менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Яку машину Ви керуєте?

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 грудня 2007, 12:56
Член групи

Default Яку машину Ви керуєте?

Привіт щойно приєдналася і допомагають один з експертів .......

Просто цікавиться, який автомобіль ви всі диски? Будь-який особливим?

Я в даний час працює Чорного Peugeot 306 GTI6, велика маленька машина!

Old 19 грудня 2007, 13:40
Адміністратор групи

Nice Hot люк!

Нещодавно продав свій BMW 3 серії купе, зберігаються злому.

Тепер за кермом нової Vectra поки погода стає краще, то я, мабуть, куплю M3.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 19 грудня 2007, 14:20
Член групи

Фантастична Дейв, я побачив, що трохи назад ви шукали на MR2, але гадати по ти ім'я "гібридні", як в гібридних Turbo, що ви купили одну і переїхали на!

Завжди хотів MR2, але коли прийшла разом ГТВ основному готова приймати круглий трек з 6 передачами та провідними класі я отримав обробку трохи відволікатися!

Біда тільки з ними, французький він працює чудово, коли все добре, але є численні резолюції однієї проблеми, коли ви його отримаєте, і його можна замінити більш речей, щоб знайти його, що ніколи не була бита в першому місці!

Я бачу картини були вилучені, це Forum Admin очищення форумах?
Old 19 грудня 2007, 14:22
Член групи

Мої вибачення він все ще там, він просто не був завантажений до відразу. M3 є величезною машини відбувається те, що я чув .......... ТАК! Та щоб чекати Til погода краще, навіть з абсолютно новими шинами Goodyear на фронті мій я можу ще сказати дорогах дуже жирний! Особливо у сільській місцевості B дороги, де я живу
Old 19 грудня 2007, 14:59
Адміністратор групи

Цитата:
Спочатку Написав chrisleech11 View Post
Фантастична Дейв, я побачив, що трохи назад ви шукали на MR2, але гадати по ти ім'я "гібридні", як в гібридних Turbo, що ви купили одну і переїхали на!

Завжди хотів MR2, але коли прийшла разом ГТВ основному готова приймати круглий трек з 6 передачами та провідними класі я отримав обробку трохи відволікатися!

Біда тільки з ними, французький він працює чудово, коли все добре, але є численні резолюції однієї проблеми, коли ви його отримаєте, і його можна замінити більш речей, щоб знайти його, що ніколи не була бита в першому місці!

Я бачу картини були вилучені, це Forum Admin очищення форумах?
Дейв Гібридна тому що одна з компаній, я запускаю це Гібридні комп'ютери.

Я дивлюся на небагато, але вони так непрактично, мені знадобилося другий автомобіль. Моя страхова компанія не дала мені два автомобілі політику, і я вирішив два політики було непотрібних витрат.

GTi люки хороші, швидкі машини, але я віддаю перевагу задній привід і більше Body = веселіше.
Old 19 грудня 2007, 15:00
Адміністратор групи

Цитата:
Спочатку Написав chrisleech11 View Post
Мої вибачення він все ще там, він просто не був завантажений до відразу. M3 є величезною машини відбувається те, що я чув .......... ТАК! Та щоб чекати Til погода краще, навіть з абсолютно новими шинами Goodyear на фронті мій я можу ще сказати дорогах дуже жирний! Особливо у сільській місцевості B дороги, де я живу
Ось чому я Vectra, задніх коліс, і що багато влади, проблеми зі снігом та льодом.
Old 19 грудня 2007, 16:04
Член групи

Я згоден, і вони, безумовно, не сутулитися, я думаю, кілька років тому наша родина найняла CDX 1,8 бензин або щось схоже і з деякими з нас, в ньому пройшло добре! Я только 24 так що буде, коли мені було близько 14.

Я думав раз я працюю в області ІТ, і я придбала моя CCNA я б хотів володіти Civic Type R Mk1, не метушилися на новенькі, космічної ери, дивлячись на мій смак!

MR2 є вельми непрактичним, якщо я правильно пам'ятаю немає ніяких задніх сидіннях взагалі, ти навіть не могла виконувати сервер, якщо вам потрібно перемістити з одного місця в інше .......!

Чи є ще тут є все добре?
Я досить великий шанувальник на автомобілях, дуже любить перші дні rallycross і групи B згуртування т.д. ...
Old 20 грудня 2007, 00:09
Член групи

Мої іграшки Subaru Impreza Turbo багато-багато модів
Runinng 325bhp на колесах;) Позор бій вартості палива: (

http://www.borocruisers.co.uk/module...2_itemId=19111

Ці фотографії були прийняті більше року тому багато було зроблено для неї, оскільки,
: --
Група N зчеплення
Бліц SDC контролер наддуву
Apexi FC ECU і перерозподілить
Жовта STi Інжектори
Skim, порт і польська, TS поршнів Motor Sport + кільцями
Кузня передній інтеркулер
І багато, багато іншого ..

Сподіваюся, дивлячись у Н. У. К. NXT році, як гроші з каструлі:)
Old 20 грудня 2007, 10:49
Член групи

Я нахиляє COS диска їм надто молодий: (
Old 20 грудня 2007, 11:02
Донор групи

В даний час тільки 98 отримали Corsa, мало хорошого бігуна Back N передній до Uni і т.д. і т.д. і дешеві для запуску.

Я погнав нову Vectra Vauxhall, коли я працював на "Тексако" в літній час. великий стрибок від 1.2l, була така гарна машина і багато влади!

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.