![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Tutaj w Georgia (USA), i wielu innych miejscach na południu, tradycyjne New Years Day posiłku jest blackeyed grochu, Collard Greens, szynka, i cornbread. "Jedzcie biednych na Nowy Rok, jeść tłuszczu pozostałej części roku." W collards stanowią pieniądze, Black Eyed Peas, szczęścia i szynką dla postępu i dobrobytu, ponieważ świnia jest tylko zwierzę, które zjada się naprzód. Nie mam pojęcia co cornbread ma być, ale na pewno smakuje slathered z masła i zanurzył w puli likker (sok z collards). Więc co to się je i dlaczego na nowy rok? UWAGA: I'm off to cook, zostaw swój adres i I'll mail niektórych collards, Black Eyed Peas, szynka, i cornbread lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrze im podejmowania kłopocie na MO, dlaczego? cos to smakuje nice lolz
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Ja jem tego samego shite jak i zawsze, niezależnie od nowego roku lol. |
|
| |||
| |||
| Nie będziemy robić nic specjalnego dla New Years Day posiłku. dokładnie jej nie często wiele osób wciąż wisiała nad masowo. i kiedy kac subsydiów następnie organ nie może być shagged gotowania anyway. Brzmi to jak wszyscy wiem hit butelki 24 / 7, kiedy i jak to umieścić. |
|
| |||
| |||
| Wieprzowe jest tylko zwierzę, które zjada się naprzód? Moje psy miskę slajdów przodu podczas she's eating na drewniana podłoga, że liczyć? = P Będąc 18 i lazier niż twój umysł mógł pojąć mogę jeść tylko o niczym. Nie mamy 4 lipca uroczystości w Wielkiej Brytanii, więc nie istnieje specjalny posiłek. Chicken / Turcja (I zapomnieć które) na Boże Narodzenie i nic na New Years Day .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jestem pewien, widziałem niektórych naszych krów munching podczas ruchu do przodu ....
|
| |||
| |||
| Haha, ale thats krowa! Cows are awesome. Czy mają Państwo zwane Mavis? Niestety o off topic! |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Mavis, Delilah, Dorris, Gertrude, Billy, Doreen, Noe, Charlene ........ Wszystkie udoju stada są znane z nazwy. Właściwie myślę, że istnieje kilka Mavises
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wiem kto Mavis prawo krowa, a ona jest bardzo do przodu
| |||
| |||
| LOL ya'll prostu nie ma prawa. |