![]() |
|
| |||
| |||
| Hiya tikko pievienojās, un kas ir palīdzējis viens no ekspertiem ....... Tikai radās jautājums, kas auto jūs visus vadīt? Jebkādi īpaši tiem? Es šobrīd darbojas Black Peugeot 306 GTI6, lielisks mazs auto! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice hot lūka!
| |||
| |||
| Fantastisks Dave, es redzēju, ka mazliet pirms jums bija apskatot MR2, bet uzminēt, ko jūs vārdu "hibrīds", kā hibrīds turbo, ka esat iegādājies vienu un devušies on! Vienmēr gribēja MR2 bet kad GTI nāca gar būtībā ir gatava pieņemt ap sacīkšu trase ar 6 rīkus un klasē vadošais apstrādes Man mazliet sidetracked! Tikai problēmas ir ar tiem ir franču tas darbojas lieliski, kad visi ir labi, bet ir daudzas rezolūcijas ar vienu problēmu, kad saņemsiet, un tas var būt sāpes aizstāj lietas, kas šķiet nekad nav bijis, ka mazliet ir pirmajā vietā! Es redzu attēla izņemts, tas ir forums admin sakopšanu forumu? |
|
| |||
| |||
| Atvainojos tas joprojām ir tur, tas vienkārši nav slodze taisni prom. M3 ir milzīgs automašīnām dodas ar ko es esmu dzirdējis .......... DO IT! Bet jā jāgaida til laika ir nicer, pat ar pavisam jaunu Goodyear riepu priekšā mīnu Varu vēl pateikt ceļi ir ļoti taukains! It īpaši laukos, B ceļiem, kur es dzīvoju |
|
| |||
| |||
| Quote:
I did apskatīt dažas, bet tie ir briesmīgi nepraktisks tik man vajadzēja otru kabīni. Mana apdrošināšanas sabiedrība nebūtu man ir divas automašīnas politiku, un es nolēmu abām politikām bija nevajadzīgi izdevumi. GTI lūkas ir labs, ātrs auto, bet es daudz labprātāk pakaļējo riteņu piedziņa un garāks ķermeņa = vairāk prieka. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Es piekrītu, un viņi protams ne lempis, es domāju, ka pirms dažiem gadiem mūsu ģimene iznomāt 1,8 benzīns CDX vai kaut ko līdzīgu un ar mums maz tas bija labi! Es esmu tikai 24, lai tā būtu, kad man bija ap 14. Es domāju kad es esmu, kas darbojas IT jomā un esmu ieguvis manu CCNA Es gribu savu Civic Type R MK1, nevis fussed par jaunu, pārāk telpa vecums Looking for my patika! MR2 ir ļoti nepraktiska, ja es atceros pareizi nav aizmugurējiem sēdekļiem visos, tu pat nevarēja veikt serveri, ja nepieciešams pāriet no vienas vietas uz otru .......! Vai kāds vēl šeit ir kaut kas skaists? Es esmu diezgan liels ventilatoru uz auto, ļoti patika sākumā Rallijkrosa un B grupas saliedējot utt ... |
|
| |||
| |||
| Mans rotaļlietas Subaru Impreza Turbo partijām un partijām, kas ir mods Pie riteņiem 325bhp Runinng;) Kauns bout degvielas izmaksas: ( http://www.borocruisers.co.uk/module...2_itemId=19111 Šīs fotogrāfijas pārņēma pirms gada daudz darīts, lai viņas, jo, : -- N grupā sajūgs Blitz SDC palielināt kontrolieris Apexi FC ecu un remap Yellow STi inžektori Skim, ostu un Polijas, ts motosporta virzuļi + gredzeni smēde front mount intercooler Un daudz daudz .. Cerams, ka izskata NOS NXT gadu redzētu, cik naudas podi, kas:) |
|
| |||
| |||
| i cant drive cos im pārāk jauni: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| šobrīd atkal 98 corsa laba maz skrējējs atpakaļ n priekšu ar uni utt utt un lēts palaist.
|
| Bookmarks |