![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba adil ve katılan bir uzman ....... yardımcı olmak Sadece merak hangi araç tüm sürücü var? Herhangi bir özel olanları? Şu anda, büyük küçük araç Siyah Peugeot 306 GTI6 bitiyor! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kapak sıcak Nice!
| |||
| |||
| Fantastic Dave, bu biraz önce bir MR2 at arıyorum ama sizin tahmin ettiğiniz adı melez Turbo ki bir satın geçtikten göre "melez" gördüm! Her zaman, fakat bir MR2 istediği zaman GTI temelde 6 ile parkur turu atmaya hazır boyunca gelip dişliler sınıfında lider kullanımı biraz sidetracked var! Sadece sorun onlarla bu zekice tüm iyi çalışır, ancak Fransızca olarak burada bir sorun için aldın ve bir ağrı da hiç bulmak için şeyler yerine olabilir çeşitli kararlar bu ilk yerde biraz! Ben resmi kaldırıldı's, bu forum yönetici forumlara temizlenmesi görmek? |
|
| |||
| |||
| Özürlerimle hala burada, sadece hemen yükleyebilirsiniz vermedi. M3 en büyük otomobil Ben .......... ne duymuşsunuzdur ile gidiyoruz Do It! Ama evet hava, marka bile en iyi-e doğru benim i ön yeni Goodyear lastikler hala yollarda anlarım beklemek çok yağlı var! Nerede yaşamak kırsal B yollar, özellikle |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Birkaç bakabilirsiniz ama ben ikinci bir araç gerekli onlar horribly pratik vardır. Benim sigorta şirketi bana iki araç politika ve bir gereksiz gider iki politikalarına karar izin vermez. The GTI hatches, hızlı araba iyidir, ama çok arka tekerlek sürücüyü tercih ve daha uzun bir gövde = daha eğlenceli. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Kabul ediyorum, ve kesinlikle herhangi bir sarkma ettiğiniz için, birkaç yıl bizim aile bir benzin 1,8 CDX veya benzer ve bizi de az ile işe önce düşünmek iyi gitti! Ben sadece 24 kadar olurdu Ben 14 civarında oldu. Bir keresinde ben IT alanında çalışıyorum ve ben bir Civic Type R MK1 kendi istediğiniz benim CCNA, yeni olanlar hakkında fussed değil elde ettik de uzay çağı benim sevme arıyor düşündüklerim! Eğer hatırlıyorum MR2 en çok pratik olan, haklı hiçbir arka koltuklar tüm at, hatta bir sunucu eğer bir yerden başka bir .......! geçmek için gerekli taşıma couldn't Başkasının burada güzel bir şey mi var? Arabalar hakkında Ben çok büyük bir hayranıyım, çok erken gün sevmek ve rallycross Grup B vb toplanma ... |
|
| |||
| |||
| Benim oyuncak bir Subaru Impreza Turbo çok ve Değişiklikler çok olduğunu Runinng 325bhp tekerlekler at;) Utanç yarışma yakıt maliyeti: ( http://www.borocruisers.co.uk/module...2_itemId=19111 Bu fotoğraflar bir çok bir yıl önce onunla beri yapıldığını, alındı : -- Grup N debriyaj BLITZ SDC artırmak denetleyicisi Apexi FC ECU ve remap Sarı STi injectors Sektirmek, liman ve lehçe, motorlu spor pistonları TS + çalar Ön Intercooler monte demirhane Ve çok çok daha .. Umarım NOS nxt yıl içine nasıl para tava görmek arıyor:) |
|
| |||
| |||
| i cant sürücü marul çok genç Sohbet: ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| şu anda geri tek etc ve ucuz çalıştırmak için n ön 98 Corsa, güzel bir atlet var.
|
| Bookmarks |