rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Co Pan napęd samochodu?

Reply

Narzędzia wątku
Old 19 grudnia 2007, 12:56
Członek grupy

Default Co Pan napęd samochodu?

Hiya tylko łączony jest wsparta przez jednego z ekspertów .......

Wystarczy samochód dziwili co Pan wszystkich dysków? Każdy z nich specjalnych?

Jestem obecnie uruchomiona Czarny Peugeot 306 GTI6, wielki mały samochód!

Old 19 grudnia 2007, 13:40
Administrator Group

Nicei gorąco luku!

Ostatnio sprzedane moje BMW serii 3 coupe, trzymane zerwania.

Teraz jazdy nowego Vectra aż dostaje lepsze warunki pogodowe, a potem będę pewnie kupić M3.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19 grudnia 2007, 14:20
Członek grupy

Fantastic Dave, i widząc, że trochę temu był patrząc na MR2, ale przez guessing you're nazwę "hybrydowy", co w hybrydowy turbo, który kupił jeden i przeszły!

Zawsze chciał jeden MR2 ale kiedy GTI przyszedł wraz zasadniczo gotowa do podjęcia wokół torów wyścigów z 6 biegami i klasa prowadzące obsługę Mam trochę sidetracked!

Tylko problem jest z ich francuski to działa wspaniale, gdy wszystkie dobre, ale istnieją liczne rezolucje na jeden problem, jeśli masz go i może to być ból zastępująca rzeczy, aby znaleźć to, że nigdy nie bitowych na pierwszym miejscu!

Widzę zdjęcie zostało usunięte, to forum admin oczyszczenie z forum?
Old 19 grudnia 2007, 14:22
Członek grupy

My apologies to nadal istnieje, to po prostu nie ładować natychmiast. M3 są ogromne samochodów udających przez co Słyszałem .......... DO IT! Ale tak czekać wobec pogoda jest ładniejszy, nawet z zupełnie nowej opony Goodyear z przodu kopalni i może jeszcze powiedzieć drogach są bardzo tłuste! Zwłaszcza na wsi B drogach gdzie mieszkam
Old 19 grudnia 2007, 14:59
Administrator Group

Cytat:
Originally Posted by chrisleech11 View Post
Fantastic Dave, i widząc, że trochę temu był patrząc na MR2, ale przez guessing you're nazwę "hybrydowy", co w hybrydowy turbo, który kupił jeden i przeszły!

Zawsze chciał jeden MR2 ale kiedy GTI przyszedł wraz zasadniczo gotowa do podjęcia wokół torów wyścigów z 6 biegami i klasa prowadzące obsługę Mam trochę sidetracked!

Tylko problem jest z ich francuski to działa wspaniale, gdy wszystkie dobre, ale istnieją liczne rezolucje na jeden problem, jeśli masz go i może to być ból zastępująca rzeczy, aby znaleźć to, że nigdy nie bitowych na pierwszym miejscu!

Widzę zdjęcie zostało usunięte, to forum admin oczyszczenie z forum?
Dave hybrydowy, ponieważ jedno z przedsiębiorstw jest hybrydowy uruchomić Komputery.

Zrobiłem się kilka, ale są one potwornie niepraktyczne, więc potrzebne drugiego samochodu. Moja firma ubezpieczeniowa nie pozwól mi się dwa samochód polityki i postanowiłem dwóch polityk był niepotrzebny koszt.

W GTi luki są dobre, szybkie samochody, ale znacznie preferują napęd na koła tylne, a już ciała = więcej zabawy.
Old 19 grudnia 2007, 15:00
Administrator Group

Cytat:
Originally Posted by chrisleech11 View Post
My apologies to nadal istnieje, to po prostu nie ładować natychmiast. M3 są ogromne samochodów udających przez co Słyszałem .......... DO IT! Ale tak czekać wobec pogoda jest ładniejszy, nawet z zupełnie nowej opony Goodyear z przodu kopalni i może jeszcze powiedzieć drogach są bardzo tłuste! Zwłaszcza na wsi B drogach gdzie mieszkam
Dlatego mam Vectra, tylne koła i że wiele elektrowni jest problem ze śniegu i lodu.
Old 19 grudnia 2007, 16:04
Członek grupy

Zgadzam się, a oni na pewno nie garbić się, myślę, że kilka lat temu nasze rodziny najmowany 1,8 benzyna CDX lub coś podobnego i kilku z nas w to poszło dobrze! Jestem tylko 24 tak to kiedy byłem około 14.

Myślę, że jestem po pracy w dziedzinie IT i I've nabył mój CCNA Chciałbym własnej Civic Type R Mk1, nie fussed na nowe miejsca zbyt wieku szukają mojego gustu!

MR2 są bardzo niepraktyczne, jeśli pamiętać, słusznie i nie ma na wszystkich tylnych siedzeń, można nawet posiadać serwer jeśli potrzebne, aby przejść z jednego miejsca do drugiego .......!

Czy ktoś tutaj ma nic nice?
Jestem dość duży wentylator na samochody, bardzo lubiący początków rallycross i mobilizowania grupy B itd. ...
Old 20 grudnia 2007, 00:09
Członek grupy

Moja zabawka jest Subaru Impreza Turbo partii i wiele modów
Runinng 325bhp na kołach;) Shame bout paliwa koszt: (

http://www.borocruisers.co.uk/module...2_itemId=19111

Te zdjęcia zostały podjęte ponad rok temu wiele zrobiono jej, gdyż
: --
Grupa N sprzęgło
blitz SDC zwiększenia kontrolera
Apexi FC ecu i remap
Żółta STi wtryskiwaczami
Ślizgać się, portów i Polski, TS sportem motorowym tłoki + pierścienie
nawiązywanie przodu zamontować międzystopniowej
I wiele wiele więcej ..

Mam nadzieję, że patrząc na NOS nxt rok sprawdzić, jak pieniądze na patelni:)
Old 20 grudnia 2007, 10:49
Członek grupy

i cant dysk cos im zbyt młoda: (
Old 20 grudnia 2007, 11:02
Grupa dawcy

Obecnie tylko dostał 98 corsa, dobry zawodnik trochę z przodu do tyłu n uni etc etc tanie i uruchomić.

Zrobiłem nowy dysk Vauxhall Vectra, kiedy pracował dla Texaco w lecie. duży skok z 1.2L, był taki ładny samochód i mnóstwo energii!

My System: Mój

Procesor (y):
AMD Athlon dual core
Płyta główna:
WinFast 6600
Pamięć RAM:
3Gb
Karta graficzna (y):
MSI 8600GT
Karta dźwiękowa:
niektóre tanie dx9 5,1
Hard Drive (s):