![]() |
|
| |||
| |||
| כאן ג 'ורג' יה (ארה"ב), וכן במקומות רבים אחרים בדרום, המסורתי חדש שנים יום ארוחה היא blackeyed peas, collard ירקות, בשר חזיר, ו cornbread. "תאכל ירודה ב-New שנים, לאכול שומן שאר השנה." לייצג את collards כסף, שחור eyed peas, מזל, ואת שינקין עבור התקדמות ושגשוג כי חזיר הוא בעל חיים, כי רק אוכל בהמשך. אין לי מושג על מה את cornbread היא אמורה להיות, אבל זה בטוח טוב טעם עם חמאה slathered ו טבול בתוך סיר likker (מיץ מ collards). אז מה אוכלים את ומדוע עבורך את השנה החדשה? שים לב: אני שמח ממני לבשל, להשאיר את כתובת הדואר ואני יהיה לך קצת collards, שחור eyed peas, פסטרמה, ו cornbread LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן IM ביצוע קדירת בבית מו, למה? חסת עלים זה טעים נחמד lolz
|
| |||
| |||
| אני אוכלת את אותה שייט כפי שאני עושה תמיד, ללא קשר חדש שנים LOL. |
|
| |||
| |||
| אנחנו עושים משהו מיוחד dont חדשים שנים יום ארוחה. זה לא בדיוק נדיר עבור הרבה אנשים עדיין תלויה מעל massively. וכאשר נגד הנגאובר subsides אז הגוף לא יכול להיות shagged בישול בכל מקרה. זה נשמע כאילו אני יודע שכולם פגע בקבוק 24 / 7, כאשר שמתי ככה. |
|
| |||
| |||
| את חזיר היא רק חיה את זה הולך קדימה אוכל? אזור כלבים קערה שקופיות קדימה בעת היא אוכלת על רצפת העץ, כי לספור? P = להיות 18 ו lazier מאשר את דעתך אני יכול להבין לאכול כמעט כלום. אין לנו את חגיגות 4 ביולי בבריטניה לא כל כך מיוחד ארוחה שם. עוף / טורקיה (שכחתי אילו) בחג המולד ושום דבר ב-New Years Day .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני בטוח ראיתי קצת שלנו פרות גריסה תוך זז קדימה ....
|
| |||
| |||
| Haha, אבל thats פרה! פרות הן ענק. האם יש לכם משהו שנקרא Mavis? מצטער על ה Off topic! |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
Mavis, דלילה, Dorris, גרטרוד, בילי, Doreen, נוח, Charlene ........ כל עדר של חליבה ידועים בשם. למען האמת, אני חושב שיש כמה Mavises
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני יודע מי Mavis זכות פרה והיא מאוד קדימה
| |||
| |||
| LOL ya'll פשוט לא בסדר. |