![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Štai Gruzijoje (JAV) ir daugelyje kitų vietų į pietus, tradicinių Naujųjų metų dieną valgyti yra Blackeyed žirniai, Collard daržovėmis, kumpiu ir Cornbread. "Eat prastas Naujųjų metų, valgyti riebalų ir likusią metų dalį". Collards atstovauti pinigus, Black Eyed Peas, sėkmės ir pažangos ir klestėjimo kumpis, nes kiaulė yra vienintelis gyvūnas, valgo ateityje. Net neįsivaizduoju, ką Cornbread tai turėtų būti skirtas, bet ji tikrai skonis geras slathered su sviestu ir panardinamas į puodą likker (sulčių collards). Taigi, ką valgyti ir kodėl dėl Naujųjų metų? PASTABA: I'm off to cook, palikite savo adresą ir aš jums paštu kai collards, Black Eyed Peas, kumpis, ir Cornbread lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well im priėmimo troškinys ne Mo, tai kodėl? cos jo skonis nice lol
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Valgyti pats shite kaip aš visada daryti, nepriklausomai nuo naujų metų lol. |
|
| |||
| |||
| we dont daryti nieko ypatinga naujų metų dieną valgio metu. jos ne visai neįprasta, daug žmonių vis dar yra masiškai kabinami virš. kai pagirių subsidijomis tada ne kūnas gali būti shagged virimo anyway. Atrodo visi Žinau Hit butelis 24 / 7 Kai aš panašaus. |
|
| |||
| |||
| Kiaulė yra vienintelis gyvūnas, valgo ketinate eiti? Mano šunys Bowl skaidres priekį, kai ji Musė ant medinių grindų, kad tikėtis? = P Būdama 18 ir lazier nei jūsų protas galėtų suvokti, galiu valgyti beveik viską. Mes neturime 4 liepa Šventės Didžiojoje Britanijoje taip nėra specialių miltų esama. Chicken / Turkija (pamiršau kuri) Kalėdų ir nieko Nauji Metai diena .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Esu įsitikinęs, kad mačiau kai mūsų karvių munching o juda į priekį ....
|
| |||
| |||
| Haha, bet thats karvė! Karvės yra awesome. Ar turite vadinamas Dziedātājstrazds? Atsiprašome Off topic! |
|
| |||
| |||
| Citata:
Dziedātājstrazds, Dalila, Dorris, Gertruda, Billy, Doreen, Nojus, Charlene ........ Visi melžimo banda yra žinomas pavadinimas. Faktiškai manau yra daug Mavises pora
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žinau Dziedātājstrazds kas teisę karvę ir ji labai priekį
| |||
| |||
| Hi ya'll tiesiog nėra teisinga. |