги піднімати, щоб отримати владу і силу. Якщо це ваша мета, яку ви хотіли б прийняти багато часу між множинами (десь між 2-4 хвилини). Це відбувається тому, щоб здобути владу ви повинні використовувати важка вага і низький повторень. Однак без достатнього відпочинку ви не могли б відновити між підходами і, таким чином ваша мета буде lost.If вашою метою є створення масової Я б прагнути до 1 1/2-2 хвилини між підходами. Масової забудови досягається за рахунок використання низького до середнього повторень, з досить важкою weight.Lastly Якщо вашою метою є отримати тоновані спалювати жир і тримати інших до мінімуму (в деяких випадках лише 30 секунд 1 хвилина). Прискорення темпів допоможе вам спалювати більше калорій і тримати ваш метаболізм високого зростання. А ще краще ви можете спробувати супермережу, які по суті є двома протилежними робочої групи м'язів Назад-назад без відпочинку. Наприклад, можна зробити один набір жим лежачи та один набір LAT падіння відійти до назад на роботу як ваші груди і спину з мінімальними інше між множинами. Відповідь на це питання полягає в тому, що ваші цілі.
Old 21 2007 березень, 05:13
Нові члени групи

Особисто я чекати близько 2 хвилин. Але це насправді все залежить від вашого тіла, ніхто не може сказати вам, що ваше тіло буде реагувати на краще. Тренером в спортивному залі, зможуть дати вам якісь вказівки, але це буде дійсно питання експериментів знайти те, що найкраще підходить для вашої. Не забудьте взяти з собою в день відпочинку між робочими кожну групу м'язів. Якщо ви хочете зняти повсякденний, не розділити тіло підготовки.
Old 21 2007 березень, 06:25
Нові члени групи

Більшість клієнтів, які я знаходяться на термін, тому я готувати їх до роботи групи м'язів від верхньої частини тіла і, поки вони чекають, щоб робота групи м'язів від нижньої частини тіла. Особисто я не люблю багато "Час очікування", так вони у мене є щось робити весь час. Занадто багато сидять між наборами ставить вас у тренажерному залі для надто довго. Є багато різних способів, щоб увесь поїзд. Waiting між безліччю добре, якщо вашу увагу тільки на верхню частину тіла, наприклад, я вважаю, саме тому я вважаю за краще підготовку всього тіла для повної тренування тіла. На наступний день вони відпочивають по відновленню і вони приходять і зробить роботу серцево-судинної. Але ..... є багато способів зробити це! У мене також є передові склопідйомники, що робити "тіла для життя" рутиною, і немає спокою ні там, думаю, це питання уподобань, я просто не люблю багато "вниз" час .......
Old 21 2007 березень, 06:44
Нові члени групи

Олімпійська сила і кондиціонування тренер Чарльз Poliquin є прихильником супермережу та обсягів підготовки кадрів. Він рекомендує в будь-якому місці від 0 секунд (в основному йшли в наступний хід) з 1:30 як період відпочинку між ліфтами. Пауерліфтери, очевидно, займає більше часу, ніж початківці склопідйомники. Якщо втрати жиру, отримуючи масу способом ви бажаючі йти; з'ясувати найкоротший період відпочинку ви тіла дозволяє знімати без втрати міцності. Ви не тільки зробити набору сили, ви будете спалювати більше калорій, багато чого і втрачають жир. Shorter перерви були більше для мене. Я до сих пір отримують 12-15 сетів на групу м'язів (частина 2 на день) за 45 хвилин до години тренування. Удачи!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Вправи без використання ваг robina80 Off Topic Discussion 10 19 травня 2009 04:53
Жінка множини собі на вогонь в церкві ........ більше! evilfantasy Off Topic Discussion 9 16 січня 2009 13:04
Аутентифікація нескінченну кількість часу, Чорна магія PC & консоль Gaming 3 20 жовтня 2008 07:27
Чекати чи не чекати? Допомога?? Ncc Speed Генеральний обладнання чат 9 13 лютого 2008 21:21
Як мені встановити два різних набору виступаючих на одному комп'ютері? mailman65 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 3 11 липня 2007 23:31
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.