az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Konu Tartışma Kapalı

Register

Sürücü ne araba var?

Reply

Konu Araçları
Old 19 Aralık 2007, 12:56
Üye Grubu

Default Sürücü ne araba var?

Merhaba adil ve katılan bir uzman ....... yardımcı olmak

Sadece merak hangi araç tüm sürücü var? Herhangi bir özel olanları?

Şu anda, büyük küçük araç Siyah Peugeot 306 GTI6 bitiyor!

Old 19 Aralık 2007, 13:40
Yönetici Grubu

Kapak sıcak Nice!

Son zamanlarda, benim BMW 3 Serisi Coupe satılan kırma tutulur.

Şimdi hava kadar yeni bir Vectra sürüş daha iyi olur, sonra belki bir M3 satın alacak.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19 Aralık 2007, 14:20
Üye Grubu

Fantastic Dave, bu biraz önce bir MR2 at arıyorum ama sizin tahmin ettiğiniz adı melez Turbo ki bir satın geçtikten göre "melez" gördüm!

Her zaman, fakat bir MR2 istediği zaman GTI temelde 6 ile parkur turu atmaya hazır boyunca gelip dişliler sınıfında lider kullanımı biraz sidetracked var!

Sadece sorun onlarla bu zekice tüm iyi çalışır, ancak Fransızca olarak burada bir sorun için aldın ve bir ağrı da hiç bulmak için şeyler yerine olabilir çeşitli kararlar bu ilk yerde biraz!

Ben resmi kaldırıldı's, bu forum yönetici forumlara temizlenmesi görmek?
Old 19 Aralık 2007, 14:22
Üye Grubu

Özürlerimle hala burada, sadece hemen yükleyebilirsiniz vermedi. M3 en büyük otomobil Ben .......... ne duymuşsunuzdur ile gidiyoruz Do It! Ama evet hava, marka bile en iyi-e doğru benim i ön yeni Goodyear lastikler hala yollarda anlarım beklemek çok yağlı var! Nerede yaşamak kırsal B yollar, özellikle
Old 19 Aralık 2007, 14:59
Yönetici Grubu

Alıntı:
Originally Posted by chrisleech11 View Post
Fantastic Dave, bu biraz önce bir MR2 at arıyorum ama sizin tahmin ettiğiniz adı melez Turbo ki bir satın geçtikten göre "melez" gördüm!

Her zaman, fakat bir MR2 istediği zaman GTI temelde 6 ile parkur turu atmaya hazır boyunca gelip dişliler sınıfında lider kullanımı biraz sidetracked var!

Sadece sorun onlarla bu zekice tüm iyi çalışır, ancak Fransızca olarak burada bir sorun için aldın ve bir ağrı da hiç bulmak için şeyler yerine olabilir çeşitli kararlar bu ilk yerde biraz!

Ben resmi kaldırıldı's, bu forum yönetici forumlara temizlenmesi görmek?
Dave Hibrid çünkü ben çalıştırın şirketlerin Hibrid Bilgisayar olduğunu.

Birkaç bakabilirsiniz ama ben ikinci bir araç gerekli onlar horribly pratik vardır. Benim sigorta şirketi bana iki araç politika ve bir gereksiz gider iki politikalarına karar izin vermez.

The GTI hatches, hızlı araba iyidir, ama çok arka tekerlek sürücüyü tercih ve daha uzun bir gövde = daha eğlenceli.
Old 19 Aralık 2007, 15:00
Yönetici Grubu

Alıntı:
Originally Posted by chrisleech11 View Post
Özürlerimle hala burada, sadece hemen yükleyebilirsiniz vermedi. M3 en büyük otomobil Ben .......... ne duymuşsunuzdur ile gidiyoruz Do It! Ama evet hava, marka bile en iyi-e doğru benim i ön yeni Goodyear lastikler hala yollarda anlarım beklemek çok yağlı var! Nerede yaşamak kırsal B yollar, özellikle
Bu yüzden ben Vectra, arka tekerlek ve bu kadar güç vardı da kar ve buz ile ilgili bir sorun var.
Old 19 Aralık 2007, 16:04
Üye Grubu

Kabul ediyorum, ve kesinlikle herhangi bir sarkma ettiğiniz için, birkaç yıl bizim aile bir benzin 1,8 CDX veya benzer ve bizi de az ile işe önce düşünmek iyi gitti! Ben sadece 24 kadar olurdu Ben 14 civarında oldu.

Bir keresinde ben IT alanında çalışıyorum ve ben bir Civic Type R MK1 kendi istediğiniz benim CCNA, yeni olanlar hakkında fussed değil elde ettik de uzay çağı benim sevme arıyor düşündüklerim!

Eğer hatırlıyorum MR2 en çok pratik olan, haklı hiçbir arka koltuklar tüm at, hatta bir sunucu eğer bir yerden başka bir .......! geçmek için gerekli taşıma couldn't

Başkasının burada güzel bir şey mi var?
Arabalar hakkında Ben çok büyük bir hayranıyım, çok erken gün sevmek ve rallycross Grup B vb toplanma ...
Old 20 Aralık 2007, 00:09
Üye Grubu

Benim oyuncak bir Subaru Impreza Turbo çok ve Değişiklikler çok olduğunu
Runinng 325bhp tekerlekler at;) Utanç yarışma yakıt maliyeti: (

http://www.borocruisers.co.uk/module...2_itemId=19111

Bu fotoğraflar bir çok bir yıl önce onunla beri yapıldığını, alındı
: --
Grup N debriyaj
BLITZ SDC artırmak denetleyicisi
Apexi FC ECU ve remap
Sarı STi injectors
Sektirmek, liman ve lehçe, motorlu spor pistonları TS + çalar
Ön Intercooler monte demirhane
Ve çok çok daha ..

Umarım NOS nxt yıl içine nasıl para tava görmek arıyor:)
Old 20 Aralık 2007, 10:49
Üye Grubu

i cant sürücü marul çok genç Sohbet: (
Old 20 Aralık 2007, 11:02
Bağış Grubu

şu anda geri tek etc ve ucuz çalıştırmak için n ön 98 Corsa, güzel bir atlet var.

Yeni bir Vauxhall Vectra Ben Texaco için yaz aylarında çalışıyordu sürücü yaptı. 1.2L den büyük atlama, böyle bir güzel bir araba ve güç çok oldu!

Benim Sistemi: Benimki

İşlemci (ler):
AMD Athlon çift çekirdekli
Anakart:
winfast 6600
RAM hafıza:
3GB
Grafik Kartı (ler):
MSI 8600GT
Ses Kartı:
bazı ucuz DX9 5,1
Sabit Disk (ler):