![]() |
|
| |||
| |||
| Šeit Gruzijā (ASV), un daudzas citas vietas dienvidos, tradicionālo Jaungada diena maltīte ir blackeyed zirņi, COLLARD zaļumiem, šķiņķi, un cornbread. "Ēd sliktu par New Years, ēst tauku pārējo gadu." Collards ir nauda, Black Eyed Peas, veiksmi, un šķiņķi progresa un labklājības jo cūka ir vienīgais dzīvnieks, kas ēd, iet uz priekšu. Man nav ne jausmas, ko cornbread ir paredzēts būt, bet pārliecināts garšo labi slathered ar sviestu un tuvās in pot likker (sula no collards). Tad ko jūs ēdat, un kāpēc par par Jauno gadu? PIEZĪME: Es esmu off gatavot, atstāt savu adresi un es jums mail Jums dažas collards, Black Eyed Peas, šķiņķis, un cornbread lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu im padarīt sautējums ar mo, kāpēc? cos tas garšo jauka lolz
|
| |||
| |||
| Es ēdu pats shite Kā es vienmēr izdarīt neatkarīgi jauno gadu lol. |
|
| |||
| |||
| mēs dont neko īpašu jaunu gadiem dienā ēšanas. tās nav tieši neierasti daudz cilvēku, tomēr ir ievērojami hung over. un kad paģiras subsīdijas, tad nav iestādes var shagged cooking anyway. tas izklausās tāpat kā visi i know hit pudele 24 / 7, kad man tāpat. |
|
| |||
| |||
| Cūka ir vienīgais dzīvnieks, kas ēd, iet uz priekšu? Mani suņi bļodu slīd uz priekšu, kamēr viņa ēd uz koka grīdas, kuras rēķinās? = P Ir 18 un lazier nekā jūsu prātā, iespējams, varētu saprast, es ēst gandrīz neko. Mums nav 4 jūlijs svinības Lielbritānijā tā nav īpašu maltīti tur. Chicken / Turkey (I aizmirst kuras) Ziemassvētkos un nekas par Jaungada diena .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es esmu pārliecināts, ka es esmu redzējis dažas no mūsu govīm munching neskatoties uz tā virzību uz priekšu ....
|
| |||
| |||
| Haha, bet thats govs! Govis ir awesome. Vai jums ir viens sauc dziedātājstrazds? Atvainojos par off topic! |
|
| |||
| |||
| Quote:
Dziedātājstrazds, Delilah, Dorris, Ģertrūde, Billy, Doreen, Noah, Charlene ........ Visas slaukšanas ganāmpulkā ir zināms nosaukums. Patiesībā es domāju, ka tur ir par Mavises pāris
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es zinu dziedātājstrazds kurš ir tiesības govs, un viņa ļoti priekšu
| |||
| |||
| LOL ya'll vienkārši nav taisnība. |