![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Buna doar alăturat şi fiind ajutat de către unul dintre experţii ....... Doar întrebat ce maşină îţi toate unitate? Orice special cele?? Sunt în curs de desfăşurare o Negre, Peugeot 306 GTI6, o mare maşină mică! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nisa fierbinte trapa!
| |||
| |||
| Fantastic Dave, am văzut că un pic în urmă te-ai uita la un MR2, dar ghicitul de sunteţi numele de "hibrid", ca în hibrid turbo pe care le-aţi cumpărat unul şi s-au mutat pe! Întotdeauna mi-am dorit un MR2 GTI dar când a venit, practic gata să ia dus-o pistă de curse, cu 6 trepte de viteză şi de clasă lider de manipulare am un pic sidetracked! Numai probleme este cu ei fiind franceză ruleaza strălucit în cazul în care toate bun, dar există numeroase rezoluţii la o problemă în momentul în care vă este şi ea poate sa fie o durere de înlocuire pentru a găsi lucruri nu a fost niciodată că ceva, în primul rând! I se vedea imaginea lui fost eliminate, este în acest forum admin curăţenie în forum? |
|
| |||
| |||
| Scuzele mele este încă acolo, doar ca nu a încărca până imediat. M3 sunt imense masini merge de ce l-am auzit .......... Fa-o! Dar da, aşteptaţi la spre vremea e frumoasa, chiar si cu pneuri Goodyear nou brand de pe faţa de-al meu nu pot spune încă drumurile sunt foarte gras! Mai ales în mediul rural B drumuri unde stau |
|
| |||
| |||
| Citat:
N-am uita la câteva, dar sunt groaznic imposibil, aşa că am nevoie de un al doilea autovehicul. My societate de asigurare nu ar lasa-ma sa au o politica de doi maşină şi am decis două politici a fost o cheltuială inutilă. De GTI trapele sunt bune, rapide masini, dar am mult prefera roata spate disc şi o mai organism = mai distractiv. |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Sunt de acord, şi cu siguranţă nu sunt nepriceput, cred că acum câţiva ani familia noastră a angajat un 1.8 benzină CDX sau ceva asemănător, precum şi cu câteva dintre noi au mers bine în ea! Sunt doar 24 s-ar fi aşa, atunci când am fost în jur de 14. Ma gandesc, o dată Sunt lucrează în domeniul IT şi l-am dobândit-mi CCNA Aş dori să deţină un Civic Type R MK1, nu fussed pe cele noi, de asemenea, spaţiul de vârstă căutaţi-mi placă! MR2 lui sunt foarte imposibilă, dacă îmi amintesc corect în care nu există locuri spate la toate, nu ar putea duce chiar şi un server, dacă ai nevoie pentru a trece de la un loc la altul .......! Are cineva pe aici au ceva frumos? Sunt destul de un mare fan la automobile, foarte atasat de zile mai devreme şi rallycross Grupa B rallying etc ... |
|
| |||
| |||
| Meu este o jucărie Subaru Impreza Turbo multe, multe mods Runinng 325bhp la roţi;) Ruşine dată de combustibil de cost: ( http://www.borocruisers.co.uk/module...2_itemId=19111 Aceste fotografii au fost preluate de un an în urmă o mulţime fost făcut cu ea, deoarece, : -- Grupul N ambreiaj bombardament aerian SDC boost controler Apexi FC ECU şi remap Yellow STI de droguri injectabile Trece în zbor, de port şi poloneză, TS motor sport pistoane + inele forja fata de montare intermediar Şi mult mai mult mai mult .. Din fericire, căutaţi în NOS nxt ani vedea cum banii bucătărie out:) |
|
| |||
| |||
| i cant unitate cos im prea tanar: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| în prezent, doar 98 am o Corsa, bun alergator puţin înapoi n plan pentru a uni etc etc şi ieftine pentru a rula.
|
| Marcaje |