μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Τι κάνετε εσείς οδηγείτε αυτοκίνητο;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 12:56
Μέλος Ομάδα

Γεια σου μόλις εντάχθηκαν και να βοηθηθεί από έναν από τους εμπειρογνώμονες .......

Απλά αναρωτήθηκαν τι αυτοκίνητο σας όλα οδήγησης; Κάθε ειδική αυτά;;

Είμαι σήμερα τη λειτουργία μιας Μαύρης Peugeot 306 GTI6, λίγο μεγάλο αυτοκίνητο!

Old 19 Δεκ 2007, 13:40
Διαχειριστής Ομάδα

Νίκαια ζεστό καταπακτή!

Πρόσφατα μου πωλείται BMW 3 Series coupe, διατηρούνται οι διαιρέσεις.

Τώρα οδήγηση ενός νέου Vectra, μέχρι τον καιρό γίνεται καλύτερα, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα αγοράσω μια Μ3.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 14:20
Μέλος Ομάδα

Fantastic Dave, είδα ότι λίγο πριν που ψάχνατε σε MR2, αλλά είστε μαντέψουν με όνομα "υβρίδιο", όπως το υβριδικό turbo που αγοράσατε ένα και έχουν προχωρήσει!

Πάντα ήθελα ένα MR2 αλλά όταν ήρθε η GTI μαζί ουσιαστικά έτοιμη να αναλάβει με στροφή ιππόδρομο με 6 ταχύτητες και η κατηγορία που οδηγεί χειρισμό i got a bit sidetracked!

Μόνο το πρόβλημα είναι με αυτούς που λειτουργεί άψογα γαλλικά όταν όλα είναι καλό, αλλά υπάρχουν πολυάριθμα ψηφίσματα σε ένα πρόβλημα, όταν θα έχετε και μπορεί να είναι ο πόνος που αντικαθιστά τα πράγματα θα το βρείτε λίγο ότι δεν ήταν ποτέ στην πρώτη θέση!

Θεωρώ ότι η εικόνα της έχει αφαιρεθεί, αυτό είναι το φόρουμ admin καθαρισμό του φόρουμ;
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 14:22
Μέλος Ομάδα

Ζητώ συγνώμη είναι ακόμα εκεί, απλώς δεν φορτίο μέχρι αμέσως. Μ3 της θα είναι τεράστιες αυτοκίνητα από ό, τι έχω ακούσει .......... DO IT! Αλλά ναι περιμένουμε til καλύτερο καιρό, ακόμη και με ολοκαίνουργια ελαστικά Goodyear στην μπροστινή μου μπορώ να πω ακόμη οι δρόμοι είναι πολύ λιπαρό! Ειδικά στην ύπαιθρο B δρόμους όπου ζω
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 14:59
Διαχειριστής Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας chrisleech11 View Post
Fantastic Dave, είδα ότι λίγο πριν που ψάχνατε σε MR2, αλλά είστε μαντέψουν με όνομα "υβρίδιο", όπως το υβριδικό turbo που αγοράσατε ένα και έχουν προχωρήσει!

Πάντα ήθελα ένα MR2 αλλά όταν ήρθε η GTI μαζί ουσιαστικά έτοιμη να αναλάβει με στροφή ιππόδρομο με 6 ταχύτητες και η κατηγορία που οδηγεί χειρισμό i got a bit sidetracked!

Μόνο το πρόβλημα είναι με αυτούς που λειτουργεί άψογα γαλλικά όταν όλα είναι καλό, αλλά υπάρχουν πολυάριθμα ψηφίσματα σε ένα πρόβλημα, όταν θα έχετε και μπορεί να είναι ο πόνος που αντικαθιστά τα πράγματα θα το βρείτε λίγο ότι δεν ήταν ποτέ στην πρώτη θέση!

Θεωρώ ότι η εικόνα της έχει αφαιρεθεί, αυτό είναι το φόρουμ admin καθαρισμό του φόρουμ;
Dave Υβριδικοί επειδή μία από τις εταιρείες που έχω είναι Υβριδικοί υπολογιστές.

Το έκανα εξετάσουμε μερικές αλλά είναι ανέφικτη τόσο φρικτά Χρειαζόμουν ένα δεύτερο αυτοκίνητο. Η ασφαλιστική εταιρεία δεν θα επιτρέψτε μου να έχει δύο αυτοκινήτων πολιτικής και αποφάσισα δύο πολιτικών ήταν ένα περιττό βάρος.

Το GTI καταπακτών είναι καλές, γρήγορα αυτοκίνητα, αλλά θα προτιμούσα στους οπίσθιους τροχούς και μεγαλύτερο σώμα = πιο διασκεδαστικό.
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 15:00
Διαχειριστής Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας chrisleech11 View Post
Ζητώ συγνώμη είναι ακόμα εκεί, απλώς δεν φορτίο μέχρι αμέσως. Μ3 της θα είναι τεράστιες αυτοκίνητα από ό, τι έχω ακούσει .......... DO IT! Αλλά ναι περιμένουμε til καλύτερο καιρό, ακόμη και με ολοκαίνουργια ελαστικά Goodyear στην μπροστινή μου μπορώ να πω ακόμη οι δρόμοι είναι πολύ λιπαρό! Ειδικά στην ύπαιθρο B δρόμους όπου ζω
Γι 'αυτό έχω την Vectra, πίσω τροχοί πολύ δύναμη και ότι είναι ένα πρόβλημα με χιόνι και πάγο.
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 16:04
Μέλος Ομάδα

Συμφωνώ, και σίγουρα δεν τους είναι αδέξιος, νομίζω ότι πριν από λίγα χρόνια, η οικογένειά μας προσέλαβε έναν βενζίνης 1,8 CDX ή κάτι παρόμοιο και με μερικούς από εμάς σ 'αυτό πήγε καλά! Είμαι μόλις 24, ώστε θα ήταν όταν ήμουν περίπου 14.

Σκέφτομαι τη στιγμή δουλεύω στον τομέα της ΤΠ και έχω αποκτηθεί μου CCNA Θα ήθελα να το δικό Civic Type R Mk1, δεν fussed σχετικά με τη νέα, πολύ διαστημική εποχή ψάχνουν για μένα!

MR2 του είναι πολύ πρακτικό, αν θυμάμαι καλά, δεν υπάρχουν σε όλα τα πίσω καθίσματα, δεν μπορούσες καν να μεταφέρουν ένα διακομιστή, εάν χρειάζεται να μετακινούνται από το ένα σημείο στο άλλο .......!

Υπάρχει κάποιος άλλος εδώ έχει κάτι ωραίο;
Είμαι πολύ οπαδός για τα αυτοκίνητα, του αρέσει πολύ νωρίς rallycross και ομάδα Β συσπείρωσης κλπ. ...
Old 20 Δεκεμβρίου 2007, 00:09
Μέλος Ομάδα

Το παιχνίδι είναι ένα Subaru Impreza Turbo παρτίδων και πολλά mods
Runinng 325bhp στο τροχούς?) Ντροπή αγών το κόστος καυσίμου: (

http://www.borocruisers.co.uk/module...2_itemId=19111

Οι φωτογραφίες ελήφθησαν πριν από ένα χρόνο τουλάχιστον μία παρτίδες έχουν γίνει για να το, δεδομένου ότι,
: --
Ομάδα Β συμπλέκτης
BLITZ SDC ώθηση ελεγκτή
FC Apexi Ecu και remap
Κίτρινο ΣΤΗ εγχυτών
Επιπολαίως, λιμενικών και πολωνικά, ts μηχανοκίνητου αθλητισμού έμβολά + δακτυλίους
σφυρηλατήσουν το τοποθετείτε μπροστά ενδιάμεσου
Και πολύ πολύ περισσότερο ..

Ας ελπίσουμε ότι εξετάζει Ε.Α.Ο. nxt χρόνια δούμε πώς καθορίζονται τηγάνια χρήματα:)
Old 20 Δεκεμβρίου 2007, 10:49
Μέλος Ομάδα

i επίκλισης μονάδα_δίσκου cos im πολύ νέοι: (
Old 20 Δεκεμβρίου 2007, 11:02
Ομάδα Δωρητών

σήμερα μόλις πήρε 98 Corsa, καλή λίγο πίσω επιλαχούσα n μπροστινά να uni κτλ κτλ και φθηνό να τρέχει.

Έκανα ένα νέο δίσκο Vauxhall Vectra όταν δούλευα για την Texaco το καλοκαίρι. μεγάλο άλμα από 1.2L, ήταν τόσο ωραίο αυτοκίνητο και πολλές εξουσία!

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.