menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Aké auto si riadiť?

Reply

Thread Tools
Old 19.prosince 2007, 12:56
Člen Skupina

Default Aké auto si riadiť?

Ahoj práve vstúpil a pomohol je jedným z odborníkov .......

Len divili, aké auto si všetko riadiť? Žiadne špeciálne ty?

Já jsem v súčasnosti beží Black Peugeot 306 GTI6, veľký malý vagón!

Old 19.prosince 2007, 13:40
Administrátor Skupina

Pěkné teplé pokIop!

Práve predávané môjho BMW radu 3 kupé, chová porušujú.

Teraz nový vodičský Vectra, kým sa počasie lepšie, potom som sa asi kúpiť M3.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19.prosince 2007, 14:20
Člen Skupina

Fantastic Dave, videl som, že trochu rokmi ste hľadali na MR2, ale hádať, ktoré ste názov "hybrid", ako v hybridné turbo, ktoré ste kúpil jeden a prešli na to!

Vždy si priali MR2 GTI, ale keď prišiel spolu v zásade pripravená prijať okolo dráha s 6 zariadenia a triedy vedúci manipulácia som trochu odbocil!

Problém je len s nimi je francúzsky IT beží skvele, keď všetko to dobré, ale existuje niekoľko uznesení na jeden problém, keď ste to a to môže byť bolesť nahrádzajúci nájsť to, čo nikdy nebolo, že bit na prvom mieste!

Vidím, že obraz je odstránené, je tohle fórum admin vyčistenie fóra?
Old 19.prosince 2007, 14:22
Člen Skupina

Omlouvám se, že to ešte existuje, je práve sa nenačetl sa ihneď. M3 to sú ohromné vozňov bude tým, čo som počul .......... DO IT! Áno, ale počkajte, až na počasie to hezčí, dokonca sa zbrusu novú Goodyear pneumatiky na prednej aj dole môžete stále říkat cestách sú veľmi mastné! Hlavne na vidieku B cestách, kde bývam
Old 19.prosince 2007, 14:59
Administrátor Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal chrisleech11 View Post
Fantastic Dave, videl som, že trochu rokmi ste hľadali na MR2, ale hádať, ktoré ste názov "hybrid", ako v hybridné turbo, ktoré ste kúpil jeden a prešli na to!

Vždy si priali MR2 GTI, ale keď prišiel spolu v zásade pripravená prijať okolo dráha s 6 zariadenia a triedy vedúci manipulácia som trochu odbocil!

Problém je len s nimi je francúzsky IT beží skvele, keď všetko to dobré, ale existuje niekoľko uznesení na jeden problém, keď ste to a to môže byť bolesť nahrádzajúci nájsť to, čo nikdy nebolo, že bit na prvom mieste!

Vidím, že obraz je odstránené, je tohle fórum admin vyčistenie fóra?
Dave Hybridné pretože jedna zo spoločností, běhám sa Hybridné počítače.

I to pozrieť sa na niekoľko málo, ale sú strašně nepraktické, takže som potrebovala druhé auto. Moja poisťovne nebudú nech ma mať dve autá politiku a rozhodol som dve politiky bolo zbytočné náklady.

V GTI poklopy sú dobré, rýchle autá, ale já oveľa nejraději pohon zadných kolies a dlhší telo = viac zábavy.
Old 19.prosince 2007, 15:00
Administrátor Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal chrisleech11 View Post
Omlouvám se, že to ešte existuje, je práve sa nenačetl sa ihneď. M3 to sú ohromné vozňov bude tým, čo som počul .......... DO IT! Áno, ale počkajte, až na počasie to hezčí, dokonca sa zbrusu novú Goodyear pneumatiky na prednej aj dole môžete stále říkat cestách sú veľmi mastné! Hlavne na vidieku B cestách, kde bývam
To je dôvod, prečo som sa Vectra, zadné kolesá a že veľká sila je problém so snehom a ľadom.
Old 19.prosince 2007, 16:04
Člen Skupina

Súhlasím, a oni to určite nie hrbit, myslím, že pred niekoľkými rokmi naša rodina najali 1,8 CDX benzín, alebo niečo podobné, a s niekoľkými málo z nás v nej dobre! Mám len 24, takže by bolo, keď mi bolo asi 14.

I'm thinking raz som prácu v IT oblasti a som získal môj CCNA Chtěl bych vlastné Občianske Typ R Mk1, ne rozčiloval o novej, príliš priestoru veku hľadá pre svoju záľubu!

MR2 je to veľmi nepraktické, aj keď pamätáš správne neexistujú na všetkých zadných sedadlách, ste nemohli ani vykonávať na serveri, ak potreba presunúť z jedného miesta na druhé .......!

Má niekto iný tu ešte niečo pekné?
Já jsem docela velkej fanda na automobily, veľmi rád začiatkoch Rallycross a skupina B zmobilizovanie atď ...
Old 20.prosince 2007, 00:09
Člen Skupina

Moja hračka je Subaru Impreza Turbo spoustu a spoustu mods
Runinng 325bhp na kolesách;) Hanba bout palivové náklady: (

http://www.borocruisers.co.uk/module...2_itemId=19111

Tieto fotografie boli prevzaté pred rokom jedna šarža bolo vykonané s ňou, pretože
: --
Skupina N spojka
bleskový sdc posilnenie regulátora
Apex FC ecu a přemapovat
Yellow STI vstrekovače
Smotanové, prístav a lesk, ts motoristického športu piesty + krúžky
Kovárna predné kopci medzichladiča
A omnoho omnoho viac ..

Snad hľadá NOS NXT rok sledovať, ako peniaze panvica out:)
Old 20.prosince 2007, 10:49
Člen Skupina

i cant disk cos im príliš malé: (
Old 20.prosince 2007, 11:02
Darcu Skupina

v súčasnosti práve dostal 98 corsa, dobré trochu runner n späť do popredia uni atd atd a lacné prevádzkovať.

Urobil som novú mechaniku Vauxhall Vectra, keď som pracoval pre Texaco v lete. veľký skok od 1.2L, bol taký pekný auto a hodně moc!

Môj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálnym jadrom
Základná doska:
Winfast 6600
Pamäť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Niektoré lacné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chladenie:
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operačný systém (y):
Vista
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.