![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hiya פשוט הצטרפו ו להיות עזר אחד המומחים .......
רק תוהה מה לעשות לך את כל המכונית לנהוג? כל אלה מיוחד?? אני כרגע פועל שחור פיג 'ו 306 GTI6, מכונית קטנה נהדר!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
נחמד חם לבקוע!
|
|||
|
|||
|
דייב מצויין, ראיתי את זה קצת לפני שהיית מסתכל על MR2, אבל אתה מנחש לפי השם "היברידי" כמו היברידי turbo שאתה קונה אחד ויש לך הלאה!
תמיד רציתי של MR2 אך כאשר הגיע יחד GTI בעצם מוכן לקחת סיבוב על מסלול המרוצים עם 6 ההילוכים ואת הטיפול המוביל בכיתה יש לי קצת sidetracked! רק הבעיה היא עם אותם להיות צרפתית brilliantly פועל כאשר הכל טוב, אבל יש מספר רב של החלטות אחת הבעיה כאשר אתה מקבל אותו והוא יכול להיות המחליף כאב דברים כדי למצוא את זה אף פעם לא היה כך מעט את המקום הראשון! אני רואה את התמונה של הוסרו, האם זה מנהל פורום לנקות את הפורומים? |
|
|
|||
|
|||
|
אזור Apologies זה עדיין שם, זה פשוט לא נטען למעלה מיד. M3 עצום של מכוניות, הם הולכים לפי מה שאני שמעתי כבר .......... תעשה את זה! כן, אבל חכו אל מזג האוויר של nicer, גם עם מותג חדש Goodyear tyres בחזית שלי, אני עדיין יכול לספר את הכבישים מאוד חלקלק! בעיקר את Countryside ב כבישים איפה אני גר
|
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
עשיתי תסתכל כמה אבל הם horribly מעשי אז אני צריכה המכונית השנייה. חברת הביטוח שלי לא אפשרו לי יש שני המכונית מדיניות החלטתי שתי המדיניות היתה הוצאה מיותרת. את GTi hatches טובים, מכוניות מהירות, אבל אני מעדיף הרבה הגלגל האחורי הכונן ואת הגוף = עוד יותר כיף.
|
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
|
|
|
|||
|
|||
|
אני מסכים, וכן הם בהחלט לא עובד רשלן, אני חושב לפני כמה שנים המשפחה שלנו שכרו של 1.8 בנזין CDX או משהו דומה ועם כמה לנו זה הלך טוב! אני רק 24, כך שהוא יהיה כשהייתי בערך 14.
אני חושב פעם אני עובד על ה-IT בשדה ואני כבר רכשה CCNA שלי הייתי רוצה להיות הבעלים של אזרחי סוג R Mk1, לא על fussed חדשים, גם שטח בן מחפש את טעם! MR2 של מעשי מאוד, אם אני זוכר נכון אין המושבים האחורית בכלל, אתה לא יכול אפילו לסחוב שרת אם יש צורך להעביר ממקום אחד למשנהו .......! האם עוד מישהו כאן יש משהו נחמד? אני מעריץ גדול למדי על מכוניות, מחבב מאוד של ימים rallycross וקבוצתיות rallying ב 'וכו' ... |
|
|
|||
|
|||
|
צעצוע שלי הוא סובארו Impreza Turbo והרבה הרבה mods
Runinng 325bhp על גלגלים;) התעסקות חבל את עלויות הדלק: ( http://www.borocruisers.co.uk/module...2_itemId=19111 תצלומים אלה נלקח למעלה משנה א הרבה לפני שנעשה לה שכן, : -- קבוצת N מצמד שזה יהיה בליץ sdc להגביר Controller Apexi FC ecu ו remap צהוב STi injectors לרחף, יציאה ו פולנית, ts ספורט מוטורי pistons + טבעות להחשיל מול הר intercooler ועוד הרבה הרבה יותר .. בתקווה הסתכלה nos nxt בשנה לראות כמה כסף pans החוצה:) |
|
|
|||
|
|||
|
אני צביעות כונן חסת עלים IM צעירה מדי: (
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
כרגע יש רק 98 corsa, טוב הקטן רץ בחזרה N קדמי ל חד וכו 'וכו' ו זול להפעלה.