![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj právě vstoupil a pomohl je jedním z odborníků ....... Jen divili, jaké auto si vše řídit? Žádné zvláštní ty? Já jsem v současné době běží Black Peugeot 306 GTI6, velký malý vůz! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pěkné teplé pokIop!
| |||
| |||
| Fantastic Dave, viděl jsem, že trochu lety jste hledali na MR2, ale hádat, které jste název "hybrid", jak v hybridní turbo, které jste koupil jeden a přešly na to! Vždy si přáli MR2 GTI, ale když přišel spolu v zásadě připravena přijmout okolo dráha s 6 zařízení a třídy vedoucí manipulace jsem trochu odbočil! Problém je pouze s nimi je francouzština IT běží skvěle, když vše to dobré, ale existuje řada usnesení na jeden problém, když jste to a to může být bolest nahrazující najít to, co nikdy nebylo, že bit na prvním místě! Vidím, že obraz je odstraněno, je tohle fórum admin vyčištění fóra? |
|
| |||
| |||
| Omlouvám se, že to ještě existuje, je právě se nenačetla se ihned. M3 to jsou ohromné vozů bude tím, co jsem slyšel .......... DO IT! Ano, ale počkejte, až na počasí to hezčí, dokonce se zbrusu novou Goodyear pneumatiky na přední i dole můžete stále říkat silnicích jsou velmi mastné! Hlavně na venkově B silnicích, kde bydlím |
|
| |||
| |||
| Citace:
I to podívat se na několik málo, ale jsou strašně nepraktické, takže jsem potřebovala druhé auto. Moje pojišťovny nebudou nech mě mít dvě auta politiku a rozhodl jsem dvě politiky bylo zbytečné náklady. V GTI poklopy jsou dobré, rychlá auta, ale já mnohem nejraději pohon zadních kol a delší tělo = více zábavy. |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Souhlasím, a oni to určitě ne hrbit, myslím, že před několika lety naše rodina najali 1,8 CDX benzín, nebo něco podobného, a s několika málo z nás v ní dobře! Mám jen 24, takže by bylo, když mi bylo asi 14. I'm thinking jednou jsem práci v IT oblasti a jsem získal můj CCNA Chtěl bych vlastní Občanské Typ R Mk1, ne rozčiloval o nové, příliš prostoru věku hledá pro svou zálibu! MR2 to je velmi nepraktické, i když pamatuješ správně neexistují na všech zadních sedadlech, jste nemohli ani provádět na serveru, pokud potřeba přesunout z jednoho místa na druhé .......! Má někdo jiný zde ještě něco hezké? Já jsem docela velkej fanda na automobily, velmi rád počátcích rallycross a skupina B zmobilizování atd. ... |
|
| |||
| |||
| Moje hračka je Subaru Impreza Turbo spoustu a spoustu mods Runinng 325bhp na kolech;) Hanba bout palivové náklady: ( http://www.borocruisers.co.uk/module...2_itemId=19111 Tyto fotografie byly převzaty před rokem jedna šarže bylo provedeno s ní, protože : -- Skupina N spojka bleskový sdc posílení regulátoru Apexi FC ecu a přemapovat Yellow STI vstřikovače Smetanové, přístav a lesk, ts motoristického sportu písty + kroužky Kovárna přední hoře mezichladiče A mnohem mnohem víc .. Snad hledá NOS nxt rok sledovat, jak peníze pánvicích out:) |
|
| |||
| |||
| i cant disk cos im příliš malé: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| v současné době právě dostal 98 corsa, dobré trochu runner n zpět do popředí uni atd atd a levné provozovat.