![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Як краще всього часу очікування між множинами при підйомі тяжкості? |
|
| |||
| |||
| Це все залежить від ваших цілей. Якщо ви використовуєте важких кількість ваги (один, що ви можете робити лише 6-8 повторень с), то ви повинні відпочивати між одним і зупинити дві хвилини між підходами. Якщо ви використовуєте легку вагу тоді ви зможете відпочити приблизно 1 хвилину. Однак існують різні методи. Наприклад, якщо ви схема підготовки, а це означає робити одну вправу на частини тіла, а потім робити одну за іншою частини тіла без зупинок, то ви могли б зробити всі вправи в ланцюги, а потім займе близько 1 хвилини відпочинку. З цим типом тренування ви зазвичай використовуєте вага, який ви могли б зробити approximatly 10-15 повторень с. Такі вправи з трохи відпочити між вами отримати якесь серцево-судинні ефекту, який може замінити використання біговій доріжці, якщо ви робите це досить довго. Ключовим фактором тут і все це різні методи, щоб переконатися, що ви приймаєте достатньо часу, щоб запобігти себе від травм. Якщо ви тільки починаєте то ви не повинні турбуватися про точні терміни і інші подібні речі. Це тільки зробить складним речам. Насолоджуйтесь тренувань і ви в кінцевому підсумку розробити правильну систему. Якщо вам потрібно більше рад потім відправити мені по електронній пошті. |
|
| |||
| |||
| Це залежить від ваших цілей. Обтяженнями люди з різних причин. Ручка олімпійські ваги піднімати, щоб отримати владу і силу. Якщо це ваша мета, яку ви хотіли б прийняти багато часу між множинами (десь між 2-4 хвилини). Це відбувається тому, щоб здобути владу ви повинні використовувати важка вага і низький повторень. Однак без достатнього відпочинку ви не могли б відновити між підходами і, таким чином ваша мета буде lost.If вашою метою є створення масової Я б прагнути до 1 1/2-2 хвилини між підходами. Масової забудови досягається за рахунок використання низького до середнього повторень, з досить важкою weight.Lastly Якщо вашою метою є отримати тоновані спалювати жир і тримати інших до мінімуму (в деяких випадках лише 30 секунд 1 хвилина). Прискорення темпів допоможе вам спалювати більше калорій і тримати ваш метаболізм високого зростання. А ще краще ви можете спробувати супермережу, які по суті є двома протилежними робочої групи м'язів Назад-назад без відпочинку. Наприклад, можна зробити один набір жим лежачи та один набір LAT падіння відійти до назад на роботу як ваші груди і спину з мінімальними інше між множинами. Відповідь на це питання полягає в тому, що ваші цілі. |
|
| |||
| |||
| Особисто я чекати близько 2 хвилин. Але це насправді все залежить від вашого тіла, ніхто не може сказати вам, що ваше тіло буде реагувати на краще. Тренером в спортивному залі, зможуть дати вам якісь вказівки, але це буде дійсно питання експериментів знайти те, що найкраще підходить для вашої. Не забудьте взяти з собою в день відпочинку між робочими кожну групу м'язів. Якщо ви хочете зняти повсякденний, не розділити тіло підготовки. |
|
| |||
| |||
| Більшість клієнтів, які я знаходяться на термін, тому я готувати їх до роботи групи м'язів від верхньої частини тіла і, поки вони чекають, щоб робота групи м'язів від нижньої частини тіла. Особисто я не люблю багато "Час очікування", так вони у мене є щось робити весь час. Занадто багато сидять між наборами ставить вас у тренажерному залі для надто довго. Є багато різних способів, щоб увесь поїзд. Waiting між безліччю добре, якщо вашу увагу тільки на верхню частину тіла, наприклад, я вважаю, саме тому я вважаю за краще підготовку всього тіла для повної тренування тіла. На наступний день вони відпочивають по відновленню і вони приходять і зробить роботу серцево-судинної. Але ..... є багато способів зробити це! У мене також є передові склопідйомники, що робити "тіла для життя" рутиною, і немає спокою ні там, думаю, це питання уподобань, я просто не люблю багато "вниз" час ....... |
|
| |||
| |||
| Олімпійська сила і кондиціонування тренер Чарльз Poliquin є прихильником супермережу та обсягів підготовки кадрів. Він рекомендує в будь-якому місці від 0 секунд (в основному йшли в наступний хід) з 1:30 як період відпочинку між ліфтами. Пауерліфтери, очевидно, займає більше часу, ніж початківці склопідйомники. Якщо втрати жиру, отримуючи масу способом ви бажаючі йти; з'ясувати найкоротший період відпочинку ви тіла дозволяє знімати без втрати міцності. Ви не тільки зробити набору сили, ви будете спалювати більше калорій, багато чого і втрачають жир. Shorter перерви були більше для мене. Я до сих пір отримують 12-15 сетів на групу м'язів (частина 2 на день) за 45 хвилин до години тренування. Удачи! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Вправи без використання ваг | robina80 | Off Topic Discussion | 10 | 19 травня 2009 04:53 |
| Жінка множини собі на вогонь в церкві ........ більше! | evilfantasy | Off Topic Discussion | 9 | 16 січня 2009 13:04 |
| Аутентифікація нескінченну кількість часу, | Чорна магія | PC & консоль Gaming | 3 | 20 жовтня 2008 07:27 |
| Чекати чи не чекати? Допомога?? | Ncc Speed | Генеральний обладнання чат | 9 | 13 лютого 2008 21:21 |
| Як мені встановити два різних набору виступаючих на одному комп'ютері? | mailman65 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 11 липня 2007 23:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |