![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hiya tik prisijungė ir yra padėjo vienas iš ekspertų ....... Tiesiog iškėlė klausimą, kas automobilį jūs visi pavaros? Bet mėgstamus? Aš šiuo metu veikia Juodosios Peugeot 306 GTI6, Didžiosios mažai automobilio! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice hot hatch!
| |||
| |||
| Fantastiška Dave, aš pamačiau, kad šiek tiek atgal ieškote ne MR2, bet spėjame pagal jūsų vardą "hibridas", kaip hibridas Turbo kad pirkote vieną ir persikėlė į! Visada norėjau MR2, bet kai GTI atėjo kartu iš esmės pasirengusi atsižvelgti raundo trekas su 6 pavarų ir klasės pirmaujanti tvarkymo aš truputį sidetracked! Tik sunku yra su jais yra prancūzų ji veikia puikiai, jei visi gerai, bet yra daug rezoliucijų viena problema, kai jūs gaunate jį, ir jis gali būti skausmas, pakeičiantis ką rasti tai niekada nebuvo, kad truputį į pirmą vietą! Matau paveikslėlio buvo pašalinta iš šio forumo administratorius valymo forumuose? |
|
| |||
| |||
| Mano atsiprašymų jis vis dar egzistuoja, tai tiesiog ne apkrova iki karto. M3's yra didžiulė automobilių vyksta tai, ką aš girdėjau .......... DO IT! Bet taip laukti til orų's gražiau, netgi su visiškai naujas Goodyear padangas su nuo minų ir priekyje vis dar galite pasakyti keliai yra labai riebus! Ypač kaimo kelius, B, kur aš gyvenu |
|
| |||
| |||
| Citata:
Aš pažvelgti į kelis, bet jie siaubingai nepraktiški, kad man reikia antros automobilį. Mano draudimo kompanija nebūtų leiskite turėti dvi automobilių politikos ir aš nusprendžiau dvi politikos sritis, buvo nereikalingos išlaidos. GTi liukai yra geras, greitai automobiliai, bet aš labai norėčiau galinio rato diskas ir ilgiau body = daugiau malonumo. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Aš sutinku, ir jie tikrai nėra kumpinti, manau, kad prieš keletą metų mūsų šeima išnuomotų 1,8 benzinas CDX ar kažkas panašaus ir mūsų kelias į ją buvo gerai! Aš tik 24 taip būtų, kai man buvo apie 14. Aš galvoju, kai aš dirbu IT srityje, ir aš įsigijo Mano CCNA Norėčiau savo Civic Type R MK1, o ne fussed apie naujus, taip pat kosminės eros ieško mano sielos! MR2 yra labai nepraktiška, jeigu aš atsimenu teisingai nėra galinės sėdynės, ne visus, galite net ne vykdyti serverį, jei reikia perkelti iš vienos vietos į kitą .......! Ar kas nors čia dėl ko nors gražus? Esu gana didelis gerbėjas ant automobilių, labai mėgsta dienomis rallycross ir B grupės susibūrimas ir tt ... |
|
| |||
| |||
| Mano žaislas Subaru Impreza Turbo Masė Modifikacijos Ne ratai 325bhp Runinng;) Shame bout kuro sąnaudos: ( http://www.borocruisers.co.uk/module...2_itemId=19111 Šios nuotraukos buvo prieš metus daug nuveikta, nes jos, -- Grupė N sankabos Blitz SDC padidinti kontrolierius Apexi FK ekiu ir remap Geltonieji STI purkštuvus Skim, uostų ir lenkų, TS automobilių sporto stūmoklių žiedai + sukurti visą Mount Intercooler Ir daug daug daugiau .. Tikimės, kad žiūrėdamas į NOS NXT metais pamatyti, kaip pinigų keptuvės out:) |
|
| |||
| |||
| I cant vairuoti cos im per jaunas: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šiuo metu tik gavo 98 CORSA, gera mažai Runner atgal N priekinės UNI tt ir tt ir pigiuose paleisti.