![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Tady v Georgia (USA) a mnoho dalších míst na jihu země, na tradiční Novoroční Roky Den jídlo je blackeyed hrách, kapusty greenů, šunka a kukuřičný chléb. "Jez chudé na Nový Rok, jíst tuk zbytek roku." V collards znamenají peníze, Black Eyed Peas, štěstí a šunkou pro pokrok a prosperitu, protože prase je jediné zvíře, které jí jít vpřed. Nemám tušení, co se kukuřičný chléb má být, ale určitě to chutná dobře slathered s máslem a máčené v hrnci likker (šťáva z collards). Tak co jíst a proč, na Nový rok? POZNÁMKA: Mám volno vařit, nechat svou adresu a uvidíme mail nějaké collards, Black Eyed Peas, šunka a kukuřičný chléb lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I im podání dušené na mo, proč? cos to chutná příjemný lolz
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| I jedli stejné shite jako vždycky, bez ohledu na novou let lol. |
|
| |||
| |||
| my dont dělat nic zvláštního pro novou let denně jídlo. jeho ne zrovna neobvyklé pro mnoho lidí se stále masivně kocovinu. a když se pak kocovina odezní bez těla mohou být utahaná vaření stejně. Vypadá to, že všichni vědí i narazí na láhev 24 / 7, kdy jsem rád. |
|
| |||
| |||
| Prase je jediné zvíře, které jí bude dál? Moji psi misky snímky dopředu, zatímco ona je jíst na dřevěnou podlahu, že hrabě? = P Být 18 a lenivější než vaše mysl by mohlo pochopit jíst cokoliv. Nemáme 4. července oslavy ve Spojeném království, tak tam žádné zvláštní jídlo. Kuřecí / Turecko (což jsem zapomněl) na Vánoce a nic na New Roky dní .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem si jist, že jsem viděl některé naše krávy žvýkání zatímco v pohybu dopředu ....
|
| |||
| |||
| Haha, to je ale kráva! Krávy jsou úžasné. Máte to nazývá drozd zpěvný? Omlouvám se za téma mimo! |
|
| |||
| |||
| Citace:
Drozd zpěvný, Dalila, Dorris, Gertrude, Billy, Doreen, Noah, Charlene ........ Všechny dojení stáda jsou známá jména. Vlastně si myslím, že tu je několik Mavises
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znám drozd zpěvný, kdo právo kráva a ona je velmi vpřed
| |||
| |||
| LOL ya'll prostě není v pořádku. |