![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj práve vstúpil a pomohol je jedným z odborníkov ....... Len divili, aké auto si všetko riadiť? Žiadne špeciálne ty? Já jsem v súčasnosti beží Black Peugeot 306 GTI6, veľký malý vagón! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pěkné teplé pokIop!
| |||
| |||
| Fantastic Dave, videl som, že trochu rokmi ste hľadali na MR2, ale hádať, ktoré ste názov "hybrid", ako v hybridné turbo, ktoré ste kúpil jeden a prešli na to! Vždy si priali MR2 GTI, ale keď prišiel spolu v zásade pripravená prijať okolo dráha s 6 zariadenia a triedy vedúci manipulácia som trochu odbocil! Problém je len s nimi je francúzsky IT beží skvele, keď všetko to dobré, ale existuje niekoľko uznesení na jeden problém, keď ste to a to môže byť bolesť nahrádzajúci nájsť to, čo nikdy nebolo, že bit na prvom mieste! Vidím, že obraz je odstránené, je tohle fórum admin vyčistenie fóra? |
|
| |||
| |||
| Omlouvám se, že to ešte existuje, je práve sa nenačetl sa ihneď. M3 to sú ohromné vozňov bude tým, čo som počul .......... DO IT! Áno, ale počkajte, až na počasie to hezčí, dokonca sa zbrusu novú Goodyear pneumatiky na prednej aj dole môžete stále říkat cestách sú veľmi mastné! Hlavne na vidieku B cestách, kde bývam |
|
| |||
| |||
| Citácia:
I to pozrieť sa na niekoľko málo, ale sú strašně nepraktické, takže som potrebovala druhé auto. Moja poisťovne nebudú nech ma mať dve autá politiku a rozhodol som dve politiky bolo zbytočné náklady. V GTI poklopy sú dobré, rýchle autá, ale já oveľa nejraději pohon zadných kolies a dlhší telo = viac zábavy. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Súhlasím, a oni to určite nie hrbit, myslím, že pred niekoľkými rokmi naša rodina najali 1,8 CDX benzín, alebo niečo podobné, a s niekoľkými málo z nás v nej dobre! Mám len 24, takže by bolo, keď mi bolo asi 14. I'm thinking raz som prácu v IT oblasti a som získal môj CCNA Chtěl bych vlastné Občianske Typ R Mk1, ne rozčiloval o novej, príliš priestoru veku hľadá pre svoju záľubu! MR2 je to veľmi nepraktické, aj keď pamätáš správne neexistujú na všetkých zadných sedadlách, ste nemohli ani vykonávať na serveri, ak potreba presunúť z jedného miesta na druhé .......! Má niekto iný tu ešte niečo pekné? Já jsem docela velkej fanda na automobily, veľmi rád začiatkoch Rallycross a skupina B zmobilizovanie atď ... |
|
| |||
| |||
| Moja hračka je Subaru Impreza Turbo spoustu a spoustu mods Runinng 325bhp na kolesách;) Hanba bout palivové náklady: ( http://www.borocruisers.co.uk/module...2_itemId=19111 Tieto fotografie boli prevzaté pred rokom jedna šarža bolo vykonané s ňou, pretože : -- Skupina N spojka bleskový sdc posilnenie regulátora Apex FC ecu a přemapovat Yellow STI vstrekovače Smotanové, prístav a lesk, ts motoristického športu piesty + krúžky Kovárna predné kopci medzichladiča A omnoho omnoho viac .. Snad hľadá NOS NXT rok sledovať, ako peniaze panvica out:) |
|
| |||
| |||
| i cant disk cos im príliš malé: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| v súčasnosti práve dostal 98 corsa, dobré trochu runner n späť do popredia uni atd atd a lacné prevádzkovať.