по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Каква кола ли кара?

Reply

Нишка Инструменти
Old 19-ти декември 2007, 12:56
Член Група

Default Каква кола ли кара?

Здрасти просто се присъединиха и помогна с един от експертите, .......

Просто се чудеха каква кола имаш всички шофиране? Всички специални такива?

Аз съм в момента текат черно Peugeot 306 GTI6, супер малка кола!

Old 19 декември 2007, 13:40
Администратор Група

Ница горещи люка!

Наскоро ми се продават BMW 3 серия Купе, отглеждани счупване.

Сега управлявате нови Вектра докато времето стане по-добър, тогава вероятно ще купя М3.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19-ти декември 2007, 14:20
Член Група

Фантастично Дейв, аз видях, че доста отдавна, което търсите в MR2, но се познае като сте названието "хибрид", както е в хибридни турбо, че сте купили една и са преместени!

Винаги искаше едно MR2 GTI, но когато дойде по принцип готова да вземе около хиподрума с 6 предавки и клас водещи работа имам малко sidetracked!

Само проблеми с тях е френски тя тече брилянтно, когато всичко е добре, но има множество резолюции на един проблем, когато си я взел и не може да има болки в замяна на неща, за да откриете, че тя никога не е била малко по-на първо място!

Виждам картината беше премахнат, е това на форума Admin почистване на форуми?
Old 19-ти декември 2007, 14:22
Член Група

Моите извинения, че все още съществува, тя просто не е създаден натоварване веднага. М3 са огромни автомобили става с това, което сте чули .......... Направи го! Но да чакаме към времето на хубаво, дори и със съвсем нова водни гуми в предната част на мината все още мога да кажа, пътищата са много мазни! Особено в провинцията Б пътища където живея
Old 19-ти декември 2007, 14:59
Администратор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от chrisleech11 View Post
Фантастично Дейв, аз видях, че доста отдавна, което търсите в MR2, но се познае като сте названието "хибрид", както е в хибридни турбо, че сте купили една и са преместени!

Винаги искаше едно MR2 GTI, но когато дойде по принцип готова да вземе около хиподрума с 6 предавки и клас водещи работа имам малко sidetracked!

Само проблеми с тях е френски тя тече брилянтно, когато всичко е добре, но има множество резолюции на един проблем, когато си я взел и не може да има болки в замяна на неща, за да откриете, че тя никога не е била малко по-на първо място!

Виждам картината беше премахнат, е това на форума Admin почистване на форуми?
Дейв Хибридни защото едно от дружествата, аз тичам е Хибридни Computers.

Аз го гледам на по-малко, но те са ужасно непрактично, така ли нужда от втора кола. Моят застрахователна компания не би да ме има две коли политика и реших двете политики е излишна сметка.

В GTI люкове са добри, бързи коли, но аз много предпочитам задно колело шофиране и по-дълъг тяло = по-забавно.
Old 19-ти декември 2007, 15:00
Администратор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от chrisleech11 View Post
Моите извинения, че все още съществува, тя просто не е създаден натоварване веднага. М3 са огромни автомобили става с това, което сте чули .......... Направи го! Но да чакаме към времето на хубаво, дори и със съвсем нова водни гуми в предната част на мината все още мога да кажа, пътищата са много мазни! Особено в провинцията Б пътища където живея
Ето защо имам Вектра, задни колела и че много власт е проблем, с превалявания от сняг и лед.
Old 19-ти декември 2007, 16:04
Член Група

Съгласен съм, и те определено не нахлупвам, мисля, че преди няколко години нашето семейство наех 1,8 бензин CDX или нещо подобно и с някои от нас, тя мина добре! Аз съм само 24, така че би било, когато бях на около 14.

Im 'мислене веднъж съм работещи в ИТ областта и съм придобил ми CCNA Бих искал да притежавате Граждански Тип R Mk1, а не fussed на нови такива, също пространство възраст търсят ми хареса!

MR2 са много непрактично, ако си спомням правилно не съществуват задните седалки на всички, може би дори не носят със сървър, ако имаш нужда да се придвижват от едно място до друго .......!

Има ли някой друг тук има нещо хубаво?
Аз съм доста голям фен на автомобилите, много любители на ранните дни rallycross и група Б rallying др ...
Old 20 декември 2007, 00:09
Член Група

Моята играчка е Subaru Impreza Turbo партиди и много Модификации
Runinng 325bhp на колелата;) Жалко кажеш цената на горивото: (

http://www.borocruisers.co.uk/module...2_itemId=19111

Тези снимки бе взето преди повече от година един много е направено с нея, тъй като,
: --
Група N съединител
Блиц SDC тласък контролер
Apexi FC ECU и remap
Жълти ППИ инжектиращите
Плъзгам, пристанището и полски, TS моторни спортове бутала + пръстени
изградят пред хълма Междинен
И много много повече ..

Надяваме се търси под номера nxt години виждам как парите тигани се:)
Old 20 декември 2007, 10:49
Член Група

аз арго шофиране защото Im твърде млад: (
Old 20 декември 2007, 11:02
Номер на групата

Просто в момента има 98 Корса, добър бегач малко назад N план за UNI и т.н. и т.н. и евтино да се изпълнява.

Аз го карам нова Vauxhall Вектра когато работех за Texaco през лятото. голям скок от 1.2L, беше толкова хубава кола и много сила!

Моята система: Мина

Процесор (и):
AMD Athlon двойствен сърцевина
Дънната платка:
winfast 6600
RAM памет:
3gb
Графична карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
някои евтини dx9 5,1
Hard Drive (и):
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
Cibox 1440 x 900
Операционна система (и):
Vista
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Как да се свържете с роби шофиране, когато това не е свободен конектор на твърдия диск кабел? gideon112 Дискове & сменяемите носители 1 8 юни 2009 03:21
Не може да отключите шофиране след употреба на Изи Drive Заключи пробен софтуер bhaktjano Дискове & сменяемите носители 1 7 юни 2009 12:23
Компютър не могат да четат DVD устройство или CD Drive; DVD устройство не се зарежда дискове Schmerz Майстер Дискове & сменяемите носители 2 25 април 2009 10:14
Средно Drive навик работа, но работи, когато капитанът шофиране ashaiba Дискове & сменяемите носители 16 18 май 2008 г. 21:12
Твърд диск - Необходимост да се замени myk Maxtor шофиране Кобалт Общи Хардуер Чат 1 14 ноември 2006 05:58
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc