manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Što da li vi voziti automobil?

Reply

Thread Tools
Old 19. prosinca 2007, 12:56
Member Group

Default Što da li vi voziti automobil?

Hiya upravo pridružio i pomogao jedan od stručnjaka .......

Dovoljno je pitali što učiniti sve vas auto vozite? Nikakve posebne one?

Ja sam trenutno prikazuju crne Peugeot 306 GTI6, mali veliki auto!

Old 19. prosinca 2007, 13:40
Administrator Group

Nice vruće grotlo!

Nedavno prodani moj BMW serije 3 Coupe, drže razbijanje.

Sada vozite novi Vectra dok je vrijeme za korak bolja, ja ću vjerojatno kupiti M3.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19. prosinca 2007, 14:20
Member Group

Fantastičan Dave, vidjela sam da je malo prije ste bili u potrazi MR2, no guessing la si ime "hibridima", kao u hibridni turbo da ste kupili i jedna su premještene na!

Uvijek htjela jedan MR2 ali kad je došao uzduž GTI osnovi spremni da preuzmu jedan okrugli trkalište sa 6 brzina i klasu vodi rukovanju dobio sam malo sidetracked!

Samo nevolje s njima se french briljantno kada ga pokrene sve je dobro, ali postoje brojne rezolucije na jedan problem kada se to i može biti bol zamijenivši ga pronaći stvari koje nikada nije bila bitna da se na prvom mjestu!

Vidim sliku's uklonjena je ovaj forum admin čišćenje foruma?
Old 19. prosinca 2007, 14:22
Member Group

Moja isprika to je još uvijek tamo, samo nije opterećenje se odmah. M3 su goleme automobili ide po što sam čuo .......... Do it! Ali čekajte da to vrijeme je ljepše, čak i sa potpuno novim Goodyear gume na prednjoj strani mina i dalje mogu reći ceste su jako masne! Pogotovo u prirodi B cesta gdje živim
Old 19. prosinca 2007, 14:59
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by chrisleech11 View Post
Fantastičan Dave, vidjela sam da je malo prije ste bili u potrazi MR2, no guessing la si ime "hibridima", kao u hibridni turbo da ste kupili i jedna su premještene na!

Uvijek htjela jedan MR2 ali kad je došao uzduž GTI osnovi spremni da preuzmu jedan okrugli trkalište sa 6 brzina i klasu vodi rukovanju dobio sam malo sidetracked!

Samo nevolje s njima se french briljantno kada ga pokrene sve je dobro, ali postoje brojne rezolucije na jedan problem kada se to i može biti bol zamijenivši ga pronaći stvari koje nikada nije bila bitna da se na prvom mjestu!

Vidim sliku's uklonjena je ovaj forum admin čišćenje foruma?
Dave hybriden jer je jedna od tvrtki mogu pokrenuti je hybriden Computers.

Sam pogled na par, ali su užasno nepraktičan pa mi potreban drugi automobil. Moj osiguravajuće društvo neće pustiti mene su dva automobila politiku i odlučio sam dvije politike bio je nepotreban trošak.

The GTI hatches su dobri, brzi automobili, ali sam puno radije stražnji kotač pogon i dulje tijelo = više zabave.
Old 19. prosinca 2007, 15:00
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by chrisleech11 View Post
Moja isprika to je još uvijek tamo, samo nije opterećenje se odmah. M3 su goleme automobili ide po što sam čuo .......... Do it! Ali čekajte da to vrijeme je ljepše, čak i sa potpuno novim Goodyear gume na prednjoj strani mina i dalje mogu reći ceste su jako masne! Pogotovo u prirodi B cesta gdje živim
Zato imam Vectra, stražnje kotače puno snage i da je problem sa snijeg i led.
Old 19. prosinca 2007, 16:04
Member Group

Slažem se, a oni sigurno ne spušten, mislim da je prije nekoliko godina naše obitelji zaposlili jednom 1,8 benzin CDX ili nešto slično i sa par od nas je otišao u njemu dobro! Ja sam samo 24 tako da bi bilo kada sam bio oko 14.

Ja sam jednom razmišljanja radim u IT oblasti i sam stekla moje CCNA Želim posjedovati Civic Type R Mk1, ne fussed o novima, previše prostora dobi traže moje sviđanje!

MR2 su vrlo nepraktičan, ako se sjećam ispravno nema stražnjim sjedalima uopće, mogli nositi ni server ako je potrebna za pomicanje s jednog mjesta na drugo .......!

Se bilo tko drugi na tu imaju nešto lijepo?
Ja sam jako veliki fan na automobilima, jako zaljubljen u ranim danima rallycross i Skupina B rallying itd. ...
Old 20. prosinca 2007, 00:09
Member Group

Moja igračka je Subaru Impreza Turbo puno i puno MODs
Runinng 325bhp na kotačima;) Shame spopadanje cijene goriva: (

http://www.borocruisers.co.uk/module...2_itemId=19111

Ta fotografija je preuzeo prije godinu dana puno urađeno na nju jer je,
: --
Grupa N kvačilo
Blitz SDC pogurati kontroler
FC i Apexi ECU remap
Žute STI injectors
Žabice, luka i poljski, TS motorni sport pistons + prstenovi
falsifikovati ispred montirati intercooler
I puno puno više ..

Nadam se da gledanjem u NOS nxt godine vidjeti kako novac pans out:)
Old 20. prosinca 2007, 10:49
Member Group

ja licemjerje pogon cos im previše mlad: (
Old 20. prosinca 2007, 11:02
Donatorska Grupa

Trenutno je dobio samo 98 Corsa, dobro malo saonik n raniji povratak na Uni itd itd i jeftini izvoditi.

Ja sam novi pogon Vauxhall Vectra kad sam bio radi za Texaco u ljeto. veliki skok od 1.2L, takav je bio lijep automobil i puno snage!

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.