![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хиыа управо придружио и помогао један од стручњака ....... Довољно је питали шта учинити све вас ауто возите? Никакве посебне оне? Ја сам тренутно приказују црне Пеугеот 306 ГТИ6, мали велики ауто! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нице вруће гротло!
| |||
| |||
| Фантастичан Даве, видела сам да је мало пре сте били у потрази МР2, но гуессинг ла си име "хибрида", као у хибридни турбо да сте купили и једна су премештене на! Увек хтела један МР2 али кад је дошао уздуж ГТИ основи спремни да преузму један округли тркалиште са 6 брзина и класу води руковању добио сам мало сидетрацкед! Само невоље са њима се френцх брилијантна када га покрене све је добро, али постоје бројне резолуције на један проблем када се то и може бити бол замијенивши га пронаћи ствари које никада није била битна да се на првом месту! Видим слику'с уклоњена је овај форум админ чишћење форума? |
|
| |||
| |||
| Моја извињење то је још увек тамо, само није оптерећење се одмах. М3 су огромном аутомобили иде по оно што сам чуо .......... До ит! Али сачекајте да то време је лепше, чак и са потпуно новим Гоодыеар гуме на предњој страни мина и даље могу рећи цесте су јако масне! Поготово у природи Б цеста гдје живим |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Сам поглед на пар, али су ужасно непрактичан па ми потребан други аутомобил. Мој осигуравајуће друштво неће пустити мене су два аутомобила политику и одлучио сам две политике био је непотребан трошак. Тхе ГТИ хатцхес су добри, брзи аутомобили, али сам пуно радије стражњи точак погон и дуже тело = више забаве. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Слажем се, а они сигурно не спуштен, мислим да је пре неколико година наше породице запослили једном 1,8 бензин ЦДКС или нешто слично и са пар од нас је отишао у њему добро! Ја сам само 24 тако да би било када сам био око 14. Ја сам једном размишљања радим у ИТ области и сам стекла моје ЦЦНА Желим властити Цивиц Тыпе Р Мк1, не фуссед о новим, превише простора доби траже моје свиђање! МР2 су врло непрактичан, ако се сјећам исправно нема задњим седишту уопште, могли носити ни сервер ако је потребна за померање са једног места на друго .......! Се било ко други на ту имају нешто лепо? Ја сам јако велики фан на аутомобилима, јако заљубљен у раним данима раллыцросс и Група Б раллыинг итд ... |
|
| |||
| |||
| Моја играчка је Субару Импреза Турбо пуно и пуно МОДс Руниннг 325бхп на точковима;) Схаме спопадање цене горива: ( хттп://ууу.бороцруисерс.цо.ук/модуле...2_итемИд=19111 Та фотографија је преузео пре годину дана много урађено на њу јер је, : -- Група Н квачило БЛИТЗ СДЦ погурати контролер ФЦ и Апекси ЕЦУ ремап Жуте СТИ ињецторс Жабице, лука и пољски, ТС моторни спорт пистонс + прстенови фалсификовати испред монтирати интерцоолер И пуно пуно више .. Надам се да гледањем у НОС нкст године видјети како новац панс оут:) |
|
| |||
| |||
| ја лицемјерје погон цос им превише млад: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тренутно је добио само 98 Цорса, добро мало саоник н ранији повратак на Уни итд итд и јефтини изводити.