![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hiya upravo pridružio i pomogao jedan od stručnjaka .......
Dovoljno je pitali što učiniti sve vas auto vozite? Nikakve posebne one? Ja sam trenutno prikazuju crne Peugeot 306 GTI6, mali veliki auto!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nice vruće grotlo!
|
|||
|
|||
|
Fantastičan Dave, vidjela sam da je malo prije ste bili u potrazi MR2, no guessing la si ime "hibridima", kao u hibridni turbo da ste kupili i jedna su premještene na!
Uvijek htjela jedan MR2 ali kad je došao uzduž GTI osnovi spremni da preuzmu jedan okrugli trkalište sa 6 brzina i klasu vodi rukovanju dobio sam malo sidetracked! Samo nevolje s njima se french briljantno kada ga pokrene sve je dobro, ali postoje brojne rezolucije na jedan problem kada se to i može biti bol zamijenivši ga pronaći stvari koje nikada nije bila bitna da se na prvom mjestu! Vidim sliku's uklonjena je ovaj forum admin čišćenje foruma? |
|
|
|||
|
|||
|
Moja isprika to je još uvijek tamo, samo nije opterećenje se odmah. M3 su goleme automobili ide po što sam čuo .......... Do it! Ali čekajte da to vrijeme je ljepše, čak i sa potpuno novim Goodyear gume na prednjoj strani mina i dalje mogu reći ceste su jako masne! Pogotovo u prirodi B cesta gdje živim
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Sam pogled na par, ali su užasno nepraktičan pa mi potreban drugi automobil. Moj osiguravajuće društvo neće pustiti mene su dva automobila politiku i odlučio sam dvije politike bio je nepotreban trošak. The GTI hatches su dobri, brzi automobili, ali sam puno radije stražnji kotač pogon i dulje tijelo = više zabave.
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Slažem se, a oni sigurno ne spušten, mislim da je prije nekoliko godina naše obitelji zaposlili jednom 1,8 benzin CDX ili nešto slično i sa par od nas je otišao u njemu dobro! Ja sam samo 24 tako da bi bilo kada sam bio oko 14.
Ja sam jednom razmišljanja radim u IT oblasti i sam stekla moje CCNA Želim posjedovati Civic Type R Mk1, ne fussed o novima, previše prostora dobi traže moje sviđanje! MR2 su vrlo nepraktičan, ako se sjećam ispravno nema stražnjim sjedalima uopće, mogli nositi ni server ako je potrebna za pomicanje s jednog mjesta na drugo .......! Se bilo tko drugi na tu imaju nešto lijepo? Ja sam jako veliki fan na automobilima, jako zaljubljen u ranim danima rallycross i Skupina B rallying itd. ... |
|
|
|||
|
|||
|
Moja igračka je Subaru Impreza Turbo puno i puno MODs
Runinng 325bhp na kotačima;) Shame spopadanje cijene goriva: ( http://www.borocruisers.co.uk/module...2_itemId=19111 Ta fotografija je preuzeo prije godinu dana puno urađeno na nju jer je, : -- Grupa N kvačilo Blitz SDC pogurati kontroler FC i Apexi ECU remap Žute STI injectors Žabice, luka i poljski, TS motorni sport pistons + prstenovi falsifikovati ispred montirati intercooler I puno puno više .. Nadam se da gledanjem u NOS nxt godine vidjeti kako novac pans out:) |
|
|
|||
|
|||
|
ja licemjerje pogon cos im previše mlad: (
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Trenutno je dobio samo 98 Corsa, dobro malo saonik n raniji povratak na Uni itd itd i jeftini izvoditi.