![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ovdje u Georgiji (SAD), i mnogim drugim mjestima na jugu, tradicionalni New Years Day obrok je blackeyed grašak, raątika, Ham i cornbread. "Jedite siromašnih na Nova godina, jede loj ostatak godine." The raątika predstavljaju novac, crna očiju grašak, sreće i pršut za napredak i prosperitet, jer je svinja je jedina životinjska da jede ide naprijed. Imam nijedan ideja što cornbread treba da bude za, ali je svakako dobar ukus slathered s maslacem i umočen u loncu likker (sok od raątika). Što da li vi jesti i zašto na za Novu godinu? NAPOMENA: I'm off kuhati, ostavite svoju adresu, a ja ću vam neke mail raątika, crni očiju grašak, Ham i cornbread lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa im making sosu na MO, zašto? cos ga okusi lijepo lolz
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Jedem isto kao i uvijek shite napraviti bez obzira na nova godina lol. |
|
| |||
| |||
| mi ne radimo ništa posebno za novu godina dana obrok. svojim neobično da nije baš puno ljudi da i dalje biti masivno visjeti iznad. i kada splasne mamurluka onda tijelo ne može biti shagged kuhanje anyway. to zvuči kao svi Znam pogodio boca 24 / 7 kad sam staviti takav. |
|
| |||
| |||
| The svinja je jedina životinjska da jede ide naprijed? Moji psi zdjela slajdova naprijed dok ona jede na drveni pod, koji računati? = P Budući da je 18 i iznad vaših misli lazier eventualno mogao shvatiti ja pravedan o išta jede. Mi nemamo svečanosti 4. srpnja u Velikoj Britaniji, tako ne postoji poseban obrok. Pileći / Turska (zaboravio sam koji) na Božić i ništa na New Years Day .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Siguran sam da sam vidio neke od naših krava munching dok se kreće naprijed ....
|
| |||
| |||
| Haha, ali taj krava! Krave su Awesome. Imate li nešto zove drozd pjevač? Žao nam je o off topic! |
|
| |||
| |||
| Quote:
Drozd pjevač, Delila, Dorris, Gertrude, Billy, Doreen, Noa, Charlene ........ Sve od muža čopor su poznati po imenu. Zapravo, mislim da ima par Mavises
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znam jedan drozd pjevač koji je bio pravo kravu i ona je vrlo naprijed
| |||
| |||
| LOL ya'll jednostavno nije u redu. |