mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Koks automobilis jums vairuoti?

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 19, 2007, 12:56
Narys

Hiya tik prisijungė ir yra padėjo vienas iš ekspertų .......

Tiesiog iškėlė klausimą, kas automobilį jūs visi pavaros? Bet mėgstamus?

Aš šiuo metu veikia Juodosios Peugeot 306 GTI6, Didžiosios mažai automobilio!

Old Gruodis 19, 2007, 13:40
Administrator Grupė

Nice hot hatch!

Neseniai pardavė savo BMW 3 serijos kupė, nuolat pažeidžiantiems.

Dabar vairuotojo nauja Vectra kol oras gerėja, tai aš tikriausiai pirkti M3.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Gruodis 19, 2007, 14:20
Narys

Fantastiška Dave, aš pamačiau, kad šiek tiek atgal ieškote ne MR2, bet spėjame pagal jūsų vardą "hibridas", kaip hibridas Turbo kad pirkote vieną ir persikėlė į!

Visada norėjau MR2, bet kai GTI atėjo kartu iš esmės pasirengusi atsižvelgti raundo trekas su 6 pavarų ir klasės pirmaujanti tvarkymo aš truputį sidetracked!

Tik sunku yra su jais yra prancūzų ji veikia puikiai, jei visi gerai, bet yra daug rezoliucijų viena problema, kai jūs gaunate jį, ir jis gali būti skausmas, pakeičiantis ką rasti tai niekada nebuvo, kad truputį į pirmą vietą!

Matau paveikslėlio buvo pašalinta iš šio forumo administratorius valymo forumuose?
Old Gruodis 19, 2007, 14:22
Narys

Mano atsiprašymų jis vis dar egzistuoja, tai tiesiog ne apkrova iki karto. M3's yra didžiulė automobilių vyksta tai, ką aš girdėjau .......... DO IT! Bet taip laukti til orų's gražiau, netgi su visiškai naujas Goodyear padangas su nuo minų ir priekyje vis dar galite pasakyti keliai yra labai riebus! Ypač kaimo kelius, B, kur aš gyvenu
Old Gruodis 19, 2007, 14:59
Administrator Grupė

Citata:
Originally Posted by chrisleech11 View Post
Fantastiška Dave, aš pamačiau, kad šiek tiek atgal ieškote ne MR2, bet spėjame pagal jūsų vardą "hibridas", kaip hibridas Turbo kad pirkote vieną ir persikėlė į!

Visada norėjau MR2, bet kai GTI atėjo kartu iš esmės pasirengusi atsižvelgti raundo trekas su 6 pavarų ir klasės pirmaujanti tvarkymo aš truputį sidetracked!

Tik sunku yra su jais yra prancūzų ji veikia puikiai, jei visi gerai, bet yra daug rezoliucijų viena problema, kai jūs gaunate jį, ir jis gali būti skausmas, pakeičiantis ką rasti tai niekada nebuvo, kad truputį į pirmą vietą!

Matau paveikslėlio buvo pašalinta iš šio forumo administratorius valymo forumuose?
Dave Hybrid, nes viena iš bendrovių paleisti iš Hibridiniai kompiuteriai.

Aš pažvelgti į kelis, bet jie siaubingai nepraktiški, kad man reikia antros automobilį. Mano draudimo kompanija nebūtų leiskite turėti dvi automobilių politikos ir aš nusprendžiau dvi politikos sritis, buvo nereikalingos išlaidos.

GTi liukai yra geras, greitai automobiliai, bet aš labai norėčiau galinio rato diskas ir ilgiau body = daugiau malonumo.
Old Gruodis 19, 2007, 15:00
Administrator Grupė

Citata:
Originally Posted by chrisleech11 View Post
Mano atsiprašymų jis vis dar egzistuoja, tai tiesiog ne apkrova iki karto. M3's yra didžiulė automobilių vyksta tai, ką aš girdėjau .......... DO IT! Bet taip laukti til orų's gražiau, netgi su visiškai naujas Goodyear padangas su nuo minų ir priekyje vis dar galite pasakyti keliai yra labai riebus! Ypač kaimo kelius, B, kur aš gyvenu
Štai kodėl aš Vectra, galinius ratus, ir kad didelė galia yra sniego ir ledo problema.
Old Gruodis 19, 2007, 16:04
Narys

Aš sutinku, ir jie tikrai nėra kumpinti, manau, kad prieš keletą metų mūsų šeima išnuomotų 1,8 benzinas CDX ar kažkas panašaus ir mūsų kelias į ją buvo gerai! Aš tik 24 taip būtų, kai man buvo apie 14.

Aš galvoju, kai aš dirbu IT srityje, ir aš įsigijo Mano CCNA Norėčiau savo Civic Type R MK1, o ne fussed apie naujus, taip pat kosminės eros ieško mano sielos!

MR2 yra labai nepraktiška, jeigu aš atsimenu teisingai nėra galinės sėdynės, ne visus, galite net ne vykdyti serverį, jei reikia perkelti iš vienos vietos į kitą .......!

Ar kas nors čia dėl ko nors gražus?
Esu gana didelis gerbėjas ant automobilių, labai mėgsta dienomis rallycross ir B grupės susibūrimas ir tt ...
Old Gruodis 20, 2007, 00:09
Narys

Mano žaislas Subaru Impreza Turbo Masė Modifikacijos
Ne ratai 325bhp Runinng;) Shame bout kuro sąnaudos: (

http://www.borocruisers.co.uk/module...2_itemId=19111

Šios nuotraukos buvo prieš metus daug nuveikta, nes jos,
--
Grupė N sankabos
Blitz SDC padidinti kontrolierius
Apexi FK ekiu ir remap
Geltonieji STI purkštuvus
Skim, uostų ir lenkų, TS automobilių sporto stūmoklių žiedai +
sukurti visą Mount Intercooler
Ir daug daug daugiau ..

Tikimės, kad žiūrėdamas į NOS NXT metais pamatyti, kaip pinigų keptuvės out:)
Old Gruodis 20, 2007, 10:49
Narys

I cant vairuoti cos im per jaunas: (
Old Gruodis 20, 2007, 11:02
Donorų grupės

Šiuo metu tik gavo 98 CORSA, gera mažai Runner atgal N priekinės UNI tt ir tt ir pigiuose paleisti.

Aš diske naujas Vauxhall Vectra kai aš dirbau už Texaco vasarą. didelis šuolis nuo 1.2L, buvo toks gražus automobilis ir daug energijos!

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.