![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт щойно приєдналася і допомагають один з експертів .......
Просто цікавиться, який автомобіль ви всі диски? Будь-який особливим? Я в даний час працює Чорного Peugeot 306 GTI6, велика маленька машина!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nice Hot люк!
|
|||
|
|||
|
Фантастична Дейв, я побачив, що трохи назад ви шукали на MR2, але гадати по ти ім'я "гібридні", як в гібридних Turbo, що ви купили одну і переїхали на!
Завжди хотів MR2, але коли прийшла разом ГТВ основному готова приймати круглий трек з 6 передачами та провідними класі я отримав обробку трохи відволікатися! Біда тільки з ними, французький він працює чудово, коли все добре, але є численні резолюції однієї проблеми, коли ви його отримаєте, і його можна замінити більш речей, щоб знайти його, що ніколи не була бита в першому місці! Я бачу картини були вилучені, це Forum Admin очищення форумах? |
|
|
|||
|
|||
|
Мої вибачення він все ще там, він просто не був завантажений до відразу. M3 є величезною машини відбувається те, що я чув .......... ТАК! Та щоб чекати Til погода краще, навіть з абсолютно новими шинами Goodyear на фронті мій я можу ще сказати дорогах дуже жирний! Особливо у сільській місцевості B дороги, де я живу
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Я дивлюся на небагато, але вони так непрактично, мені знадобилося другий автомобіль. Моя страхова компанія не дала мені два автомобілі політику, і я вирішив два політики було непотрібних витрат. GTi люки хороші, швидкі машини, але я віддаю перевагу задній привід і більше Body = веселіше.
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
|
|
|||
|
|||
|
Я згоден, і вони, безумовно, не сутулитися, я думаю, кілька років тому наша родина найняла CDX 1,8 бензин або щось схоже і з деякими з нас, в ньому пройшло добре! Я только 24 так що буде, коли мені було близько 14.
Я думав раз я працюю в області ІТ, і я придбала моя CCNA я б хотів володіти Civic Type R Mk1, не метушилися на новенькі, космічної ери, дивлячись на мій смак! MR2 є вельми непрактичним, якщо я правильно пам'ятаю немає ніяких задніх сидіннях взагалі, ти навіть не могла виконувати сервер, якщо вам потрібно перемістити з одного місця в інше .......! Чи є ще тут є все добре? Я досить великий шанувальник на автомобілях, дуже любить перші дні rallycross і групи B згуртування т.д. ... |
|
|
|||
|
|||
|
Мої іграшки Subaru Impreza Turbo багато-багато модів
Runinng 325bhp на колесах;) Позор бій вартості палива: ( http://www.borocruisers.co.uk/module...2_itemId=19111 Ці фотографії були прийняті більше року тому багато було зроблено для неї, оскільки, : -- Група N зчеплення Бліц SDC контролер наддуву Apexi FC ECU і перерозподілить Жовта STi Інжектори Skim, порт і польська, TS поршнів Motor Sport + кільцями Кузня передній інтеркулер І багато, багато іншого .. Сподіваюся, дивлячись у Н. У. К. NXT році, як гроші з каструлі:) |
|
|
|||
|
|||
|
Я нахиляє COS диска їм надто молодий: (
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
В даний час тільки 98 отримали Corsa, мало хорошого бігуна Back N передній до Uni і т.д. і т.д. і дешеві для запуску.