![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти просто се присъединиха и помогна с един от експертите, ....... Просто се чудеха каква кола имаш всички шофиране? Всички специални такива? Аз съм в момента текат черно Peugeot 306 GTI6, супер малка кола! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ница горещи люка!
| |||
| |||
| Фантастично Дейв, аз видях, че доста отдавна, което търсите в MR2, но се познае като сте названието "хибрид", както е в хибридни турбо, че сте купили една и са преместени! Винаги искаше едно MR2 GTI, но когато дойде по принцип готова да вземе около хиподрума с 6 предавки и клас водещи работа имам малко sidetracked! Само проблеми с тях е френски тя тече брилянтно, когато всичко е добре, но има множество резолюции на един проблем, когато си я взел и не може да има болки в замяна на неща, за да откриете, че тя никога не е била малко по-на първо място! Виждам картината беше премахнат, е това на форума Admin почистване на форуми? |
|
| |||
| |||
| Моите извинения, че все още съществува, тя просто не е създаден натоварване веднага. М3 са огромни автомобили става с това, което сте чули .......... Направи го! Но да чакаме към времето на хубаво, дори и със съвсем нова водни гуми в предната част на мината все още мога да кажа, пътищата са много мазни! Особено в провинцията Б пътища където живея |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз го гледам на по-малко, но те са ужасно непрактично, така ли нужда от втора кола. Моят застрахователна компания не би да ме има две коли политика и реших двете политики е излишна сметка. В GTI люкове са добри, бързи коли, но аз много предпочитам задно колело шофиране и по-дълъг тяло = по-забавно. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Съгласен съм, и те определено не нахлупвам, мисля, че преди няколко години нашето семейство наех 1,8 бензин CDX или нещо подобно и с някои от нас, тя мина добре! Аз съм само 24, така че би било, когато бях на около 14. Im 'мислене веднъж съм работещи в ИТ областта и съм придобил ми CCNA Бих искал да притежавате Граждански Тип R Mk1, а не fussed на нови такива, също пространство възраст търсят ми хареса! MR2 са много непрактично, ако си спомням правилно не съществуват задните седалки на всички, може би дори не носят със сървър, ако имаш нужда да се придвижват от едно място до друго .......! Има ли някой друг тук има нещо хубаво? Аз съм доста голям фен на автомобилите, много любители на ранните дни rallycross и група Б rallying др ... |
|
| |||
| |||
| Моята играчка е Subaru Impreza Turbo партиди и много Модификации Runinng 325bhp на колелата;) Жалко кажеш цената на горивото: ( http://www.borocruisers.co.uk/module...2_itemId=19111 Тези снимки бе взето преди повече от година един много е направено с нея, тъй като, : -- Група N съединител Блиц SDC тласък контролер Apexi FC ECU и remap Жълти ППИ инжектиращите Плъзгам, пристанището и полски, TS моторни спортове бутала + пръстени изградят пред хълма Междинен И много много повече .. Надяваме се търси под номера nxt години виждам как парите тигани се:) |
|
| |||
| |||
| аз арго шофиране защото Im твърде млад: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто в момента има 98 Корса, добър бегач малко назад N план за UNI и т.н. и т.н. и евтино да се изпълнява.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как да се свържете с роби шофиране, когато това не е свободен конектор на твърдия диск кабел? | gideon112 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 8 юни 2009 03:21 |
| Не може да отключите шофиране след употреба на Изи Drive Заключи пробен софтуер | bhaktjano | Дискове & сменяемите носители | 1 | 7 юни 2009 12:23 |
| Компютър не могат да четат DVD устройство или CD Drive; DVD устройство не се зарежда дискове | Schmerz Майстер | Дискове & сменяемите носители | 2 | 25 април 2009 10:14 |
| Средно Drive навик работа, но работи, когато капитанът шофиране | ashaiba | Дискове & сменяемите носители | 16 | 18 май 2008 г. 21:12 |
| Твърд диск - Необходимост да се замени myk Maxtor шофиране | Кобалт | Общи Хардуер Чат | 1 | 14 ноември 2006 05:58 |
| Нишка Инструменти | |
| |