kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

What do you autót vezetni?

Reply

Téma eszközök
Old December 19, 2007, 12:56
Csoport tagja

Default What do you autót vezetni?

Hiya most csatlakozott és segített, hogy egy, a szakértők .......

Csak csodálkoztam, milyen autó van az összes meghajtót? Bármilyen különös is?

Én jelenleg fut egy fekete Peugeot 306 GTI6, remek kis autó!

Old December 19 2007, 13:40
Administrator Group

Szép meleg ajtót!

Legutóbb Eladtam a BMW 3-sorozat Coupe tartott is.

Most egy új vezetés Vectra, amíg az időjárás egyre jobb, akkor valószínűleg az M3 vásárolni.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old December 19, 2007, 14:20
Csoport tagja

Fantasztikus Dave, láttam, hogy egy kicsit ezelõtt még ránézünk egy MR2, de kitalálni mi vagyunk name "hibrid", mint a hibrid turbo, hogy a vásárolt, és még mozgott!

Mindig akartam egy MR2, de ha a GTI jött alapvetően készen áll, hogy egy kerek, 6 versenypályára halászfelszereléssel és az osztályt vezető kezelésre van egy kicsit mellékvágányra!

Csak a baj van vele, hogy francia, hogy ragyogóan fut, ha az összes jó, de van számos határozatban, hogy az egyik probléma, mikor, és akkor a fájdalom helyett a dolgokat, hogy ez soha sem volt, hogy a darab az első hely!

Látom a kép eltávolítva, ez a fórum admin elhelyezésével a fórumon?
Old December 19, 2007, 14:22
Csoport tagja

Elnézést, hogy megvan-e, azt csak nem teher fel rögtön. M3 ezek hatalmas autó megy, amit hallottam .......... Tedd meg! De igen, várjon hoz idõ szebb, még vadonatúj Goodyear gumiabroncsokat az első az én tudok még mondani az utak nagyon zsíros! Különösen a vidéki B utakon, ahol élek
Old December 19, 2007, 14:59
Administrator Group

Idézet:
Originally Posted by chrisleech11 View Post
Fantasztikus Dave, láttam, hogy egy kicsit ezelõtt még ránézünk egy MR2, de kitalálni mi vagyunk name "hibrid", mint a hibrid turbo, hogy a vásárolt, és még mozgott!

Mindig akartam egy MR2, de ha a GTI jött alapvetően készen áll, hogy egy kerek, 6 versenypályára halászfelszereléssel és az osztályt vezető kezelésre van egy kicsit mellékvágányra!

Csak a baj van vele, hogy francia, hogy ragyogóan fut, ha az összes jó, de van számos határozatban, hogy az egyik probléma, mikor, és akkor a fájdalom helyett a dolgokat, hogy ez soha sem volt, hogy a darab az első hely!

Látom a kép eltávolítva, ez a fórum admin elhelyezésével a fórumon?
Dave Hybrid, mivel az egyik vállalat Én vezetem a hibrid számítógépek.

Én pillantást néhány, de azok rettenetesen praktikus ezért szükség van egy második autót. Saját biztosítótársaság nem engedte meg, hogy a két autót, és úgy döntöttem, politika két terület volt felesleges költség.

A GTI nyílásfedelek jó, gyors autók, de sokkal inkább a hátsó hajtás és hosszabb test = nagyobb élvezet.
Old December 19, 2007, 15:00
Administrator Group

Idézet:
Originally Posted by chrisleech11 View Post
Elnézést, hogy megvan-e, azt csak nem teher fel rögtön. M3 ezek hatalmas autó megy, amit hallottam .......... Tedd meg! De igen, várjon hoz idõ szebb, még vadonatúj Goodyear gumiabroncsokat az első az én tudok még mondani az utak nagyon zsíros! Különösen a vidéki B utakon, ahol élek
Ezért a Vectra, a hátsó kereke van, és nagy a hatalma, hogy valami probléma van hó és jég.
Old December 19, 2007, 16:04
Csoport tagja

Egyetértek, és már biztosan nem naplopó, azt hiszem, néhány évvel ezelőtt a család bérelt egy 1,8 CDX benzin, vagy valami hasonló, és néhány bennünket, hogy jól ment! Én csak 24, így lesz, amikor körülbelül 14.

Gondolkodom egyszer dolgozom az informatika területén, és már megszerzett én CCNA Szeretnék saját Civic Type R Mk1, nem nyugtalan az újak is helyet keres én kora kedvére!

MR2 a nagyon praktikus, ha jól emlékszem nincsenek hátsó ülések egyáltalán nem lehetett még carry a szerver, ha szükséges, hogy az egyik helyről a másikra .......!

Csinál akárki más, itt van valami szép?
Én nagyon nagy rajongója az autó, nagyon szeretem a korai nap rallycross és B csoport mozgósítása, stb ...
Old December 20, 2007, 00:09
Csoport tagja

Saját játék egy Subaru Impreza Turbo tételek és rengeteg mods
Runinng 325bhp a kerekeket;) Szégyen bout az üzemanyag-költség: (

http://www.borocruisers.co.uk/module...2_itemId=19111

Ezeket a képeket vette át egy évvel ezelőtt a rengeteg történt vele, mert
: --
N csoport tengelykapcsoló
Blitz sdc boost controller
Apexi FC ecu és remap
Sárga STI injektorok
Föle, a kikötő és a lengyel, ts motoros sport dugattyúk + gyűrűk
Forge front mount intercooler
És sokkal sokkal több ..

Remélhetőleg keresett NOS NXT évben milyen pénzt PANS ki:)
Old December 20, 2007, 10:49
Csoport tagja

i cant drive cos im túl fiatal: (
Old December 20, 2007, 11:02
Donor Group

Jelenleg csak most a 98 Corsa, a jó kis n futó vissza előre, hogy uni, stb, stb, és olcsó működtetésére.

Én meghajtó új Vauxhall Vectra mikor dolgozik Texaco a nyáron. Nagy ugrás az 1.2L volt, mint egy szép autó, és sok energiát!

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hogyan lehet csatlakozni a slave meghajtót, ha nincs tartalék csatlakozó a merevlemez-kábelt? gideon112 Drives & Removable Media 1 8. június 2009 03:21
Nem kioldáshoz meghajtó használata után Easy Drive Lock tárgyalás szoftver bhaktjano Drives & Removable Media 1 7. június 2009 12:23
A számítógép nem tudja olvasni a DVD-meghajtó vagy a CD-meghajtó, DVD-meghajtó nem Load Disks Schmerz Meister Drives & Removable Media 2 25. április 2009 10:14
Másodlagos Drive szokott dolgozni, de működik, ha a mester meghajtó ashaiba Drives & Removable Media 16 18. május 2008 21:12
Merevlemez - kell cserélnie myk Maxtor meghajtó Kobalt Általános fémáru Chat 1 14. november 2006 05:58
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.