![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hiya most csatlakozott és segített, hogy egy, a szakértők ....... Csak csodálkoztam, milyen autó van az összes meghajtót? Bármilyen különös is? Én jelenleg fut egy fekete Peugeot 306 GTI6, remek kis autó! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szép meleg ajtót!
| |||
| |||
| Fantasztikus Dave, láttam, hogy egy kicsit ezelõtt még ránézünk egy MR2, de kitalálni mi vagyunk name "hibrid", mint a hibrid turbo, hogy a vásárolt, és még mozgott! Mindig akartam egy MR2, de ha a GTI jött alapvetően készen áll, hogy egy kerek, 6 versenypályára halászfelszereléssel és az osztályt vezető kezelésre van egy kicsit mellékvágányra! Csak a baj van vele, hogy francia, hogy ragyogóan fut, ha az összes jó, de van számos határozatban, hogy az egyik probléma, mikor, és akkor a fájdalom helyett a dolgokat, hogy ez soha sem volt, hogy a darab az első hely! Látom a kép eltávolítva, ez a fórum admin elhelyezésével a fórumon? |
|
| |||
| |||
| Elnézést, hogy megvan-e, azt csak nem teher fel rögtön. M3 ezek hatalmas autó megy, amit hallottam .......... Tedd meg! De igen, várjon hoz idõ szebb, még vadonatúj Goodyear gumiabroncsokat az első az én tudok még mondani az utak nagyon zsíros! Különösen a vidéki B utakon, ahol élek |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Én pillantást néhány, de azok rettenetesen praktikus ezért szükség van egy második autót. Saját biztosítótársaság nem engedte meg, hogy a két autót, és úgy döntöttem, politika két terület volt felesleges költség. A GTI nyílásfedelek jó, gyors autók, de sokkal inkább a hátsó hajtás és hosszabb test = nagyobb élvezet. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Egyetértek, és már biztosan nem naplopó, azt hiszem, néhány évvel ezelőtt a család bérelt egy 1,8 CDX benzin, vagy valami hasonló, és néhány bennünket, hogy jól ment! Én csak 24, így lesz, amikor körülbelül 14. Gondolkodom egyszer dolgozom az informatika területén, és már megszerzett én CCNA Szeretnék saját Civic Type R Mk1, nem nyugtalan az újak is helyet keres én kora kedvére! MR2 a nagyon praktikus, ha jól emlékszem nincsenek hátsó ülések egyáltalán nem lehetett még carry a szerver, ha szükséges, hogy az egyik helyről a másikra .......! Csinál akárki más, itt van valami szép? Én nagyon nagy rajongója az autó, nagyon szeretem a korai nap rallycross és B csoport mozgósítása, stb ... |
|
| |||
| |||
| Saját játék egy Subaru Impreza Turbo tételek és rengeteg mods Runinng 325bhp a kerekeket;) Szégyen bout az üzemanyag-költség: ( http://www.borocruisers.co.uk/module...2_itemId=19111 Ezeket a képeket vette át egy évvel ezelőtt a rengeteg történt vele, mert : -- N csoport tengelykapcsoló Blitz sdc boost controller Apexi FC ecu és remap Sárga STI injektorok Föle, a kikötő és a lengyel, ts motoros sport dugattyúk + gyűrűk Forge front mount intercooler És sokkal sokkal több .. Remélhetőleg keresett NOS NXT évben milyen pénzt PANS ki:) |
|
| |||
| |||
| i cant drive cos im túl fiatal: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jelenleg csak most a 98 Corsa, a jó kis n futó vissza előre, hogy uni, stb, stb, és olcsó működtetésére.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hogyan lehet csatlakozni a slave meghajtót, ha nincs tartalék csatlakozó a merevlemez-kábelt? | gideon112 | Drives & Removable Media | 1 | 8. június 2009 03:21 |
| Nem kioldáshoz meghajtó használata után Easy Drive Lock tárgyalás szoftver | bhaktjano | Drives & Removable Media | 1 | 7. június 2009 12:23 |
| A számítógép nem tudja olvasni a DVD-meghajtó vagy a CD-meghajtó, DVD-meghajtó nem Load Disks | Schmerz Meister | Drives & Removable Media | 2 | 25. április 2009 10:14 |
| Másodlagos Drive szokott dolgozni, de működik, ha a mester meghajtó | ashaiba | Drives & Removable Media | 16 | 18. május 2008 21:12 |
| Merevlemez - kell cserélnie myk Maxtor meghajtó | Kobalt | Általános fémáru Chat | 1 | 14. november 2006 05:58 |
| Téma eszközök | |
| |