![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Тук в Джорджия (САЩ), и много други места в южната част, традиционната Нова Години Ден хранене е blackeyed грах, collard Зелените, шунка, и cornbread. "Яжте бедни на Нова Година, яж мазнини до края на годината." В collards представляват пари, черно зрение грах, късмет и шунка за напредъка и просперитета, защото свинята е единственото животно, яде става напред. АЗ имам никакъв представа какво cornbread е трябвало да бъде, но не сте сигурни вкусове добра slathered с масло и потопени в котела likker (сок от collards). Така че какво ще ядете и защо на за новата година? ЗАБЕЛЕЖКА: Аз съм се да готвя, остави адреса си и аз ще пратим ли някои collards, черно зрение грах, шунка, и cornbread LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами Im направи задушено в п, защо? защото тя вкусове хубаво lolz
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Аз ям същото shite както аз винаги правя независимо от новата година LOL. |
|
| |||
| |||
| ние DONT направя нещо специално за новата година ден хранене. нечести му не е точно за много хора все още да бъде масово махмурлук. И когато махмурлук subsides след това тялото не може да се изтощен готвене във всеки случай. това звучи като всеки Знам хит бутилката 24 / 7, когато съм искал това. |
|
| |||
| |||
| За прасетата е единственото животно, яде ще предаде? Моите кучета купа слайдове напред, докато тя е яденето на дървени подови, че брои? = P Като 18 и lazier от своя ум евентуално биха могли да разберат ям почти нищо. Ние няма да имат 4 юли тържества в Обединеното кралство, така не съществува специална храна. Пиле / Турция (I забравяме кои) по Коледа и нищо за Нова Година ден .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Убеден съм, че съм виждал някои от нашите крави munching докато се движи напред ....
|
| |||
| |||
| Haha, но този крава! Кравите са страхотни. Мислиш ли, има един, наречено поен дрозд? Съжалявам за изключване тема! |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Поен дрозд, Далила, Dorris, Gertrude, Били, Doreen, Нуа, Шарлийн ........ Всички обяви на доенето стадо са известни с името. Всъщност мисля, че са налице няколко Mavises
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Знам кой е поен дрозд право крава и тя е много напред
| |||
| |||
| LOL ya'll просто не е наред. |