![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hiya tylko łączony jest wsparta przez jednego z ekspertów ....... Wystarczy samochód dziwili co Pan wszystkich dysków? Każdy z nich specjalnych? Jestem obecnie uruchomiona Czarny Peugeot 306 GTI6, wielki mały samochód! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nicei gorąco luku!
| |||
| |||
| Fantastic Dave, i widząc, że trochę temu był patrząc na MR2, ale przez guessing you're nazwę "hybrydowy", co w hybrydowy turbo, który kupił jeden i przeszły! Zawsze chciał jeden MR2 ale kiedy GTI przyszedł wraz zasadniczo gotowa do podjęcia wokół torów wyścigów z 6 biegami i klasa prowadzące obsługę Mam trochę sidetracked! Tylko problem jest z ich francuski to działa wspaniale, gdy wszystkie dobre, ale istnieją liczne rezolucje na jeden problem, jeśli masz go i może to być ból zastępująca rzeczy, aby znaleźć to, że nigdy nie bitowych na pierwszym miejscu! Widzę zdjęcie zostało usunięte, to forum admin oczyszczenie z forum? |
|
| |||
| |||
| My apologies to nadal istnieje, to po prostu nie ładować natychmiast. M3 są ogromne samochodów udających przez co Słyszałem .......... DO IT! Ale tak czekać wobec pogoda jest ładniejszy, nawet z zupełnie nowej opony Goodyear z przodu kopalni i może jeszcze powiedzieć drogach są bardzo tłuste! Zwłaszcza na wsi B drogach gdzie mieszkam |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Zrobiłem się kilka, ale są one potwornie niepraktyczne, więc potrzebne drugiego samochodu. Moja firma ubezpieczeniowa nie pozwól mi się dwa samochód polityki i postanowiłem dwóch polityk był niepotrzebny koszt. W GTi luki są dobre, szybkie samochody, ale znacznie preferują napęd na koła tylne, a już ciała = więcej zabawy. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Zgadzam się, a oni na pewno nie garbić się, myślę, że kilka lat temu nasze rodziny najmowany 1,8 benzyna CDX lub coś podobnego i kilku z nas w to poszło dobrze! Jestem tylko 24 tak to kiedy byłem około 14. Myślę, że jestem po pracy w dziedzinie IT i I've nabył mój CCNA Chciałbym własnej Civic Type R Mk1, nie fussed na nowe miejsca zbyt wieku szukają mojego gustu! MR2 są bardzo niepraktyczne, jeśli pamiętać, słusznie i nie ma na wszystkich tylnych siedzeń, można nawet posiadać serwer jeśli potrzebne, aby przejść z jednego miejsca do drugiego .......! Czy ktoś tutaj ma nic nice? Jestem dość duży wentylator na samochody, bardzo lubiący początków rallycross i mobilizowania grupy B itd. ... |
|
| |||
| |||
| Moja zabawka jest Subaru Impreza Turbo partii i wiele modów Runinng 325bhp na kołach;) Shame bout paliwa koszt: ( http://www.borocruisers.co.uk/module...2_itemId=19111 Te zdjęcia zostały podjęte ponad rok temu wiele zrobiono jej, gdyż : -- Grupa N sprzęgło blitz SDC zwiększenia kontrolera Apexi FC ecu i remap Żółta STi wtryskiwaczami Ślizgać się, portów i Polski, TS sportem motorowym tłoki + pierścienie nawiązywanie przodu zamontować międzystopniowej I wiele wiele więcej .. Mam nadzieję, że patrząc na NOS nxt rok sprawdzić, jak pieniądze na patelni:) |
|
| |||
| |||
| i cant dysk cos im zbyt młoda: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Obecnie tylko dostał 98 corsa, dobry zawodnik trochę z przodu do tyłu n uni etc etc tanie i uruchomić.
|
| Zakładki |